• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcede bindalli giycekmisss

Ya bazi yorelerde gelinin yakinlari kardesler kuzenler falan giyiyo bindalli ama farkli renklerde.gelinin gelin oldugu belli oluyo yani.sacmalamis.gitsin heveisni baska yerde alsin.acik acik giyemeyecegini soyleyin.

Bizim kına gecelerinde gelinin kuzenleri,kardeşleri yada yakın arkadaşlarıda bindallı giyer,kırmızı mor ,lacivert farketmez kim ne bulduysa onu giyer.çokta güzel geçer,yani gelin olan sizsiniz herkes biliyor ,giymesinde ne gibi bir sakınca var anlamadım.heves etmiş kız bırakın giysin.

komik duruma düşecek haberi yok yazık..iyi niyetle yapılmış bişey olarak düşünmüyorum.sırf inat olsun diye giyecek sanki..

Sacmalamasin esine soyle giydirtme sakin kocaman kiz yani millet güler be hic mi kimse uyarmamis der

İnşallah onun kinasinda da bindalli giyinmiş görümcesi olur da o zaman ne alaka olduğunu anlar.

Dengesizmiş bayağı görümceniz.. resmen rol çalmak istiyor, hepsi bu. Asla izin vermezdim ! O gece sizin geceniz, düğün sizin düğününüz.. sabretsin, kendi kınasında istediği kadar giyer

yeğenim evleniyor tüm kuzenler bindallı giyecek kendi istedi ne var ki bunda

Evet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı

Burda bu kadar insan, görümceni ayıplıyorsa, kınadakiler de ayıplayacaklardır. Madem çok kızdın, bırak giysin. Gelin kim diye sorulduğunda, cevap sen olunca, "bu salak niye giymiş" desinler.

Evet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı
Bizde ablamın kınasında giydik, kuzenler, ablamın birkaç arkadaşı, çok güzel oldu :) bu durumu lehine çevir. Git bir kaç tane daha kirala kınayı bindallılar döndürsün. Hem farklıda olur:KK66:

Vazgeçirmeye çalış canım, baktın olmuyor sen farklı bi konsept oluştur ona uygun bir şey giy.Gorumcen de komik duruma düştüğüyle kalsın.

Boşverin giysin kendini rezil eder emin olun gören herkes kınayacaktır onu fazla belli etmiş kıskandığını

Benim yengemin (abimin karısı) kına gecesinde de yengemin ablası giymişti ama kadın evliydi bana da çok anormal geldi anneme söylediğimde eskiden kına gecesinde tüm evli genç kızların bindallı giydiğini söyledi..Onunda onun için giydiğini söyledi.Ama valla bilemedim iyi yönden bakayım dedim de 18 yaşında kız nerden bilsin eskiyi üstelik evli de değil yani sırf giymek için özellikle kiralıyor..Çok abes geldi bi yandan da.

herkes ona guler herhalde...
nisanlin giymesine izin vermeyecek sen istemiyorsan ne munasebet
iyice ne yapacaklarini sasirdilar

Giyilir ama başka renk giyilir arkadaşım abisinin kınasında giydi gelinin kardeşde giydi ama daha basit bindallı giydiler gelininki gösterişliydi eşine söyle değiştirsin başka renk kiralasın yada sen güler yüzle deki canım bindallı giymen çok hoş olur ama başka renkle değiştir insanlar yanlış anlayabilir de

Bindalli cok gereksiz bir sey bence ya.
oyle alnina sira sira boncuk, para falan dizmeye baslamislar ki iyice fena.
yerinizde olsam giymezdim.
bizim buralarda nisanda giydikleri abiye elbiseyi giyenler de oluyor.
gosterisli bir set aldiysaniz zaten bir kere giyebiliyorsunuz, birkac saatligine de kinada gidilebilir belki su an yenisini alamiyorsaniz.
bence bindallidan iyidir.

Benim ablamda kuzenimin dugununde giymisti.o zaman anormal gelmemisti cunku hem yakinlardi hemde o ara tam kina yakilirken ustler degistirilip bindallilar giyiliyodu.ama ben diger kuzenimin kinasinda pembe kabarik bi elbise giydim diye icim icimi yedi.gelini golgeledim diye yerimden kalkamadim.sizde saciniza falan kina aksesuarlari takin.gelin oldugunuzu belli edin.

Back
X