kızlar evlenmeyi düşündüğüm biri var ama iki tane bekar ablası var annemler hayatımıza müdahale ederler her şeye karışırlar diyolar kardeşlerini kıskanırlar...
sıcak bakmıyolar huzurun olmaz diyolar görümcesinden memnun olmayan varmı siz ne düşünürdünüz
saruböceq :) aynı noktada hemfikiriz..
evet kötüyle anlaşması geçinmesi gerçekten zor
dediğim gibi birisi görümcemin melek gibi onunla herşey yapmak eğlenceli laf soksa dokunmaz espiri yapsa gocunmam çekse köşeye kızsa niyesini bile sormam haklıdır
beni bizi herşeyi düşünür düşüncelidir
aklına takılsa birşey gelir sorar çocuklarınıda kendisinden dolayıdır herhalde iki katı kadar severim onlarda beni severler..
diğeri ise allah var bana bi kötülüğünü görmedim ama sülalelerinde kimsde anlaşamıyor :)
sadece ben değil zaten benimde çok içli dışlı olmak gibi bir durumum olmadı 5 kardeşler dört kardeşte der yani ayşeyle geçinmek zor allah sabır versin kocasına diye :)
yani insanlar farklı karakter yapıdalar büyüme tarzları aile yapısı yetiştiği çevreler.. herşey
ben kötüylede iyi olabilirim ama bu safhada çok kendimi yıpratırım..
kimsenin kalbini kıramam..
kimseye hayır diyemeyenlerdenim..
eie sana gelince peki damadın babası nerelerde yaşıyormu vefat mı etmiş
eğer vefat etmişse aile yapısı biraz birbirine bağlı olabilir ve eşin tek erkek çocuksa onun üzerine titriyor olabilirler
ve evi büyük olan kadınlar geçindirmeye yönetmeye yönlendirmeye alışmış olabilirler
siz küçük kardeşsiniz ve zaten bekar olmanız normal ve gelinlerlede abla kardeş gibi veya iki arkadaş gibi anlaşmanız dahada normal
diğer arkadaşın durumunda farklı olan şu evleneceği çocuğun ablaları bekar ve evlenme yaşları epey geçmiş
özellikle küçük yerlerde bunlar takıntı haline gelir
bizden önce evlendi
evde kaldık
muhabbetleri
kıskanmalar
hele bi evlenin ne dediğimizi anlayacaksınız
ayrıca biz o insanları tanımaya çalış dikat et tavrını belirle diyoruz
çünkü belli yaşa kadar evlenmemiş ablalar kendi yaşayamadıklarını kardeşlerinin hayatında bulup eksiklerini gidermek içen o yuvaya kafayı takacaklar
cocukları oldugunda kendi çocukları olmadıgı içen kıskanacaklar ve sorunlar yasayacaklar
ama bunları bilemeyiz tabiki
belkide gerçekten iyi anlayışlı insanlar bu yüzden herşey normal olacak çok mutlu olacaklar..
siz zaten abilerinizi kıskanma durumunda değilsinizdir bence zaten ondan daha genç olduğunuz için kendi hayyalleriniz vardır abinizin hayatına müdahale etmekten çok
büyük konuşmamak gerekir
gençsin ve sende birgün evleneceksin
allah seni ve diğer herkesi kötü niyetli kıskanç insanlardan korusun
Bence sen görümcelerden önce evlenmek istedigin erkegi düsün. seni ezdirecek mi? ailesinin sözünden cikmayan biri mi? öyle degilse mesafeli durursun sorun olmaz. ama bana sanki sen bu cocugu iyi tanimiyormussun gibi geldi CADIARZU
kızlar evlenmeyi düşündüğüm biri var ama iki tane bekar ablası var annemler hayatımıza müdahale ederler her şeye karışırlar diyolar kardeşlerini kıskanırlar...
sıcak bakmıyolar huzurun olmaz diyolar görümcesinden memnun olmayan varmı siz ne düşünürdünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?