- 15 Haziran 2016
- 7.894
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.022
- 348
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun tek derdi tatile gitmistim bir gece kaldim diye 1 yildir konusmuyor.bende yengeyim gorumcem evlerden ırak ama hic oyle engellemeyi dusunmedim.bana cok sacma geliyor engellemek birilerini.İşte yengenize göre bir sebep varmış. İnsan kendi hatalarını göremiyor çoğu zaman. Yanlış anlamayın genel olarak söylüyorum. Kendimizi dışarıdan bir kişi gözüyle değerlendiremiyoruz. Bazen de yanlış insanları samimi sanıyoruz
Neyse ki biri gerçekleri fark etmişdiğer yandan eşim, ikinizde ergensiniz dedi
+++1Madem eşim görür diye bu kadarı panik yapacaktınız neden engellediniz? Sebebi neyse açıkça yazın.
Birine kızıp sosyal medyadan engelleme olayı bana çocukça geliyor orası da ayrı.
Eşinin telini eline geçir her iki mesajı da sil, görümceyi engelle msj atamasın bir daha ...Kızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
Pardon da görünce dediği kişi eşinin kardeşi. Abisiyle hıc konusmayacak sanki de instagramdan engelleyince ulaşamayacak mi zannediyorsunuz?Eşinin telini eline geçir her iki mesajı da sil, görümceyi engelle msj atamasın bir daha ...
Ben konu sahibi değilimPardon da görünce dediği kişi eşinin kardeşi. Abisiyle hıc konusmayacak sanki de instagramdan engelleyince ulaşamayacak mi zannediyorsunuz?
Her ne olursa olsun birini engellemek silmek çok saygısızca. Keşke konuşmayı deneseydiniz. Ayrıca takipten çıkardiysaniz görünce neden diye sorunca tutuşmayacaktınız konu sahibi.
Ayrıca görümceyi kendisinden engellesin eşinden değil, kardeşlerin arasına girmesin tabiki..Pardon da görünce dediği kişi eşinin kardeşi. Abisiyle hıc konusmayacak sanki de instagramdan engelleyince ulaşamayacak mi zannediyorsunuz?
Her ne olursa olsun birini engellemek silmek çok saygısızca. Keşke konuşmayı deneseydiniz. Ayrıca takipten çıkardiysaniz görünce neden diye sorunca tutuşmayacaktınız konu sahibi.
Bundan sonraki felsefem "az insan çok huzur" yazın.Kızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
mesaj atmayın, eşiniz sorarsa da akşam evinizde konuşunKızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
Dediğiniz doğru ama biriyle ya muhatap olursunuz ya da olmazsınız.. Anladığım kadarıyla siz muhatap oluyorsunuz ama mesafe koymak istiyorsunuz.. O yüzden konuştuğunuz birini insadan silmiş gibi oluyorsunuz.. Hiç konuşmazsanız zaten bunu size sormazdı..
bundan sonra hiç konuşmam kfam rahat olur derseniz direk sebebini söyleyip kesip atabilirsiniz.. Ama eşinizin hatırı için onun kardeşine tahammül ederim çok da içli dışlı olmam derseniz gerginlik çıkmaması adına yanlışlıkla olmuş dersiniz diye düşündüm. Zaten o anlayacaktır ama sizi suçlayacak birşeyi de olmazdı elinde.. Ne bilim mantıklı değil belki, ben çok da anlamıyor olabilirim bu işlerden![]()