• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceden gelen mesaj acill !

Kızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
kirici olamadan acikca söylemek, net olmak gerekir bence..

Bir olayın arkasina olmus gibi soyleyin görüştüğümüzde laf soktun, sana sinirlendim ve sildim diyin. Surekli laf soktuğunu bu durumdan rahatsız oldugunuzuda anlatın bunun bahanesiyle.

Şimdi kesin annesine ablalarınada söyler hepsi birden sorarlar bana
Yaşınızın küçüklüğüne veriyorum bu korkunuzu.Herkese birden açıklayamayacağınız bişeyi yapmasaydınız o zaman.Siz bir bireysiniz ve kendinizle ilgili kararları kendiniz verirsiniz.İnsanlar size tasma takmış gibi davranmayın bu da kendinize psikolojik bir şiddettir.Görümce vb farketmez küçük küçüklüğünü bilecek büyük büyüklüğünü.Saygıyda herkes birbirine saygı duyacak.

Eşime bildirim gittiği için görecek ve soracak. Açık açık şundan dolayı silmek istedim ve sildim desem bilmiyorum eşim ne der kestiremiyorum

Neden hesabınız eşimizde de var anlamadım, kişisel hesap adı üstünde kişisel. Önce bu konuyu halledin derim. Konuya gelirsem de önce eşinizden hesabı alın sonra bir cevap yazın

Ah saf kardeşim direk engelliyecektin ben tüm koca ailesine öyleyim benim sosyal medyamin varlığından nahaberler😃

Sanal alem yüzünden herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın aramızda diye sildim. Herhangi bir art niyetle değil. Diyebilirsiniz. Eşiniz de madem size kardeşinin müdahalesine engel olmuyor buna da karışmasın. Ne yazsam ne paylaşsam üstüne alınıp laf sokuyor, bir gün birikip dev bir tartışma patlasın istemeyiz değil mi. Bence bu meseleyi büyümesine sen de izin verme diyin olsun bitsin. Ne kadar panik olmuşsunuz böyle!

Olur mu ya ne gerek vardı eve gelse yüzüne kapıyı kapatabilir.misin Instagram da öyle bişey akrabaların hepsi varsa ve bu kadın şeytan değilse yapmaman gerekirdi.
Yanlışlıkla olmuştur dur ekliyorum hemen de

Benim yengemde hicbir sorun yokken beni engellemisti hic sormadim bile sebebini.sizde sebebi neyse soyleyin şundan dolayi yaptim diyin.

kirici olamadan acikca söylemek, net olmak gerekir bence..

Açık ve net laflarından tavırlarından rahatsız olduğum için dedim. O da beni kendisiyle denk gördüğüm için ve abla olarak konuşamamakla suçladı. Herkes ilk önce kendi hatalarına baksın dedi ve ben o zaman patladım baya bir içimi döktüm valla . Haddini bil yeter minvalinde konuştum. Daha sonra beni içinde biriktirmekle suçladı. En son abla olarak gördüğün birine mesaj atıpta beni niye sildin şeklinde hesap sorma zira bunun hesabını vermeyeceğim dedim daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Engelledi beni. Ay baya birikmişim be bir yandan iyi oldu da diğer yandan eşim, ikinizde ergensiniz dedi

Son düzenleme:
Sebebi neyse söyleyin. Sanki hatalı olan sizmişsiniz gibi niye çekindiğinizi anlamadım.

Söyledim baya birikmişim. Üslubumu bozmadım tabiki ama beni içimde biriktirmekle suçladı. Eşim bunları gördükten sonra bana ikinizde ergensiniz demesi dışında bir sorun yok

E bunun cevabını takipten çıkarmadan önce hazirlasaydin keşke.. şimdi mi aklına geldi zor durumda birakmissin kendini zorla resmen. Kolay gelsin
Ben çoğu insanı takipten çıkardım çok az kişi kaldı filan diye uydur
Mantikli bir cevap 😂

Benim yengemde hicbir sorun yokken beni engellemisti hic sormadim bile sebebini.sizde sebebi neyse soyleyin şundan dolayi yaptim diyin.
İşte yengenize göre bir sebep varmış. İnsan kendi hatalarını göremiyor çoğu zaman. Yanlış anlamayın genel olarak söylüyorum. Kendimizi dışarıdan bir kişi gözüyle değerlendiremiyoruz. Bazen de yanlış insanları samimi sanıyoruz

Cevap vermeye karar verdiyseniz açık açık yazın sakince ama.Sizi kışkırtmasına izin vermeyin.

Sebebini kısa ve net yazdım ilk. Herkes önce kendi hatalarına bakabilse keşke ben senden küçüğüm benle bu şekilde konuşman hoş değil diye cevap verince patladım. Sebebini sordun bende cevap verdim. Konuşmamda herhangi yanlış bir üslup yok ama sen bana herkes önce kendi hatalarına baksın diyemezsin haddini bil diye başladım… baya içimi döktüm. Bu zamana kadar sineye çekişlerimin hıncını çıkarırcasına yazmışım gerçekten. Sonra beni biriktirmekle suçladı engelledi. Eşim bunları gördü ve bana ikinizde ergensiniz dedi yattı uyudu. Kendisi çok olgun tabi…

Kızlar görümcem beş dk önce instadan mesaj attı beni neden takipten çıkardın diye. Onunla anlaşamıyoruz sürekli bana laf sokması ve lafa girmesi, terslemesi, her şeye karışması yüzünden mesafeliydim artık sosyal medya hesaplarımda bile istemiyordum silmiştim. Şimdi bana mesaj atmış beni neden takipten çıkardın diye. Ne diyim şimdi sizce lütfen akıl verin. Mesaja hiç cevap vermemeyi düşünüyorum direk sileyim diyorum ama bu sefer de eşim kesin görmüştür sorar çünkü onada bildirim gidiyor hesaplarımız telimizde kayıtlı olduğu için. Şimdi cevap versem yine eşim okuyacak görecek. Eşim sorarsa ne diyim hiç bilmiyorum açık açık desem mi. Şuan ne yapıyım ?
Niye bukadar korkuyorsun cekiniyorsun gorumcenden. Açıkça şöyle zaten mesafeliydik böyle böyle yaptığın için de. Eşinden neden cekiniyorsun onuda anlamadım.

Sebebini kısa ve net yazdım ilk. Herkes önce kendi hatalarına bakabilse keşke ben senden küçüğüm benle bu şekilde konuşman hoş değil diye cevap verince patladım. Sebebini sordun bende cevap verdim. Konuşmamda herhangi yanlış bir üslup yok ama sen bana herkes önce kendi hatalarına baksın diyemezsin haddini bil diye başladım… baya içimi döktüm. Bu zamana kadar sineye çekişlerimin hıncını çıkarırcasına yazmışım gerçekten. Sonra beni biriktirmekle suçladı engelledi. Eşim bunları gördü ve bana ikinizde ergensiniz dedi yattı uyudu. Kendisi çok olgun tabi…
Hahah eşin haklı valla en güzelini yapmış 😂

Back
X