• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceden gelen mesaj acill !

Hmmm ben konuyu görüp yazana kadar olan olmuş zaten. Eşinizde okumuş ve verilecek en doğru tepkiyi vermiş. Ve haklısınız içinizde en olgununuz eşiniz

Ee madem eşinizi bu kadar düşünüyordunuz neden çıkardınız o zaman takipten? Bence çıkarmak vs gereksiz ne gerek var zaten mesafeliymissiniz . Acik acik konussaniz da dertsiz başınıza dert alacaksınız hadi kolay gelsin

İşte yengenize göre bir sebep varmış. İnsan kendi hatalarını göremiyor çoğu zaman. Yanlış anlamayın genel olarak söylüyorum. Kendimizi dışarıdan bir kişi gözüyle değerlendiremiyoruz. Bazen de yanlış insanları samimi sanıyoruz
Onun tek derdi tatile gitmistim bir gece kaldim diye 1 yildir konusmuyor.bende yengeyim gorumcem evlerden ırak ama hic oyle engellemeyi dusunmedim.bana cok sacma geliyor engellemek birilerini.

Kızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
Eşinin telini eline geçir her iki mesajı da sil, görümceyi engelle msj atamasın bir daha ...

Eşinin telini eline geçir her iki mesajı da sil, görümceyi engelle msj atamasın bir daha ...
Pardon da görünce dediği kişi eşinin kardeşi. Abisiyle hıc konusmayacak sanki de instagramdan engelleyince ulaşamayacak mi zannediyorsunuz?
Her ne olursa olsun birini engellemek silmek çok saygısızca. Keşke konuşmayı deneseydiniz. Ayrıca takipten çıkardiysaniz görünce neden diye sorunca tutuşmayacaktınız konu sahibi.

Pardon da görünce dediği kişi eşinin kardeşi. Abisiyle hıc konusmayacak sanki de instagramdan engelleyince ulaşamayacak mi zannediyorsunuz?
Her ne olursa olsun birini engellemek silmek çok saygısızca. Keşke konuşmayı deneseydiniz. Ayrıca takipten çıkardiysaniz görünce neden diye sorunca tutuşmayacaktınız konu sahibi.
Ben konu sahibi değilim 🙄

Ayrıca görümceyi kendisinden engellesin eşinden değil, kardeşlerin arasına girmesin tabiki..

Kızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
Bundan sonraki felsefem "az insan çok huzur" yazın. :KK66:

Esinizin soracagini bilmiyormuydunuz?birde kendinizden eminseniz bukadar paniklemeyin bence.verecek guzel cvplariniz var cunku ;)

Bence bu sizin için bir fırsat. Sorunları çözmek için, çözülmese bile daha huzurlu bir ortam olması için en azından. Aranızdaki huzursuzluk sizi kötü etkiliyordur. Düzgünce konuşun bence. Ben sizin yerinizde olsam bariz laf sokmalar, terslemeler varsa abla ( veya nasıl hitap ediyorsanız ) ben seninle aramın iyi olmasını kardeş gözüyle bakmanı istiyorum ama senden aynı yakınlığı göremiyorum. Terslemelerine veya bana karşı tavırlarına üzülüyorum. Saygısızlıkta yapmak istemiyorum ama takipten çıkmamın nedenleri bunlar derdim. Nasıl tepki vereceğini bilemezsin belki de daha dikkatli davranır ve siz de daha huzurlu olursunuz.

Madem eşinize açıklama gereği duyuyosunuz ya da bukadar çekiniyorsunuz hiç silmeseydiniz 🤔 ya da yaptgnz şeyin arkasında durun bu bu hareketleri hoşuma gitmedi kafama uymadı bende sildim , bukadar basit

E göze alıp silmişsiniz şimdi neden tutuştunuz böyle anlamadım. Bunu önceden düşünecektiniz. Silmek bana çok çocukça geliyor hiç görmek istemiyorsanız o şekilde ayarlayabilirdiniz. Şimdi yapmanız gereken yaptığınızın sorumluluğunu alıp açık açık konuşmak

mesaj atmayın, eşiniz sorarsa da akşam evinizde konuşun

Bize ugra bi kahve icip konusalim.derdim.
Öncesi aksami da esime anlatir davet ettigimi ve konisarak anlasmayi rahatsizliklarimi dile getirerek.orta yol bul.ayi deneyecegimi söylerdim.

Dediğiniz doğru ama biriyle ya muhatap olursunuz ya da olmazsınız.. Anladığım kadarıyla siz muhatap oluyorsunuz ama mesafe koymak istiyorsunuz.. O yüzden konuştuğunuz birini insadan silmiş gibi oluyorsunuz.. Hiç konuşmazsanız zaten bunu size sormazdı..

bundan sonra hiç konuşmam kfam rahat olur derseniz direk sebebini söyleyip kesip atabilirsiniz.. Ama eşinizin hatırı için onun kardeşine tahammül ederim çok da içli dışlı olmam derseniz gerginlik çıkmaması adına yanlışlıkla olmuş dersiniz diye düşündüm. Zaten o anlayacaktır ama sizi suçlayacak birşeyi de olmazdı elinde.. Ne bilim mantıklı değil belki, ben çok da anlamıyor olabilirim bu işlerden 🤣🙈

Konuşmuyoruz normalde zaten sadece ben konuştuğum zaman araya girer ortaya laf atar beni bozmaya uğraşır bende duymam. Eskiden birebir konuştuğumuzda bana direk yapardı şimdi onu takmıyorum diye ortaya lafı atıyor ben ne desem aksini kanıtlamaya çalışıyor ahkam kesiyor bende artık hiçbir şekilde bana müdahil olmamasını istediğim için tepki olarak onu sildim ki anlasın diye

Back
X