siz çocuk konusunda üzerinizde oluşan baskı ile bunu demişsiniz anladığım kadarıyla dertleşmek isterken ama üslup alınganlık yapmaya müsait olmuş
görümcenizin yaşını bilmiyorum belki yaşı dolaysıyla o da bu konuyu kendine sorun ediyordur veya alıngan bir yapısı var
ama sonuçta sizi tanımış olması gerekir bu 1 yıl içinde verdiğiniz emekleri özleminizi düşünerek anlayışlı olmalı bence
artık konunun çok üstüne gidip kendinizi paralamayın özür dilemek için biraz zaman geçsin sizin içinde onun içinde daha uygun bir zamanda konuşursunuz konunun daha da büyümemesi için
umarım en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız a.s.
çok ağır yazmışsınız. Arkadaşı kırıcı olmakla itham ederken kendi yazdıklarınızı görmüyorsunuz...Ne kadar gereksiz konuşmuşsun görümcenle... senin kıskanç olduğunu düşünüyorum. hemen bu çocuk sevdası ne anlamadım. Evliliğin 2. ayında gitmişsin derdin günün çocuk doğurmak mı.. Allahın gücüne gider 2. ayındada çocuk sevdasınamı düştün. Bu gereksiz sevdada sizin görümcenizi kıskanmanıza ve kırmanıza neden olmuş.. Belki sizi kırarak konuştum ama sanki çocuk gibi davranmışsınız. Kime ne senin hamile kalmandan eli günü bu konuda takmaya gerek yok ki...
ben zaten o konuda eşime suç buluyorum sinirini benden çıkardı.eşim çocuk olsun demedi herkes deyince ben gitmek için zorladım onu.eşimle ben her ay umutlanıp mutsuzluğa düşüyoruz ve eşim çocukları çok seviyor isteriz artık olsun eşimin yaşı 35 artık benim bu lafıma takana kadar abimin çocuğu olsa biran önce deyip, keşke onun derdine düşse.abisinin ne kadar üzüldüğünü biliyor neden olsa keşke deseydi büyütmeseydi hem o der hem bu dertle uğraştırmasa bizi hayatın sonumuydu.adetime 6 gün kaldı her ay keşke rabbim kalsam diyorum eşimde istiyor o sözü abisini seven beni bırakın abisini seven takmazdı.6 gün sonra olursa adet üzülen biziz bizden başka üzülen yok bunu anlamaları lazım.
çok ağır yazmışsınız. Arkadaşı kırıcı olmakla itham ederken kendi yazdıklarınızı görmüyorsunuz...
neyse teşekkürler bebek istemem suçmuş heran her dakika dua edip uyuyamıyorum.çevreden arkadaşlardan herkes bebek varmı diye sorulunca ben üzülüyorum sizler değil.yazada lakoroskobi olacam bunlar ne demek doktora hastaneye gitmek özele gitmek yıprattı beni.çocuk olmazsa sevdiğim eşim beni seven eşim bile düşman olur.hamile kalacam diye 1 yıldır neler yaptım neler çektim şimdi görümceme hakverdim siz bile anlayamıyorsanız o hiç anlamaz.sadece yaşayan benim bunları.ve ben şunada kanaat getirdim benim çocuğumun olmasını isteyen kırılmazdı.varsın olmasın herkes mutlu olsun.biraz motive olurum diye derdimi döktüm ama malesef hakediyorum demekki bazı şeyleri.varsın olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?