Görümceler ne ister ?

Mesafe mesafe mesafe

Yani kesinlikle çünkü defalarca alttan aldım konuştum ama yok her gün beni arasın her gün beni sorsun ben kesinlikle tenezzül edip sormayayım ama gelin kendini geri çekerse de kıyameti koparayım

görümceyim, 2 tane gelinimiz var. Yaşım ikisinden de büyük. Hiç birine karışmam. Saygılı ve seviyeli olmalarını beklerim.

Ne zamandır mesafeden dolayı başım dertte
Samimi olursan sıkıntı yasarsın.Ben görümceyim. Gelinimizle arada konusur arada görüşürüz.Aramız gayet ıyı
Görümce olunca samımı olmak zorunda mı oluyoruz

Samimi olursan sıkıntı yasarsın.Ben görümceyim. Gelinimizle arada konusur arada görüşürüz.Aramız gayet ıyı
Görümce olunca samımı olmak zorunda mı oluyoruz
Yani galiba öyle olmal gerekiyor ona göre . Aramızda 2 yaş var benden büyük ama abisiyle evliyim ben bir büyüklük taslamalar her şeyde ona danışmamı istemler ayyy anlattıkça geriliprum

Yani kesinlikle çünkü defalarca alttan aldım konuştum ama yok her gün beni arasın her gün beni sorsun ben kesinlikle tenezzül edip sormayayım ama gelin kendini geri çekerse de kıyameti koparayım
Üzüldüm sizin adınıza da. Muhtemelen evin küçüğü ya da şımarığı. Kimse ses etmiyordur ona. O da iyice sapıtmıştır bu yüzden. Gerçi bak bende evin küçüğüyüm. 5 yengem var. Hepsini de severim. Allah işlerini güçlerini rast getirsin. Abilerim eşlerini üzecek olsa, biz ma aile çullanıyoruz resmen üstlerine abilerimin. Gelinci bir aileyiz. Gelindir haklıdır. Maşallah. Şimdi dışardan bakınca pek bi imrendim aslında Bizim böyle bir şansımız olmadı.

Dedi tartıştılar kabul etmiyor sorun benim ben aralarını bozdum ben abisini aileden kopardım vs vs
Bence eş adayları ne ister diye başlık aç. Ailesi ne yapsa da arayı bozmak istemeyen, muhtemelen eninde sonunda seni suçlu çıkaracak bir eş adayın var.

Ayyy ne güzel ya . Annesi erkek çocuk sevmiyor tek kız ailede önünde dört dönüyorlar benden de onu bekliyor sanırsam

Bence eş adayları ne ister diye başlık aç. Ailesi ne yapsa da arayı bozmak istemeyen, muhtemelen eninde sonunda seni suçlu çıkaracak bir eş adayın var.
Yani görümcemi tanısanız keşke :)) eşim defalarca tartıştı uzak duruyoruz ama bu defada annesini doldurup doldurup üzerimize gönderiyor

Gri taş metodu hic duydunuz mu? Onu uygulayin: Hic pas vermeyin, hic tepki vermeyin. Yani yok sayin. Cünkü dramdan beslenen insanlar icin her kipirdamaniz kavga cikartmak icin bahane olur. Cayda atladimi? Gidin kendi cayinizi kendiniz alin. Orda kavga cikartsaniz o tutulur, size laf söylerler Cünkü kimse dram prensesle ugrasmak istemiyor. Yok sayin.

Yani görümcemi tanısanız keşke :)) eşim defalarca tartıştı uzak duruyoruz ama bu defada annesini doldurup doldurup üzerimize gönderiyor
Canım, kardeşimde de var böyle bir model. 28 yaşına gelmiş, hala piremses. Evin tek kızı, ailesi şımartmış da şımartmış. Allah var iyi insanlar, kardeşim kist ameliyatı oldu kaynana bakıyor kendi kızı gibi. Görümcesinin seninkinden aşağı kalır yanı yoktu, eee noldu? Annesi gelinine bakıyor. Anladın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…