• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcede bindalli giycekmisss

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Evet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı

En azindan baska renk falan olsaydi. Ayni renk olmasi niyetini belli etmis zaten. Ben olsam ariza cikaririm yine de giydirmem o bindalliyi.

yok ebesinin nikahı iyice bo..nu çıkartana kadar ugraşacak igrenç mahluklar:63:

18 yasinda soyledim gelinler giyer dedim huzursuzluk cikmasin diye ustelemedim

Evet bari lacivertli yesilli olsa gam yemicem 2 Gelin pisti pisti gezeriz artikk

Benimde kuzenimin kınasnda erkek tarafının kızları elti görümce vs.va. Diyorum ki daha çok kisi bindalli giyinip sadece onlar oyniycakmş kınada tabikide kuzenim karşı çıktı o kına onun kınada gelin giyer bindallıyı

En fazla beyaz yada farkli bi renk giyebilirdi yaptigi kabalik sahsen bana olsa ayni durum nisanlima soylerdim durumu kina gecesi yakin degilse yada yakin olsa bile gosterisli bir abiye almani oneririm gelinlik tarzi cok guzel nisanliklar oluyorya kirmizi tonunu almalisin bindalli yaninda sonuk kalmali
Evet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı

Yazayim kulübe dedim belkide herkes giyiyordurda ben bilmiyomdur dedim ama hic gormedim kina gecelerinde ole

Normal degil tabiki guzelce soyle dwgistir bari iki kisi birden giymez bir grup arkadas giyseniz hadi neyse iki kisi giyerse olmicagini belirtin bence kayinvalidenizle yada esinizle konusun bunu

bence eşinizle konuşun, hoş bir durum olmayacağını belirtin. ben sizin yerinizde olsam daha sert bi tepki verirdim.

En fazla beyaz yada farkli bi renk giyebilirdi yaptigi kabalik sahsen bana olsa ayni durum nisanlima soylerdim durumu kina gecesi yakin degilse yada yakin olsa bile gosterisli bir abiye almani oneririm gelinlik tarzi cok guzel nisanliklar oluyorya kirmizi tonunu almalisin bindalli yaninda sonuk kalmali
Fusya renk nisanlik giycem zaten ama kina yakilirken bindalli giycem

Hazir giymisken dugunde gelinlik kirala deseydin...

Neden acikca giymeni istemiyorum demedin...

Tabii ki normal değil, ben hiç duymadım da görmedim de hayatım boyunca öyle bir şey

Esimin haberi yok ama söylersem huzursuzluk cikar dedim ben ama gelinler giyer dedim kaynanamda dedi bak gelinler giyiyomus diye ama inatci gitmis kiralamis kimseyi dinlemez ne ostetse onu yapar

Back
X