Çok güldüm o ne yawBilmem onlara sor her götümce her kaynana kıskanç değil tabiki karakter meselesi yapısı kıskançsa kıskanır
aynen tek çocuğum oğlumda yok ama 3 den fazla görümcem var.bana kötülük yapmadıkları sürece her dediklerini ciddiye almam alınmam.ben de onlara söylüyorumdur farkına varmadan belki.anne evlat bile birbirine neler söylüyor yeri gelince ama görümce çıtt dese suç oluyor nefes almaları sakıncalı bulunuyor kaynana ve görümcelerin.umarım görümce olunca ya da yaşlanınca aynılarını yaşarlarBen görümce değilim oğlum da yok ilerde gelinim olmayacak. Herşeyden nem kapan gelinlere gıcık oluyorum. Sanki kocası gökten zembille inmiş. Görünce kv nefes alsa batıyor. Ince bileğin demis yani nesi kotu.
Görümcelere ve oğlu olanlara şimdiden kolay gelsin diyorum. Gelincikler bi kendinize gelin.
Benim bir arkadaşımın gelinleri var. Bir düğüne gitmiştik ve kız abisiyle bir fotoğraf çekildi diye gelincik ağlayarak ortamı terketti. Yahu nasıl bir beyinsizse kardeş onlar be! Tam bir ruh hastası. Kız abisini arasa gelincik tafra yapıyor. Cani cehennem olsun boylelerininaynen tek çocuğum oğlumda yok ama 3 den fazla görümcem var.bana kötülük yapmadıkları sürece her dediklerini ciddiye almam alınmam.ben de onlara söylüyorumdur farkına varmadan belki.anne evlat bile birbirine neler söylüyor yeri gelince ama görümce çıtt dese suç oluyor nefes almaları sakıncalı bulunuyor kaynana ve görümcelerin.umarım görümce olunca ya da yaşlanınca aynılarını yaşarlar
+100000000000Benim bir arkadaşımın gelinleri var. Bir düğüne gitmiştik ve kız abisiyle bir fotoğraf çekildi diye gelincik ağlayarak ortamı terketti. Yahu nasıl bir beyinsizse kardeş onlar be! Tam bir ruh hastası. Kız abisini arasa gelincik tafra yapıyor. Cani cehennem olsun boylelerinin
gerçekten çekilemeyecek görümce ve kaynanalar var ama azınlıktalar.Ama kadınlar kulübünde nedense herkesin kaynanası görümcesi sorunlu.geçen bir konu vardı kaynana ve kayınbabası dünya iyisiymiş ama varlıklarından rahatsızmış ölmelerini istiyormuş.Henüz de nişanlıymış umarım evlenemez de ailenin başını yakmazBenim bir arkadaşımın gelinleri var. Bir düğüne gitmiştik ve kız abisiyle bir fotoğraf çekildi diye gelincik ağlayarak ortamı terketti. Yahu nasıl bir beyinsizse kardeş onlar be! Tam bir ruh hastası. Kız abisini arasa gelincik tafra yapıyor. Cani cehennem olsun boylelerinin
Benim bir arkadaşımın gelinleri var. Bir düğüne gitmiştik ve kız abisiyle bir fotoğraf çekildi diye gelincik ağlayarak ortamı terketti. Yahu nasıl bir beyinsizse kardeş onlar be! Tam bir ruh hastası. Kız abisini arasa gelincik tafra yapıyor. Cani cehennem olsun boylelerinin
Aaa nickini mi değiştirmiş. Bu üye de hem sevmez hem de görüşürSen zaten KV ve ailesine takık birisin. Ağızlarında kuş tutsalar sana yaranamazlar gezmeyentavuk
tereliye mi o dediğin üyee?Aaa nickini mi değiştirmiş. Bu üye de hem sevmez hem de görüşür
Tereliye : ben ne alaka yatereliye mi o dediğin üyee?
Aynen öyle. O kadar takıl ki eş ailesine. Nefes alsalar suçlularAaa nickini mi değiştirmiş. Bu üye de hem sevmez hem de görüşür
kaynanasını sevmeyen en populer üye o da ondan .milyon tane kaynana konusu var kadınınnTereliye : ben ne alaka ya
Ay bilmez miyimkaynanasını sevmeyen en populer üye o da ondan .milyon tane kaynana konusu var kadınınn
kaynanasını hadi sevmeyeni de anlayayım diyorum da kaynanasını çekiştiren geline:covid olurda çabucak kurtulursun canımmm inşallahh yazan üye de gördü bu gözler burada.yav kaynana senin bile değil tanımazsın etmezsin neden ölmesini istersin?Aynen öyle. O kadar takıl ki eş ailesine. Nefes alsalar suçlular
Kimseye sensizasla mı sensizlik mi ne diye bir üye var onu yedirmemkaynanasını sevmeyen en populer üye o da ondan .milyon tane kaynana konusu var kadınınn
Çünkü onşrın KV kötü diye bütün KV kötü. Bu mantıkla nasıl yaşıyorlar tuhafkaynanasını hadi sevmeyeni de anlayayım diyorum da kaynanasını çekiştiren geline:covid olurda çabucak kurtulursun canımmm inşallahh yazan üye de gördü bu gözler burada.yav kaynana senin bile değil tanımazsın etmezsin neden ölmesini istersin?
bilmem mi devamlı beni çağırıyorr sıkılıyorum orada ders çalışamıyorum kpss için yazar.ama burada konu açmakla ve okumakla cevaplamakla geçireği vakti ders çalışarak geçirse çoktann atanırdı eminimmmKimseye sensizasla mı sensizlik mi ne diye bir üye var onu yedirmem
O da kaynanası için yüz bin konu açtı ve daha 2 3 aylık evliydi sanırım
Her konuda da kendi kaynanasınu anlatır
Sorma o konuyu okudum cinnet geçirdim. Ilahi adalet diyorum kim ne dilerse bin katı kendisine gelsin.gerçekten çekilemeyecek görümce ve kaynanalar var ama azınlıktalar.Ama kadınlar kulübünde nedense herkesin kaynanası görümcesi sorunlu.geçen bir konu vardı kaynana ve kayınbabası dünya iyisiymiş ama varlıklarından rahatsızmış ölmelerini istiyormuş.Henüz de nişanlıymış umarım evlenemez de ailenin başını yakmaz
ölüm o kadar yakınımızda ki sağlık yaş dinlemiyor.neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum insanlarla uğraşarakSorma o konuyu okudum cinnet geçirdim. Ilahi adalet diyorum kim ne dilerse bin katı kendisine gelsin.
Yeni favorisi kaynana konularına ben arayı açtım rahatım oh yazıp diğerlerine akıl vermek artıkbilmem mi devamlı beni çağırıyorr sıkılıyorum orada ders çalışamıyorum kpss için yazar.ama burada konu açmakla ve okumakla cevaplamakla geçireği vakti ders çalışarak geçirse çoktann atanırdı eminimmm
Bak canım..... Diye girilir sözeYeni favorisi kaynana konularına ben arayı açtım rahatım oh yazıp diğerlerine akıl vermek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?