- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
benim karşımda düşmanım bile olsa asla o mutlu olsa olurum çünkü içimde kimseye dargın olmam.bu laftan dolayı kaç aydır ben yıprandım ona hiç bir şey olmuyor.eşim benim haklı olduğumu söylüyor ve bana olan davranışlarından dolayı kızkardeşine tepki veriyor ben yinede diyorum o senin kardeşin biz konuşmasakta sen onun yanında olacaksın.eşimede yazık ben aradım ama malesef aradığımda benim ona söylediğim laftan daha büyük affedilemez kelimeler sarfetti.eşim çok sinirleniyor ama sinirini sadece beni üzerek alıyor ama kardeşine asla sinir yapmıyor.yani sadece burada üzülen eşim ve ben yıprananda biz.o istediği gibi hayatına devam.büyütülecek laf değildi ama bizim sevgimiz eşimle ne kadar büyükte olsa çok yıprandık.kendide benle yaşıt kendisi büyüklük gösterebilirdi bana karşı büyütüp herkese söylemeyip çekip gitmeyecekti.benimle konuşup zoruma gitti diyebilirdi ve ben daha yeni öğrendim kaç aydır ben ne yaptım diyorum eşimde bilmiyor oda yeni öğrenmiş bana söyledi kavgalar dahada arttı.söylediğim tek lafmış.bütün küsmeler aileye düşman etmeler.ama bende saygı istiyorum çok azda olsa.
slm 1 yıllık evliyim.nişanlılık dönemim 4 ay sürdü.eşimin ailesiyle çok güzel anlaşıyorduk ne olduysa düğünden 4 ay sonra oldu.uzakta oturuyoruz tayından dolayı görümcem bize geldi olan oldu.çocuğum olmasını çok istiyorum ve hala olamadı kısmet.görümcem bekar ona dedimki bir an önce çocuğum olsa keşke yarın bir gün siz evlenseniz hala benim olmasa çok üzülürüm inşallah bir an önce olur dedim.hanfendinin zoruna gitmiş inşallah sizden önce doğururum demem.daha evli değil nişanlı değil nede çocuk doğurmaya hevesliymiş.bunu dedim diye çekti gitti memlekete.kardeşim gibi görürdüm ama yanılmışım derdime ortak olmadı.eşimle çok tartıştık annesi bana tavır aldı herkesle aramı açtı.arkadaşlar haksızmıyım evliyim tedavi görüyorum çocuk yok o evli değil benmi doğuracam yoksa onun evlenmesini bekleyiptemi doğurayım tedaviyi keseyim?eşimin ailesi beni çok sevdi demekki kıskanmış ufak bir lafa bakıp benim onlarla aramı açmakmış derdi.eşimle çok mutluyum o kız konu olunca kavga.:çok üzgünüm:
Ne kadar gereksiz konuşmuşsun görümcenle... senin kıskanç olduğunu düşünüyorum. hemen bu çocuk sevdası ne anlamadım. Evliliğin 2. ayında gitmişsin derdin günün çocuk doğurmak mı.. Allahın gücüne gider 2. ayındada çocuk sevdasınamı düştün. Bu gereksiz sevdada sizin görümcenizi kıskanmanıza ve kırmanıza neden olmuş.. Belki sizi kırarak konuştum ama sanki çocuk gibi davranmışsınız. Kime ne senin hamile kalmandan eli günü bu konuda takmaya gerek yok ki...
Arkadaşın üzerine biraz fazla gidilmiş bence. zaten hasa bir dönemde, bir konuşma geçiyormuş oda bu esnada duygularını dile getirmiş.
Nİyet görümcenin ondan önce bebeği olursa üzülmek yada kıskanmak değil yanlış anlaşılmasın
Daha bekar ortada fol yok yumurta yok bugün evlense bile çocuk sahibi olması için hiç değilse 9 ay geçicek
Benim anladığım kadarıyla arkadaş o sözlerinde aradaki zamanın uzunluğundan
bu zaman zarfında daha sözlü bile olmayan birinin evlenip çokcuk sahibi olurda ,
geçen bunca zamana rağmen onun hala bebeği olmazsa diye hayıflanmış..
Belki kendini yeterince iyi ifade edemediği için böyle bir intiba uyandı..
Umarım demek istediğinizi doğru anlamışımdır , zira ben hiç bir ark niyet göremedim...
Hani derler ya senden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu sende hala yok o misal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?