slm 1 yıllık evliyim.nişanlılık dönemim 4 ay sürdü.eşimin ailesiyle çok güzel anlaşıyorduk ne olduysa düğünden 4 ay sonra oldu.uzakta oturuyoruz tayından dolayı görümcem bize geldi olan oldu.çocuğum olmasını çok istiyorum ve hala olamadı kısmet.görümcem bekar ona dedimki bir an önce çocuğum olsa keşke yarın bir gün siz evlenseniz hala benim olmasa çok üzülürüm inşallah bir an önce olur dedim.hanfendinin zoruna gitmiş inşallah sizden önce doğururum demem.daha evli değil nişanlı değil nede çocuk doğurmaya hevesliymiş.bunu dedim diye çekti gitti memlekete.kardeşim gibi görürdüm ama yanılmışım derdime ortak olmadı.eşimle çok tartıştık annesi bana tavır aldı herkesle aramı açtı.arkadaşlar haksızmıyım evliyim tedavi görüyorum çocuk yok o evli değil benmi doğuracam yoksa onun evlenmesini bekleyiptemi doğurayım tedaviyi keseyim?eşimin ailesi beni çok sevdi demekki kıskanmış ufak bir lafa bakıp benim onlarla aramı açmakmış derdi.eşimle çok mutluyum o kız konu olunca kavga.:çok üzgünüm:
ama sizdede var hata.
neden görümcenize sen evlensen ve benımde hala çocugum olmasa çok üzülürüm ve
birde çocuk dogurmaya heveslıymışsin dedinizki..
nıce yıllarca çocuk dogurmayanlar var.
bende görümceyım.
gelınımız bana bunu derse demek ben evlensem çocugum olsa benı kıskanacak dıye derım.
bende üzülür gücenırım.
siz kendi kendinizi ele vermişiniz.
bir yok tedavıyı keseyım falan dıye nıye oyle düşünüyorsunuzkı.
bence siz kıskançmışınız
sanki sendede biraz kıskanclık var gibi canım..
ben olsam benımde zoruma giderdi
dedigin cok yanlıs bence..
o evlendikten sonra cocugun olsa n'olucak ki??
ama sizdede var hata.
neden görümcenize sen evlensen ve benımde hala çocugum olmasa çok üzülürüm ve
birde çocuk dogurmaya heveslıymışsin dedinizki..
nıce yıllarca çocuk dogurmayanlar var.
bende görümceyım.
gelınımız bana bunu derse demek ben evlensem çocugum olsa benı kıskanacak dıye derım.
bende üzülür gücenırım.
siz kendi kendinizi ele vermişiniz.
bir yok tedavıyı keseyım falan dıye nıye oyle düşünüyorsunuzkı.
bence siz kıskançmışınız
benim abimlerde 6 ayda tedaviye başladı ve ben dedim inşallah bir an önce olur ve ben evlendikten 4 ay sonra gelinimiz hamile kaldı bende o sıra tedavi görüyorum ve duydum çok sevindim.üzülmemmi lazım çünkü benden 1 sene önce evlenmiş.zaten bizim görümce daha evlenmez burnu havada kimseyi beğenmiyor hiç evlenmese hala ben doğurmayayımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?