Görümceler ne ister ?

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
73
Merhaba sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim fakat görümce olan üyelerimize ya da görümcesiyle arası iyi olan gelin üyelerimize sormak istiyorum . Görümceler ne ister ? :) çünkü ben artık yoruldum gerçekten yoruldum . Cevaplayanlara teşekkür ederim .

Konu nedir anlatırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz

Görümceniz ile yaş aralaginiz nasıl.
Yakın mı oturuyorsunuz
Sürekli beraberbiseyler yapıyor musunus
Eşinizle arası iyi mi kötümü
Sizle arası iyi mi yada tartışma mi oldu
Bunun gibi detayları yazsanız daha anlaşılır olurdu

o kadar genel sormuşsunuzki bunun tek bir cevabı olamaz bence. benim 2 görümcem var ikisinin birbiriyle alakası yok, o kadar farklılarki. iki kardeş bile bu kadar farklıyken genel bir görümce tanımı yapmak çok doğru olur mu bilemedim

Konu nedir anlatırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
Konu 5 yıldır düzelmeyen gelin görümce ilişkisi . Yani o kadar çok sey var ki beni sevmiyor ama benim onu delice sevmemi bekliyor beni yok sayıyr ama kendisini el üstünde tutmamı istiyor. En basiti çay servis ederken beni atlıyor normal olarak alınınca burnum havada ilan ediliyorum. Ailemin olması bile problem sadece onlar varmıs hayatımda kendisi yetmiyor kv kp de dolduruyor abisiyle de küsüyor problemin benim olduğumu söylüyor... vs vs anlaşmaya gönlü yok fakat hayaleti gölgesi de hayatımdan çıkmıyor.

Ölü taklidi yap.

Hmmm,
İlk aklıma gelen şey kıskançlık oldu? Bir sebep göremedim yazıda. Acaba geri planda mı hissediyor kendini
genelde kv lerin gölgeleri oluyorlar, benim gözlemim
Bende de var bir tane, kv le ne zaman küsüşsek o da küsüşüyor benle. Yazık kafasına

Kendi ile sorunu olan insan herkese karşı sorunlu olur .
Benimde kardeşimin eşi var ,yani gorumceyim . Ama o beni aramadan arayıp rahatsız bile etmem sadcee mesaj yazarim sırf rahatsızlık vermeyeyim diye o ararsa ararım öyle ...

Ha aynen birde o durum var kv ile bir problem olsa ne hikmetse onunla da olmus oluyor .:) ben çekingen durayım ama onlar bana yapışsınlar beni içlerine çeksinler bensiz yapamasınlar havasında

bunlar olurken eşiniz ne yapıyor. sizin yanınızda duruyor mu? görüşmeyeceğim deseniz sizi destekler mi? görümce ne yaparsa yapsın eşinizin tavrı belirleyicidir bana göre.

Sizinki insanlık namına tek emare göstermeyen, kıskanç, kötü kalpli bir varlık. Varlık diyorum çünkü böyle tiplere insan diyemiyorum ben. Ne demek çay servis ederken sizi atlamak. Terbiyesiz. Ama sizi kıskanıyor derdi başı bu belli. İflah olmaz, düzelmez böyleleri. Kafaya takma üzüldüğünle kalırsın. ?İttir et.

Ha aynen birde o durum var kv ile bir problem olsa ne hikmetse onunla da olmus oluyor .:) ben çekingen durayım ama onlar bana yapışsınlar beni içlerine çeksinler bensiz yapamasınlar havasında
Öyle bir dünya yok cicim, diyin siz de ona. Gerek sözlerle, gerekse tavırlarla

bunlar olurken eşiniz ne yapıyor. sizin yanınızda duruyor mu? görüşmeyeceğim deseniz sizi destekler mi? görümce ne yaparsa yapsın eşinizin tavrı belirleyicidir bana göre.
Eşim bi şey demiyor çünkü o da bunaldı .nişanımda başladı aksiliği taaa ki bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…