benim eşimi görümcemin kız arkadaşları aramazdı bu olaylardan dolayı arıyorlar.ben neden kayınvalideme diyorum eşimin muhabbeti yoktu bu insanlarla hakikatende bir merhaba eşimi neden arıyorlar dediğimde ayyy onlardanmı kıskanıyorsun diyor suratıma telefon kapatıyor.bu doğrumu sırf beni çıldırtmak eşimle kavga ettirmek için yapılıyor.soruyorum eşinizin kızkardeşinin arkadaşları arayıp dulu kızı sizler ne yaparsınız.kıskançlık bunda yaparım çünkü eşim arayanın dul bile olduğunu bilmez ben derim o dulmuş diye tanımaz bile.
bir kaç defada ne yapıyorsun dedim telefonu açtım hemen yanındakilere verdi.hiç kimse anlamıyor beni bir daha aramam daha beter onun burnunu kaldırmam.ben onun yengesiyim büyütülecek bir laf demedim küfür etmedim derdimi döktüm.özür dilemeyi bile hakketmedim kötü bir şey demedimki olayı büyüttü.abiside diyor allah onu alana yardım etsin diye ben ne yapayım.çok gururlu çok kindar annesi bile diyormuşeşime daha ben ortada yokken.
beni anlamıyormusunuz benim demek istediğim inşallah bir an önce olur bunu dedim.yarın bir gün siz evlenseniz sizin çocuklarınız olsa ben ne yaparım dedim.ya olmasın sizin demedimki.bence bana bu şekil yazanlar gelinlerini sevmiyorlar gelinden dertli olanlar.biraz önce bir arkadaş dedi zamanı kastediyor diye.zaman zaman zaman geçtikçe yıllar geçtikçe olmasa anlatmak istediğim bu.aman olmasın istemem görümcem evlensin onun olsun çocuğu.ya ben bunu bu kadar büyütmesini anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?