Görümce

Bana,aileme evliliğime zarar vermiyosa arardım gayet resmi bir şekilde kandilini kutlar kapatırdım. Zararsız mesafe iyidir

ben de kardeşimin eşini pek aramam.
ama ona has değil, anacığmı bile 3 güne bi arıyom yani yoğnluktan.
böyle kuruntu yapmıyodur inşallah bizimki de.

ne gerek var ki

sen onu, o seni aramasın

bana hiç garip gelmiyor yani ev aldı diye eşinin ablasının seni ayrıca aramaması

eşini aramış yeter işteee

beklentiyi düşürün; mesafe en güzeli

bir de bir ev alınıyor ortak herkesi ayrıca aramaya cidden gerek var mı

benim kardeşim yok ama olsa idi cidden ben de eşini değil kendi kardeşimi arar hayırlı olsun der eşe de selam söylerdim

Son düzenleme:
bu şekilde davranılıyorsa karşıdan da bu şekilde davranılmasını beklemek lazım. Yani benim demek istediğim ya da derdim beni aramıyor olması değil. Hem benim arayıp sormam bekleniyor hem de karşılığında bi insanlık yok.
Bana hava hoş Zaten, konuşsam ne konuşmasam ne. Hatta konuşmasam daha güzel.

ama işte siz alıştırmışsınız

ben ev alınca eşimin abisi aradı mı eşimi bilmem bile

eltim aramamıştır herhalde zaten diye düşünürüm

evler arası 15 dakika

gelen giden yok

ama huzur var

kimse bana onu ara demez mesela hiç aramadım da

eşimin ablası da var onu da ara demez kimse istersem ararım istersem aramam

mesafenizi yaratın ama beklentiye girmeyin üzülen siz olursunuz

aramayın sormayın kavga çıkarsa da içinizdekileri söyleyin olsun bitsin

Arayıp sormazdımm ben
Benimki de bu şekilde aynen
Bana bolllll bollll selam soyler
Beni özlediğini söyler
Yapmacık gelio bana ben de arayıp sormam özel günlerde
Kv ile selam yollarım bennde:)))

Kandilde görümceme mesaj atarım neden arayayım onu arıyosam arkadaşları da tek tek aramam lazım yani gepegenç kız. Yaşlı görümcem olsaydı arardım yaşlıya hörmet gibisinden

Yılda 2 bayram 5 kandil, yılda 7 kere aramak mi göklere çıkarmak :) kimse size aramiyorsun die laf etmemiş ki zaten.
Bence size dokunan yok sayılmak. Arasanızda aramasanız da hayatınızda bir şey değişmeyecek.

Kandilde eşin arasın. Wish de sana selam söylüyor desin. Ne olur ki. Çok da takılmaya gerek yok bu işlere. Sana hayırlı olsun demesine gerek var mı ayrıca? Belki biraz daha soğuk kanşıdır. Senle yeternce samimi olamamıştır. İlla ki hediyesini alır evinize gelir. Düşünmeye değmez.

Nasi davraniyosa osekil davran bendede var ayni modelden.gorunce hic bi sorun yok .ama ne arar ne gelir.bende onun gibi davraniyorum ona.

Ben zamaninda aptal gibi ariyodum.. Aramak yahut aramamak senin dusuncen eger sana sikinti olmayacaksa kocanla konusurken selam yolla olsun bitsin

görümcem benden 4 yaş küçük şimdiye kadar beni hiç bi kandilde ve bayramda aramadı. ben de onu aramıyorum. en son bi sorun yaşamıştık onun evinde kocamla kavga ettik ondan sonra da iyice soğuduk.

Konuşsa yakın olsa herşeyinize karışsa bence daha çok rahatsız olurdunuz. Mesafeli oluşu gayet iyi bişey boşverin. Sizden yaşça büyük kandilde bayramda tabiki ararsınız bunda sıkıntı yapacak bişey yok.
He buarada bende görümceleri aramadm kandilde keşke arasaydım. Aynı mesafeliler banane dedim küçüklerde beni arayıp kandil bayram kutlamıyor bende kutlamasam farkedilir mi acaba ne olur diye merak ettim. Bakalım yarın birarada olucaz bişey dicekler mi merak ediyorum:)

Hemen kötüye yorma bence . Ben görümcem ile çok aşırı iyi anlaşırım memlekete gitmeden onu arar çağırırım sende gel ben geliyorum diye ama telefonla konuşmayı sevmiyorum eşim haftanın en az 4 günü arar ben selam söylerim o selam söyler o kadar . kandilde arama gibi huyum yok benim ya annemi ararım sadece küsüyor aramazsam . Ama bayramda ararım benden büyük 10 yaş o nedenle ben ararım genelde bazen oda arar. Sevmediği saygı duymadığı yada istemediğinden değil belkide konuşacak bişey bulamadığından aramıyordur.

Üzüldüğün şeye bak
Arada elzem bi durum yoksa hiç konuşmamak olmaz ama arada slm yollanır slm alınır merhaba merhaba yani oldu bitti işte
En güzelidir mesafeli olmak, onlar dedikodu kazanını hep kaynatırlar ama sende altına odun atmayacaksın bırak kendi hallerinde fokurdasınlar

Ne gerek var ki zaten sizi aramasına başka nedenlerle ya da eve hayırlı olsun demek için? Kardeşine söylemiş neticede. Selam da gönderiyormuş, demek ki yok saymıyor zaten sizi, siz de selamınızı yollayın eşinizle konuşurlarken şahit olunca, yeterli. Belki o da mesafeli kalmak istiyordur. İnanın böylesi ilişkiler daha sağlıklı oluyor, mesafe iyidir.

Siz bence sadece onun özel gününde, yani doğum gününde bir mesaj atarsınız, olmadı ararsınız, yeterlidir, üzerinize düşeni yapmış olursunuz. Diğer günlerde aramanıza gerek yok bence zaten. Onlar kardeşiyle birbirlerini kutlasınlar, onların ilişkisi bozulmasın elbette, onlar kardeş. Yani ben bu kafadayım en azından. Benim çevremdeki çoğu görümce gelin ilişkisi de böyle. Çok sevseniz de birbirinizi, hiç sevmeseniz de, böyle mesafe olursa hep saygılı kalır ilişkiniz. Eş ailesi söz konusu olduğunda da aslolan ve evde huzuru koruyan, karşılıklı saygıdır bence.

Mesafeli diye sevin, sen de arama ve eşinle selam yolla sadece.... Problem solved

Telefonda konuşmayı fazla sevmem,kandillerde sadece annemi ararım.Kv zaten üst katımda.Akrabalar görümce çok,herbirini arasam ,konuşsam küçük çocuğum var,rahat konuşamam zor olur,ve de oyalar ,başka bir iş yapmaya zaman olmaz.Eşim bazen arar,ben selam gönderirim,az konuşur geri veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…