- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Sizi hiç arayıp sormayan, sadece kardeşi ile görüşürken selam gönderen görümceyi kandil günlerinde özel günlerde arar mıydınız?
İkincisi biz yeni ve ilk evimizi aldık. Kardeşini aradı, hayırlı olsun dedi. Bana tık yok. Artık insan yerine mi koymuyor ya da başka bişey. Arada yaşanılan hiç bir sorun, tartışma yok bu arada. Sizce tavrım ne olmalı?
Kuruntu yapmıyordur.ben de kardeşimin eşini pek aramam.
ama ona has değil, anacığmı bile 3 güne bi arıyom yani yoğnluktan.
böyle kuruntu yapmıyodur inşallah bizimki de.
bu şekilde davranılıyorsa karşıdan da bu şekilde davranılmasını beklemek lazım. Yani benim demek istediğim ya da derdim beni aramıyor olması değil. Hem benim arayıp sormam bekleniyor hem de karşılığında bi insanlık yok.ne gerek var ki
sen onu, o seni aramasın
bana hiç garip gelmiyor yani ev aldı diye eşinin ablasının seni ayrıca aramaması
eşini aramış yeter işteee
beklentiyi düşürün; mesafe en güzeli
bir de bir ev alınıyor ortak herkesi ayrıca aramaya cidden gerek var mı
benim kardeşim yok ama olsa dii cidden ben de eşini değil kendi kardeşimi arar hayırlı olsun der eşe de selam söylerdim
bu şekilde davranılıyorsa karşıdan da bu şekilde davranılmasını beklemek lazım. Yani benim demek istediğim ya da derdim beni aramıyor olması değil. Hem benim arayıp sormam bekleniyor hem de karşılığında bi insanlık yok.
Bana hava hoş Zaten, konuşsam ne konuşmasam ne. Hatta konuşmasam daha güzel.
Arayıp sormazdımm benSizi hiç arayıp sormayan, sadece kardeşi ile görüşürken selam gönderen görümceyi kandil günlerinde özel günlerde arar mıydınız?
İkincisi biz yeni ve ilk evimizi aldık. Kardeşini aradı, hayırlı olsun dedi. Bana tık yok. Artık insan yerine mi koymuyor ya da başka bişey. Arada yaşanılan hiç bir sorun, tartışma yok bu arada. Sizce tavrım ne olmalı?
Yılda 2 bayram 5 kandil, yılda 7 kere aramak mi göklere çıkarmak :) kimse size aramiyorsun die laf etmemiş ki zaten.Her şey karşılıklıdır. Ben sayıp arıyorsam o da beni her Zaman olmasa da yılda bir arayacak ve gösterdiğim saygının karşılığı olan insanlığı yapacak. Bu bir insan ilişkisidir. Diğeri nedir? Görümce diye büyük diye oturup kalkıp arayıp göklere mi çıkaracağız.
Kardeşini istediği Zaman arar konuşur. Kardeşi beni konuşmaya dahil etmeyecek o Zaman. Dert edecek birşey yok yani. Ben sadece bundan sonra hiç aramama kararı aldım, onun tavrı karşısında ve bugün bu konuda burda başkalarından fikir almakistedim
Sizi hiç arayıp sormayan, sadece kardeşi ile görüşürken selam gönderen görümceyi kandil günlerinde özel günlerde arar mıydınız?
Nasi davraniyosa osekil davran bendede var ayni modelden.gorunce hic bi sorun yok .ama ne arar ne gelir.bende onun gibi davraniyorum ona.Sizi hiç arayıp sormayan, sadece kardeşi ile görüşürken selam gönderen görümceyi kandil günlerinde özel günlerde arar mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?