Görümcek ve esprileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen tek çocuğum oğlumda yok ama 3 den fazla görümcem var.bana kötülük yapmadıkları sürece her dediklerini ciddiye almam alınmam.ben de onlara söylüyorumdur farkına varmadan belki.anne evlat bile birbirine neler söylüyor yeri gelince ama görümce çıtt dese suç oluyor nefes almaları sakıncalı bulunuyor kaynana ve görümcelerin.umarım görümce olunca ya da yaşlanınca aynılarını yaşarlar

Benim bir arkadaşımın gelinleri var. Bir düğüne gitmiştik ve kız abisiyle bir fotoğraf çekildi diye gelincik ağlayarak ortamı terketti. Yahu nasıl bir beyinsizse kardeş onlar be! Tam bir ruh hastası. Kız abisini arasa gelincik tafra yapıyor. Cani cehennem olsun boylelerinin

+100000000000

gerçekten çekilemeyecek görümce ve kaynanalar var ama azınlıktalar.Ama kadınlar kulübünde nedense herkesin kaynanası görümcesi sorunlu.geçen bir konu vardı kaynana ve kayınbabası dünya iyisiymiş ama varlıklarından rahatsızmış ölmelerini istiyormuş.Henüz de nişanlıymış umarım evlenemez de ailenin başını yakmaz

Annemlerin alt komşusunun kızı bir gün oturmaya gelmişti, normalde başka bir şehirde yaşıyordu annesini ziyarete gelmiş, kocası aradı çok hastaymış görümcesi gelmiş bir şeyi bulamamış çorba yapacakmış nerde diye sormaya aramış eşi de. Allah böyle bir şey olamaz bizim komşu kızı yıktı ortalığı. Vay ben yokken ablan nasıl gelir vay orası benim evim nasıl mutfağıma girer. Bizzat şahit olmasam yok artık öyle şey olur mu derim şok olmuştum. Sonucu da söyleyeyim çocukları 6 aylıkken eşi daha fazla dayanamıyorum diye boşanma davası açtı toplam 2 sene evli kaldılar kalmadılar. O kadar ilginç insanlar var ki aslında, sizin yorumunuzu okuyunca ben de bu anımı paylaşmak istedim :)

Aynen öyle. O kadar takıl ki eş ailesine. Nefes alsalar suçlular
kaynanasını hadi sevmeyeni de anlayayım diyorum da kaynanasını çekiştiren geline:covid olurda çabucak kurtulursun canımmm inşallahh yazan üye de gördü bu gözler burada.yav kaynana senin bile değil tanımazsın etmezsin neden ölmesini istersin?

kaynanasını sevmeyen en populer üye o da ondan .milyon tane kaynana konusu var kadınınn
Kimseye sensizasla mı sensizlik mi ne diye bir üye var onu yedirmem

O da kaynanası için yüz bin konu açtı ve daha 2 3 aylık evliydi sanırım

Her konuda da kendi kaynanasınu anlatır

Çünkü onşrın KV kötü diye bütün KV kötü. Bu mantıkla nasıl yaşıyorlar tuhaf

Kimseye sensizasla mı sensizlik mi ne diye bir üye var onu yedirmem

O da kaynanası için yüz bin konu açtı ve daha 2 3 aylık evliydi sanırım

Her konuda da kendi kaynanasınu anlatır
bilmem mi devamlı beni çağırıyorr sıkılıyorum orada ders çalışamıyorum kpss için yazar.ama burada konu açmakla ve okumakla cevaplamakla geçireği vakti ders çalışarak geçirse çoktann atanırdı eminimmm

Sorma o konuyu okudum cinnet geçirdim. Ilahi adalet diyorum kim ne dilerse bin katı kendisine gelsin.

Yeni favorisi kaynana konularına ben arayı açtım rahatım oh yazıp diğerlerine akıl vermek artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…