• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcede bindalli giycekmisss

Bozma

kBenim yanimda salvarli giyimcem dedi eltimden ogrendim kirmizi bindalli gelinlerin giydigindenmis

Sende ona deki.gostersene bindalini merak ettim..
Gosterince , bunu bende giycem hic hos olmaz ayni seyi giymemiz de..
Gerci ozamanda sevilmeyen gelin olucaksin...
Aman bu gorumcelerde baska havada uff..

benimkininde adetiymiş genç kızlar giyermiş kına gecesinde falan filan :KK12:ben asla kabul etmedim giymeyecek.:110:

Evet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı
hiç normal değil bence bari almış kırmızı almasaymış allahım ne insanlar var yab

Başlığı görünce direk kıçnada tüy taksn dedim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bindallının kırmızı olmasına mı yoksa tamamen bindallı giymesine mi taktınız bilmiyorum ama
ben rengi geçtim herşekilde bindallı giymesine taktım..
Benim arkadaşımın kınasındada görümce hanım bindallı giymişti..
arkadaşım kırmızı ve altın sarısı renklerindeydi görümceside lacivert ve altın sarısı:KK53::KK53:
Bukadar meraklılarsa bulsunlar koca kardeşim bu nedir anlamıyorum yaaaa..
Benim görümce inşAllah böyle şeyler yapmaz çok pis bozarım:KK28:

Nikah masasina gelip evet desin, dugun pastasini da o kessin, damadin ayagina da o bassin. Allahim neler var ya :D

Bindallı giymek ne yahu.Hayatta giymem o komik kıyafeti üzerime .Osmanlı m kaldı yahu. Adile Naşit filmlerindeki kadınlar gibi.Çok itici. Hiç bir kadın giymemeli

Fusya renk nisanlik giycem zaten ama kina yakilirken bindalli giycem
Yakinini olan birinden onun bindallisini kina yakilirken mum yakilcak ya o an aleve vermesini isteyin :D ayyy nasil birseydir bu aklima gelen tam rezillil zaten bindallinin kumasi yanici birsey kendime yapilmasini istemezdm ama gorumcen olsam bindalli da giymezdim gidip :)

Böylesine adam tutacaksin ve onu kinada giydigine giymedigine pisman edeceksin.
Herkes gülsün aaa bu ne sen gelin misin sanki hahahshshlar havada uçsun ve o da havasini alsin. Bence deneyin. Boyle salakca düşünen birine bu lazım. .

Bindallı giymek ne yahu.Hayatta giymem o komik kıyafeti üzerime .Osmanlı m kaldı yahu. Adile Naşit filmlerindeki kadınlar gibi.Çok itici. Hiç bir kadın giymemeli
Bu yoruma yüzde yüz katılıyorum. Çok çirkin bişey bence de.

Egenin bazı bölgelerinde gelinin ve damadın kardeşleri de giyiniyor ama renk farklı oluyor. Rahatsız oluyorsanız giydirmeyin.

Ben olsam ona inat giymezdim, kına yakılırken çok farklı bir elbise alır giyerdim. Bırakın kendini gösterme çabaları boşa gitsin. Herkes desin goeumceye bak bindallı giymiş gelin bile giymemiş desin. Zaten siz ona derseniz ki ben giymicem aynı şeyi giymemiz doğru olmaz sen giy diye o da vazgeçecektir :D ayıptır yahu aklı sıra sizin kınanızda kendini ortaya atacak. Millet sorarsa da neden gitmediniz diye, gorumcem giyecekmiş o yüzden aynı olmayalım diye gitmedim diyin :D

Düğünde gelin dışında gelinlik giymek ne kadar abesse kınada da senin dışında birinin bindallı giymesi o derece abes!
Acilen tepkini koy ve gerekirse o kına olmayacağını belirt.
Böyle laçkalık laubalilik fesatlık mı olur bu ne biçim görümce?

Dogruyu söylemek gerekirse aslinda bindalli'yi da saçma buluyorum. Fazla para harcamak için yeni moda uydurmuslar.
Tabiki bir görümcenin bindalli giymesini çok daha fazla saçma buluyorum :KK48:

Ben olsam uyarirdim "bak sen giyersen millet yalnis anlar ve arkanda konusur, benden söylemesi" gibi birseyler söylerdim. Dinlemek istemiyorsa kendisi bilir. Millet sonuçta benim degil, onun dedikodusu yapar artik.

Evet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı
Canim bizik burakara arnavut bosnak ve kimi macirlarsa gekinle birlikte giyerlwr bu kiyafetleri eger duruk buysa normal
Ama onuj disindaysa inada binmis biraz

Canim bizik burakara arnavut bosnak ve kimi macirlarsa gekinle birlikte giyerlwr bu kiyafetleri eger duruk buysa normal
Ama onuj disindaysa inada binmis biraz
ben yugoslav göçmeni arkadaşımın kınasna gittim.Bizzat gördüm.Beyaz ya da krem folklorik kıyafetler giyiyorlar ama nedeni var.O insanlar dans ediyor .Ciddi ciddi dans ediyorlar.Emek veriyorlar .Onları izlemek de çok keyifli.Şarkılar danslar filan harika bir görsel şölen ama ya diğerleri boktan bir kına yakma merasimi var.Onun dışında gelin hanım soytarı gibi fesle mesle geziyor.İğrenç yahu.Sonradan kim çıkard b bindall mindallı giymeyi.Giyin adam gibi gece elbisesi ama kimseye demeyin sürpriz olsun.Görümce de maymn gibi dolaşmak zorunda kalsın.. :)

Back
X