Gorumce!!

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Gectigimiz pazar gorumcemin oglunun dogum gunu vardi beni taniyan bilir 6 ay once 6 aylik ikizlerimi kaybettim,henuz dogum gunu dugun sunnet gibi eglencelere katilamiyorum kalfiramiyorum,hediyesini alfim edim gitti d.gunune bugunde eatsspdan 4 gibi mesaj yazdim naber....? Dedim cbp vermedi okudu donmedi bana ,bu arada kv kp lede aramiz bozuk gidip gelmiyorum cok pisman oldum msj attigim icin:((,
Diycektimki,kusura bakma d.gununme gelemdim bi ara gelir telafi ederim ama cvp vermedi cok SİNİR oldum..

Bazen ben de mesajı görüyorum ama cevap yazamıyorum o an. Sonra yazarım deyip unutuyorum belki öyle olmuştur.
Ama keşke gitseydiniz. Bu arada başınız sağolsun.

Gectigimiz pazar gorumcemin oglunun dogum gunu vardi beni taniyan bilir 6 ay once 6 aylik ikizlerimi kaybettim,henuz dogum gunu dugun sunnet gibi eglencelere katilamiyorum kalfiramiyorum,hediyesini alfim edim gitti d.gunune bugunde eatsspdan 4 gibi mesaj yazdim naber....? Dedim cbp vermedi okudu donmedi bana ,bu arada kv kp lede aramiz bozuk gidip gelmiyorum cok pisman oldum msj attigim icin:KK43:(,
Diycektimki,kusura bakma d.gununme gelemdim bi ara gelir telafi ederim ama cvp vermedi cok SİNİR oldum..
Boş ver kafaya takmaya değmez ,anlayışlı olması gerekli bu durumda kolay değil yaşadığın.

aman takmayın

ama naber deyince cevap vermek istememiş de olabilir

buraya yazdığınız gibi mesajı bir bütün olarak merhaba gelemedim kusuruma bakma durumumu biliyorsun vs diye yazsaydınız keşke

hani kv kp ile görüşmeyip onun doğum gününe gitmeyip naber diye yazmanızı dalga geçmek olarak algılayacak çok kişi var

Keşke pazar günü yada Cumartesi mesaj atıp durumum ortada Gönül koyma seninle bi ilgisi buyüzden gelemiycem deseydin.

Olan olmuş yapıcak bişey yok artık

Boş ver kafaya takmaya değmez ,anlayışlı olması gerekli bu durumda kolay değil yaşadığın.

Malesef cok anlayissizlar ailece,benim acimi dusunen yok ama onlarin butun etkilnliklerine katilacaksin kus olsanda kanli bicakli olsanda muhakkak bulunacaksin,bende icimden gitmek gelmedi gitmedim annem rahatsiz dedirttim esime gercektende rahatsiz.ama cvp da vermeyince neden attimki kendi kendimi yiyirum

Malesef cok anlayissizlar ailece,benim acimi dusunen yok ama onlarin butun etkilnliklerine katilacaksin kus olsanda kanli bicakli olsanda muhakkak bulunacaksin,bende icimden gitmek gelmedi gitmedim annem rahatsiz dedirttim esime gercektende rahatsiz.ama cvp da vermeyince neden attimki kendi kendimi yiyirum
olsun sen insanlığını yapmışsın gerisi ona kalmış için rahat olsun

gururun kırılacak bir durum yok

Başınız sağolsun öncelikle.
Ya siz evlatlarinizi kaybederek en büyük aciyi yasamissiniz.
O,bu size kırılmış küsmüş ne takiyosunuz!?
Bunun için uzuldugunuze inanmıyorum.
Asıl onlar sizi dusunup uzulmeleri lazım
Madem sizi düşünmüyorlar takmiyorlar siz hiç takmayin.
Düğünleri içinde bi hayırlı olsun deyin geçin onlara.

Bence naber yazmaniz dogru olmamis, direk durumu anlatmaliydiniz ya da aramaliydiniz. Hassasiyetinizin devam ettigini dusunememis olabilir.

Evet direk konuyu yazsaydınız okurdu ..
Aman sıkmayın canınızı, önemli bir konu değil. .
Başınız sağolsun canım : (

Kizlar devamini soyle yazdim,
Sanirim yogunsun donmedin,pazar gunu dogum gunune gelemedim kusura bakma diycektim dedim,
annem rahatsizdi onda kalmistim dedim.bunuda okudu cvp yine vermedi..

Basinsagolsun zor elbetteki.. acisi belki ayni degil ama bende tup bebek tutmayinca insanlar gulunve bile aliniyordum kayinvalidem gezmeye gitse zoruma gidiyordu bu depresyonik durim elbet gececk ama bos ver beklintin olmasinki mutluluk seninle olsun

Basinsagolsun zor elbetteki.. acisi belki ayni degil ama bende tup bebek tutmayinca insanlar gulunve bile aliniyordum kayinvalidem gezmeye gitse zoruma gidiyordu bu depresyonik durim elbet gececk ama bos ver beklintin olmasinki mutluluk seninle olsun

Aynen bende deliriyorum bazen,dogum yaptim ebime vijtim kv gorumvenin cocugunu kucagindan indirmedi ope ope bir hal oldu,gozlerimden yaslar suzuldu gitti ama kimin umrunda..!!!

Zaten neden gitmediğini anlamış tahmin etmiş olmalıydı. Eltiniz söylememiş mi. Boşver takmayın kafanıza

'' naber'' den sonra devamını yazsaydın iyi olurdu.
boşver yaa
çok önemlı sankı dogum günü...insan çektiğini bilir
takma.. başın sağ olsun..

'' naber'' den sonra devamını yazsaydın iyi olurdu.
boşver yaa
çok önemlı sankı dogum günü...insan çektiğini bilir
takma.. başın sağ olsun..

Naberden sonra yazdım,kusura bakma dogum gunune gelemedım dedım onada cvp vermedı,bu ne sımdı anlam veremedım yaa.

Back
X