- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Esiniz aradiysa sizin selaminizi soylesin yeter. Aranizda buyuk bir samimiyet yoksa sadece abisiyle konusmasi normal bence. Size de selam soyluyor sonucta adam yerine koymamak degil. Kandilde de esiniz arasa yeter.Sizi hiç arayıp sormayan, sadece kardeşi ile görüşürken selam gönderen görümceyi kandil günlerinde özel günlerde arar mıydınız?
İkincisi biz yeni ve ilk evimizi aldık. Kardeşini aradı, hayırlı olsun dedi. Bana tık yok. Artık insan yerine mi koymuyor ya da başka bişey. Arada yaşanılan hiç bir sorun, tartışma yok bu arada. Sizce tavrım ne olmalı?
Siz onu ne sıklıkta arıyorsunuz? Yaşça Hanginiz büyük?Sizi hiç arayıp sormayan, sadece kardeşi ile görüşürken selam gönderen görümceyi kandil günlerinde özel günlerde arar mıydınız?
İkincisi biz yeni ve ilk evimizi aldık. Kardeşini aradı, hayırlı olsun dedi. Bana tık yok. Artık insan yerine mi koymuyor ya da başka bişey. Arada yaşanılan hiç bir sorun, tartışma yok bu arada. Sizce tavrım ne olmalı?
Benden büyük 10 yaş. Ben Bayram'da Kandilde arıyordum. Ayrıca zaten eşimle konuştuğunda eşim illaki teli bana verirdi. Şimdi istemiyorum. Kadın zaten benimle çok az konuşup tekrar kardeşini istiyor.Siz onu ne sıklıkta arıyorsunuz? Yaşça Hanginiz büyük?
Benden büyük 10 yaş. Ben Bayram'da Kandilde arıyordum. Ayrıca zaten eşimle konuştuğunda eşim illaki teli bana verirdi. Şimdi istemiyorum. Kadın zaten benimle çok az konuşup tekrar kardeşini istiyor.Siz onu ne sıklıkta arıyorsunuz? Yaşça Hanginiz büyük?
Benden büyük 10 yaş. Ben Bayram'da Kandilde arıyordum. Ayrıca zaten eşimle konuştuğunda eşim illaki teli bana verirdi. Şimdi istemiyorum. Kadın zaten benimle çok az konuşup tekrar kardeşini istiyor.
Ben yengemi çok severim aslında baya samimiyizde ama yüzyüze görülmediğimiz zamanlarda aramam hiç nedense ,abim vasıtasıyla iletişim kurarız hep öyşe alışmısızSizi hiç arayıp sormayan, sadece kardeşi ile görüşürken selam gönderen görümceyi kandil günlerinde özel günlerde arar mıydınız?
Her şey karşılıklıdır. Ben sayıp arıyorsam o da beni her Zaman olmasa da yılda bir arayacak ve gösterdiğim saygının karşılığı olan insanlığı yapacak. Bu bir insan ilişkisidir. Diğeri nedir? Görümce diye büyük diye oturup kalkıp arayıp göklere mi çıkaracağız.Bunun nesini dert ettiniz peki?
Bence görümceniz dert etmeli.
Yanlış düşünüyor olabilirim, 1-2 yaş değil, 10 yaş diyorsunuz. Sizin buyugunuz.
Bence arayan soran siz olmalısınız.
Hep siz aradınız diye telefonunuz eskimez.
Ayrıca kardeşini ozler arar, merak eder arar, mutlu olur arar. Bunlar sizinle de paylaşmak durumunda değil.
Canim benim görümcemde böyle, bizde ev aldik bir kere beni aramadi. Ama kendi isi olduği zaman arar. Her zaman ki gibi kontrum yoktu arayamadim aklina kotu bir sey gelmesin derSizi hiç arayıp sormayan, sadece kardeşi ile görüşürken selam gönderen görümceyi kandil günlerinde özel günlerde arar mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?