• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcee gormesem seni keskee

Angel1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
497
291
53
38
36 haftalk hamileyim hamileligimin ilk aylarinda gorumcemin hakaretlerine maruz kaldim olaydan sonra mesafeli davranalim dedim, hanfendi keyfi isteyince bana hosgeldin der istemezse hic konusmaz ... esimin kardesi gormeyim duymayim diyorum sinirden elim ayagim tiitriyo ates basiyo yanlarinda cok durmamaya mutfak ta oyalanmaya çalışıyorum yine olmuyo nasil basa cikicam bilmiyorum ....

Sizi bu kadar uzaklastıracak ne yaptı

Evlenip bosanmis bnden yascada kucuk bizi kiskndigini dusunuyorm nisanliligimdan tutunda düğüne kadar zehir etti evlndim tatszlik olmasn dedim bi sekilde hep hayatimiza mudahale etti en sonn bana oyle hakaret ler etti arkasindan ama seni seviyorm dedi..... her gelis gidislerde esime yansitmaya calismasamda hep gerginlik oluyo onlar gttkten sonrada esimle bi geriliyorz

Görümcelerin hepsi neden bu kadar sinir oluyor? Bence bırak aile kavramlarını. Sana saygısızlık yapan babanın ogluda olsa gostereceksin tavrını. Basina cikar bunlar

Evlenip bosanmis bnden yascada kucuk bizi kiskndigini dusunuyorm nisanliligimdan tutunda düğüne kadar zehir etti evlndim tatszlik olmasn dedim bi sekilde hep hayatimiza mudahale etti en sonn bana oyle hakaret ler etti arkasindan ama seni seviyorm dedi..... her gelis gidislerde esime yansitmaya calismasamda hep gerginlik oluyo onlar gttkten sonrada esimle bi geriliyorz
Evlenip bosandigi icin mi sizi kiskaniyo?

Uzak durmanda fayda var .. Huzurunu bıozmasına ızın verme

Bunu sen değil eşin düşünsün uzaklaştırsın o kadını görmek zorunda değilsin birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymalısınız bunu da eşin sağlamalı yani o sana saygısızlık yapıyorsa eşin sertçe uyarmalı k bir daha gözü korksun sana ilişmesin.

Back
X