- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Konu nedir anlatırsanız daha iyi yardımcı olabilirizMerhaba sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim fakat görümce olan üyelerimize ya da görümcesiyle arası iyi olan gelin üyelerimize sormak istiyorum . Görümceler ne ister ? :) çünkü ben artık yoruldum gerçekten yoruldum . Cevaplayanlara teşekkür ederim .
Konu 5 yıldır düzelmeyen gelin görümce ilişkisi . Yani o kadar çok sey var ki beni sevmiyor ama benim onu delice sevmemi bekliyor beni yok sayıyr ama kendisini el üstünde tutmamı istiyor. En basiti çay servis ederken beni atlıyor normal olarak alınınca burnum havada ilan ediliyorum. Ailemin olması bile problem sadece onlar varmıs hayatımda kendisi yetmiyor kv kp de dolduruyor abisiyle de küsüyor problemin benim olduğumu söylüyor... vs vs anlaşmaya gönlü yok fakat hayaleti gölgesi de hayatımdan çıkmıyor.Konu nedir anlatırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
Ölü taklidi yap.Konu 5 yıldır düzelmeyen gelin görümce ilişkisi . Yani o kadar çok sey var ki beni sevmiyor ama benim onu delice sevmemi bekliyor beni yok sayıyr ama kendisini el üstünde tutmamı istiyor. En basiti çay servis ederken beni atlıyor normal olarak alınınca burnum havada ilan ediliyorum. Ailemin olması bile problem sadece onlar varmıs hayatımda kendisi yetmiyor kv kp de dolduruyor abisiyle de küsüyor problemin benim olduğumu söylüyor... vs vs anlaşmaya gönlü yok fakat hayaleti gölgesi de hayatımdan çıkmıyor.
Mezarımda bile rahat bırakmaz eminimÖlü taklidi yap.
Hmmm,Konu 5 yıldır düzelmeyen gelin görümce ilişkisi . Yani o kadar çok sey var ki beni sevmiyor ama benim onu delice sevmemi bekliyor beni yok sayıyr ama kendisini el üstünde tutmamı istiyor. En basiti çay servis ederken beni atlıyor normal olarak alınınca burnum havada ilan ediliyorum. Ailemin olması bile problem sadece onlar varmıs hayatımda kendisi yetmiyor kv kp de dolduruyor abisiyle de küsüyor problemin benim olduğumu söylüyor... vs vs anlaşmaya gönlü yok fakat hayaleti gölgesi de hayatımdan çıkmıyor.
Kendi ile sorunu olan insan herkese karşı sorunlu olur .Merhaba sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim fakat görümce olan üyelerimize ya da görümcesiyle arası iyi olan gelin üyelerimize sormak istiyorum . Görümceler ne ister ? :) çünkü ben artık yoruldum gerçekten yoruldum . Cevaplayanlara teşekkür ederim .
Ha aynen birde o durum var kv ile bir problem olsa ne hikmetse onunla da olmus oluyor .:) ben çekingen durayım ama onlar bana yapışsınlar beni içlerine çeksinler bensiz yapamasınlar havasındaHmmm,
İlk aklıma gelen şey kıskançlık oldu? Bir sebep göremedim yazıda. Acaba geri planda mı hissediyor kendini
genelde kv lerin gölgeleri oluyorlar, benim gözlemim
Bende de var bir tane, kv le ne zaman küsüşsek o da küsüşüyor benle. Yazık kafasına
bunlar olurken eşiniz ne yapıyor. sizin yanınızda duruyor mu? görüşmeyeceğim deseniz sizi destekler mi? görümce ne yaparsa yapsın eşinizin tavrı belirleyicidir bana göre.Konu 5 yıldır düzelmeyen gelin görümce ilişkisi . Yani o kadar çok sey var ki beni sevmiyor ama benim onu delice sevmemi bekliyor beni yok sayıyr ama kendisini el üstünde tutmamı istiyor. En basiti çay servis ederken beni atlıyor normal olarak alınınca burnum havada ilan ediliyorum. Ailemin olması bile problem sadece onlar varmıs hayatımda kendisi yetmiyor kv kp de dolduruyor abisiyle de küsüyor problemin benim olduğumu söylüyor... vs vs anlaşmaya gönlü yok fakat hayaleti gölgesi de hayatımdan çıkmıyor.
Sizinki insanlık namına tek emare göstermeyen, kıskanç, kötü kalpli bir varlık. Varlık diyorum çünkü böyle tiplere insan diyemiyorum ben. Ne demek çay servis ederken sizi atlamak. Terbiyesiz. Ama sizi kıskanıyor derdi başı bu belli. İflah olmaz, düzelmez böyleleri. Kafaya takma üzüldüğünle kalırsın. ?İttir et.Konu 5 yıldır düzelmeyen gelin görümce ilişkisi . Yani o kadar çok sey var ki beni sevmiyor ama benim onu delice sevmemi bekliyor beni yok sayıyr ama kendisini el üstünde tutmamı istiyor. En basiti çay servis ederken beni atlıyor normal olarak alınınca burnum havada ilan ediliyorum. Ailemin olması bile problem sadece onlar varmıs hayatımda kendisi yetmiyor kv kp de dolduruyor abisiyle de küsüyor problemin benim olduğumu söylüyor... vs vs anlaşmaya gönlü yok fakat hayaleti gölgesi de hayatımdan çıkmıyor.
Öyle bir dünya yok cicim, diyin siz de ona. Gerek sözlerle, gerekse tavırlarlaHa aynen birde o durum var kv ile bir problem olsa ne hikmetse onunla da olmus oluyor .:) ben çekingen durayım ama onlar bana yapışsınlar beni içlerine çeksinler bensiz yapamasınlar havasında
Ben kaynanaya yapıyorum. Gördüğüm kadarı var hayatımda.Mezarımda bile rahat bırakmaz eminim
Eşim bi şey demiyor çünkü o da bunaldı .nişanımda başladı aksiliği taaa ki bu zamana kadarbunlar olurken eşiniz ne yapıyor. sizin yanınızda duruyor mu? görüşmeyeceğim deseniz sizi destekler mi? görümce ne yaparsa yapsın eşinizin tavrı belirleyicidir bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?