Görümceden çeken varmı?

şimdi bak canım onların o niyetle yaptıklarını sesiyorsan sende kıskançlık yapıp kavga çıkartma..
bunuda eşine uygun bir dille anlat..a.s
dulu mulu karıştırma.
sende aç görümceni af dile.konuşun anlaşın.
inşallah en yakın zamandada bebegın olur.mutlu mesut yaşar gidersınız.:ecrin_bebek:

bekar arkadaşlar evlenince o zaman bana hakvereceksiniz.evlilik dışarıdan göründüğü gibi asla değil

bence konu sahibi belki gereksiz bir konusmada bulunmus olabilir ama gorumcesinin bunu anlayisla karsilayip "insallah yengecim bu kadar ugrasiosunuz en kisa zamanda olur sizinde cocugunuz" demeliydi. kusup gitcek birsey yokki bunda. ha soyle deseydi belki kotu olurdu. " aman sen evlensen de benden once cocugun olmasin. once benim olsun..." bu gercekten kulaga kotu geliyor. zaten konu sahibinin artik bunu bir eksiklik olark gordugu kendini esinin ailesine kabul ettirmek icin cocuk isini bu kadar kafaya taktigi belli. ben gorumcesini de art niyetli buldum... ben olsam cekip gitmezdim. bu kadar abartilcak bir durum deil...

bir kaç defada ne yapıyorsun dedim telefonu açtım hemen yanındakilere verdi.hiç kimse anlamıyor beni bir daha aramam daha beter onun burnunu kaldırmam.ben onun yengesiyim büyütülecek bir laf demedim küfür etmedim derdimi döktüm.özür dilemeyi bile hakketmedim kötü bir şey demedimki olayı büyüttü.abiside diyor allah onu alana yardım etsin diye ben ne yapayım.çok gururlu çok kindar annesi bile diyormuşeşime daha ben ortada yokken.

başlık yanlış olmuş görümceden çekmiyorsun bence
ikinciside bu durumda sizi haksız gördüm
ve çok gereksiz bi bebek muhabbeti olmuş

canım bence gereksiz yer görüncene bu lafı demişsin,ama kızlar bunda küsüp gidecek ne var ki?inşallah senin çocuğun olmaz dememiş ya,hem kızlar sizinde çocuğunuz yıllarca olmasa ve bir tanıdığınız sizden sonra evlenip çocuk yapsa,biraz üzülmezmisiniz herkesin çocuğu oluyor benim neden olmuyor diye,başına böyle birşey gelse kıskanabilir ne var bunda,görümcesi çocuk mu?hemen küsüp gidecek

neyse teşekkürler bebek istemem suçmuş heran her dakika dua edip uyuyamıyorum.çevreden arkadaşlardan herkes bebek varmı diye sorulunca ben üzülüyorum sizler değil.yazada lakoroskobi olacam bunlar ne demek doktora hastaneye gitmek özele gitmek yıprattı beni.çocuk olmazsa sevdiğim eşim beni seven eşim bile düşman olur.hamile kalacam diye 1 yıldır neler yaptım neler çektim şimdi görümceme hakverdim siz bile anlayamıyorsanız o hiç anlamaz.sadece yaşayan benim bunları.ve ben şunada kanaat getirdim benim çocuğumun olmasını isteyen kırılmazdı.varsın olmasın herkes mutlu olsun.biraz motive olurum diye derdimi döktüm ama malesef hakediyorum demekki bazı şeyleri.varsın olmasın.

ayrica sizin daha ilk ayinizda sizden cocuk bekledigini bildiren bir kaynaniz olsa ve gorumceniz (ki ne sozlu ne nisanli) evlendigi zaman hala cocugunuzun olmadigini hayal etseniz uzulmez misiniz? gorumcesi orda bir ornek sadece. aradan cocuk sahibi olmadan gececek zamani vurgulamak icin verilmis bir ornek. bunda ustune alinip kusup gitcek birsey yokki...

aman allahım al birisi daha. ya sen bunu söylerken görümceni üzmüşsün daha ne hala kendinimi haklı görüyorsun. benimde 2,5 senedir olmuyor bebeğim ama hamileyim sözünü duyduğumda çok öutlu oluyorum. benim olmuyor diye başkalarınındamı olmasın. çok yanlış kelime kullanmışsın. işte bende görümcemi bu yüzden sevmiyorum oda patavatsız konuşup düğün günümde ve daha sonra birkaç defada beni sözleriyle kırdı. başlığı açtığımda onun patavatsızlığını söyleyeceksin sandım ama kusura bakma suç sende. tedavini oluyorsun işte mevlam verir inş. ama böyle konuşursan bebeğini onlaran sonra alırsın kucağına büyük konuşma hiçbir zaman.

Canım benim kırılma hemen:)Bişey diycem evlenmenin tek amacı çocuk sahibi olmak mı sence? Ne demek çocuğum olmasa kocam bana düşman olur? Sadece çocuk için senle evlenmişse seni sevmiyor demektir zaten. 2. ayda doktora gitmen de garip sanki sadece çocuk için evlenmişsin gibi. İnsanlar çocukları olmayabiliyor ama yıllarca birbirlerini severek bağlı kalıyorlar birbirlerine mutlu hayatlar yaşıyorlar. Evlilik eşittir çocuklar düşüncesi çok yanlış. Sana çocuk var mı diye sorup duranlara o benim özelim de buna eşinin ailesi de dahil.

siz çocuk konusunda üzerinizde oluşan baskı ile bunu demişsiniz anladığım kadarıyla dertleşmek isterken ama üslup alınganlık yapmaya müsait olmuş
görümcenizin yaşını bilmiyorum belki yaşı dolaysıyla o da bu konuyu kendine sorun ediyordur veya alıngan bir yapısı var
ama sonuçta sizi tanımış olması gerekir bu 1 yıl içinde verdiğiniz emekleri özleminizi düşünerek anlayışlı olmalı bence
artık konunun çok üstüne gidip kendinizi paralamayın özür dilemek için biraz zaman geçsin sizin içinde onun içinde daha uygun bir zamanda konuşursunuz konunun daha da büyümemesi için
umarım en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız a.s.

beni anlamıyormusunuz benim demek istediğim inşallah bir an önce olur bunu dedim.yarın bir gün siz evlenseniz sizin çocuklarınız olsa ben ne yaparım dedim.ya olmasın sizin demedimki.bence bana bu şekil yazanlar gelinlerini sevmiyorlar gelinden dertli olanlar.biraz önce bir arkadaş dedi zamanı kastediyor diye.zaman zaman zaman geçtikçe yıllar geçtikçe olmasa anlatmak istediğim bu.aman olmasın istemem görümcem evlensin onun olsun çocuğu.ya ben bunu bu kadar büyütmesini anlamadım.

ben hayatım boyunca evlenene kadar çocuk istemedim kolay kolayda çocukları sevemem.evlenince 1 ayda daha ben tam kadın olamamışım doktorlara gidip kremler kullanıp kansız kalıp kadın olmuşum bunun bilinmesine rağmen çocuk yap çocuk yap. bende insanım ya.

madem bu kadar çocuk istiyorlar görümcem bile nişanlılıyken biz daha ay artık başkalarının çocuklarını sevmekten bıktık bir an önce yiğen istiyoruz diyen kendi bu lafmı zoruna gitti.

Canım kız ne düşünmüştür biliyo musun herhalde ben evlensem benim çocuğum olsa ve yengemin çocuğu olmasa yengem benim adıma sevinmek yerine üzülürdü diye düşünmüştür. Bazen hepimiz böyle şeyleri düşünürüz ama sen bunu sesli dile getirince kız demek ki yengem beni sevmiyor benim mutlu olmamı istemiyor diye düşünmüş olabilir. Burda kimse görümcenin tarafını tutmuyor sadece senin olayı objektif olarak görmeni sağlamaya çalışıyoruz. Ben olsam görümcemi arar özür dilerdim.Senin bebeğin olsa elbette çok sevinirim canım sakın beni yanlış anlama derim:)

ufacık bi meseleyi nasılda büyütmüşünüz
biriniz accık alttan alsa bu iş bu kdar uzamazdı en azından seni mutsuz etmezdi
valla arkadaşım rabbim bundan büyük sert vermesin allaha dua ettte dünyada neler var
cnm hatayı birazda kendinde ara bence tamam bebegin olmuyo die biraz duygusalsın ama etrafındakileri kırma bence
hem ne alakaki görümcenin evliligiyle senin bebek dogurman onu anlayamadım
açıkcası öbür arkadaşlar gibi hatayı ben sende buldum cnm
bide görümcesinden çeken varmı die başlık atmışın çektigin meseleye bak :))))
ah ah dünyada neler var neler yat kalk haline şükret

canım ........senın sorunun görümcen filan degil bence....sorun yapmışın fakat geçmiş sanırım....
senın sorunun çocuk...ve bunu cok kafaya takmışın....
yani çocuk herşeyde degildir...evet olsa yuvanızda hoş olur....
ama daha sen 1 yıllık evlisin...
işallahta olur...
büyükle çocuk istediler diyorsun...bu sadece senin kaynananların yaptıgı bir şey degidir...
çocugu evlenen her aıle ...torun sahibi olmak ister....
ama başkalarıda istiyor diyede çocuk yapılamaz...
ne zaman anne baba olmaya hazırsan o zaman olur...
her şeyden önce saglıklı sıhhatli bebeler olsun....
ve allah dua etmelisin hayırlısı için....allah ne zaman ister ve kaderinde ne zaman anne olmak varsa o zaman olursun...
yani ALLAHIN DEDİGİ OLUR...:Saruboceq:
sen tedavini yap duanı et...hayırlı evlatlar dile....
allahım işallah verir............
fakat...........çocuk sahibi olamadı deyipte....etrafıma kırma...kırıcı olma.......
yada başkalarıylada kendini kıyaslama......onların çocugu var benim yok yada onların çocugu olsa ben ne yaparım deme....
çocugu olmayan bir sürüde evli çiftler var.....
kendi kendine strese giripte üzmede.....
eşinin ailesi seni seviyormuş....böyle yaparakta sevgini kaybetme....
madem bu kadar seviyorsun görümceni....büyüklük sende kalsın .......aç telefonu konuş...
özrünü dile ve bu olayda tatlıya baglansın....:lepi:

görümcem bekar ona dedimki bir an önce çocuğum olsa keşke yarın bir gün siz evlenseniz hala benim olmasa çok üzülürüm

beni anlamıyormusunuz benim demek istediğim inşallah bir an önce olur bunu dedim

yukardaki iki cümlede sizden

dediğiniz ve demek istediğiniz karşınızdaki kişinin algısına göre farklı anlaşılabilir bu çok doğal,

kimsenin sizi anlamadığını düşünüyorsanız daha anlaşılır cümleler kurun

benim karşımda düşmanım bile olsa asla o mutlu olsa olurum çünkü içimde kimseye dargın olmam.bu laftan dolayı kaç aydır ben yıprandım ona hiç bir şey olmuyor.eşim benim haklı olduğumu söylüyor ve bana olan davranışlarından dolayı kızkardeşine tepki veriyor ben yinede diyorum o senin kardeşin biz konuşmasakta sen onun yanında olacaksın.eşimede yazık ben aradım ama malesef aradığımda benim ona söylediğim laftan daha büyük affedilemez kelimeler sarfetti.eşim çok sinirleniyor ama sinirini sadece beni üzerek alıyor ama kardeşine asla sinir yapmıyor.yani sadece burada üzülen eşim ve ben yıprananda biz.o istediği gibi hayatına devam.büyütülecek laf değildi ama bizim sevgimiz eşimle ne kadar büyükte olsa çok yıprandık.kendide benle yaşıt kendisi büyüklük gösterebilirdi bana karşı büyütüp herkese söylemeyip çekip gitmeyecekti.benimle konuşup zoruma gitti diyebilirdi ve ben daha yeni öğrendim kaç aydır ben ne yaptım diyorum eşimde bilmiyor oda yeni öğrenmiş bana söyledi kavgalar dahada arttı.söylediğim tek lafmış.bütün küsmeler aileye düşman etmeler.ama bende saygı istiyorum çok azda olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…