Görümcek ve esprileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümce ve kaynanaların tek derdi de gelinler zaten yahu gelinin nesini kıskansınlar Allah aşkına?

Bana komik geldi. Ben de böyle bir muhabbet olsa kendimle dalga geçer hatta ne güzel işte takı da ucuza geldi diye ben söylerdim

mesela neden saçma ve densiz

hani sizin eliniz bileğiniz kalın olsa da ay seninki güzel vs deseler dalga geçtiler diyeceğim de

kız kendi bileği kalın demiş seninki ince, ne güzel demiş

yani o altın esprisinde de bir şey yok klasik ince bilek esprisi, densizlik nerede

popon küçük vs gibi farklı yerlere çekilecek bir espri değil ki bu

densizlik dediğiniz, sizi rahatsız eden unsuru açıklamalısınız ki bu alıngan halinizin temeli bulunsun

Çok rahatsizsaniz mesafenizi daha net koyun çokta büyütülecek gibi gelmedi bana ama sürekli laf sokma eylemindelerse sizde onlardan geri kalmayıp alttan alttan isleyin

Sende bana takıksın galiba
Benim de erkek kardeşim var görümce adayıyım senin gibi biri bizim aramızda asla olamaz zaten gerekirse kendi öz kardeşimi siler atarım sen istiyosun ki eşimin ailesi olmasın hatta mümkünse ölsün gebersinler Allah çok büyük kimin kalbi karanlıksa o hakkettiğini alır .

Ben görümce değilim oğlum da yok ilerde gelinim olmayacak. Herşeyden nem kapan gelinlere gıcık oluyorum. Sanki kocası gökten zembille inmiş. Görünce kv nefes alsa batıyor. Ince bileğin demis yani nesi kotu.
Görümcelere ve oğlu olanlara şimdiden kolay gelsin diyorum. Gelincikler bi kendinize gelin.

Bilemiyeceğim ama bence özellikle sırf size karşı yapmıyorlardır diye düşünüyorum. Onların muhabbet tarzı bu, herşeyle dalga geçmek, gülmek gibi, espri anlayışları bu şekilde. Alınmayın bence. Siz onlara uymak zorunda değilsiniz tabi ki. Bu tarz kişiler var tanıdığım, herşeyle dalga geçerek eğlenirler. Bu tarz esprilerden hoşlanmayanlar için özellikle sinir bozucu gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…