- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Ayyy ne güzel ya . Annesi erkek çocuk sevmiyor tek kız ailede önünde dört dönüyorlar benden de onu bekliyor sanırsam
Ağır hastalıklı bir zihniyet. Kıskanç, fesat insan düzelmez. Asla. Allah kurtarsın sizi. İnşallah evlenir yurtdışına falan giderYani görümcemi tanısanız keşke :)) eşim defalarca tartıştı uzak duruyoruz ama bu defada annesini doldurup doldurup üzerimize gönderiyor
Aynı benimki .işi düşünce arar işi bitince selam vermez tavır trip yaparHmmm,
İlk aklıma gelen şey kıskançlık oldu? Bir sebep göremedim yazıda. Acaba geri planda mı hissediyor kendini
genelde kv lerin gölgeleri oluyorlar, benim gözlemim
Bende de var bir tane, kv le ne zaman küsüşsek o da küsüşüyor benle. Yazık kafasına
Evli evli ona rağmen böyleAğır hastalıklı bir zihniyet. Kıskanç, fesat insan düzelmez. Asla. Allah kurtarsın sizi. İnşallah evlenir yurtdışına falan giderOturup kalkıp dua edin buna.
Keşke o da bu şekilde konuşşsa bilmece mübarek çözün beni diye bekliyorBen de görümceyim, yengem benden çok küçük. Tek istediğim şey saygı. Bunu ona en baştan söyledim. Bak dedim benim nasıl olacağım senin tavırlarına bağlı. Şeytan da olurum melek de. Abimle napıyorsanız yapın ,iyi şeylerini anlatmıyorSan kötü şeylerini de anlatma bana ama babam hasta (şimdi vefat etti) annemin kafası onunla meşgul ve yorgun onlara yapılan şeyi söylenen sözü kaldıramam ve seni affetmem haberin olsun dedim. Bir iki kere ayak yaptı yiyormuyum diye . Baktı ki intikamım çok pis ablasından çok beni sevmeye başladı sonra o yüzden ben de kardeşim yerine koyuyorum şimdi.
Annesini de dolduruyor annesi de aynısı oldu artık bu arka planda veriyor gazı annesi de ağzına geleni sayıyor ne saygı kaldı ne sevgi 5 oldu hala boşanacağımızı bekliyotlarCanım, kardeşimde de var böyle bir model. 28 yaşına gelmiş, hala piremses. Evin tek kızı, ailesi şımartmış da şımartmış. Allah var iyi insanlar, kardeşim kist ameliyatı oldu kaynana bakıyor kendi kızı gibi. Görümcesinin seninkinden aşağı kalır yanı yoktu, eee noldu? Annesi gelinine bakıyor. Anladın inşallah.
Evli miydin? Nişanlı diye düşündüm ama. Senin kocada iş yok.Annesini de dolduruyor annesi de aynısı oldu artık bu arka planda veriyor gazı annesi de ağzına geleni sayıyor ne saygı kaldı ne sevgi 5 oldu hala boşanacağımızı bekliyotlar
Zaten asla kavga etmedim bu zamana gri taştım ama annesiyle huzurumu bozuyor annesi olut olmaz kavga çıkatıyorGri taş metodu hic duydunuz mu? Onu uygulayin: Hic pas vermeyin, hic tepki vermeyin. Yani yok sayin. Cünkü dramdan beslenen insanlar icin her kipirdamaniz kavga cikartmak icin bahane olur. Cayda atladimi? Gidin kendi cayinizi kendiniz alin. Orda kavga cikartsaniz o tutulur, size laf söylerler Cünkü kimse dram prensesle ugrasmak istemiyor. Yok sayin.
Yani ben özellikle kendimden yola çıkarak söyledim ben çok net bir insanım. Neyi sevip sevmediğim bellidir. Çok şükür gelinimizin ailesi De dört dörtlük. Kız da yapımızı öğrendi uyum sağladı ben ise zaten maddi olarak da manevi olarak da her zaman dağ gibi arkalarındayım. Görümceniz hakkında söylediklerinizi kendisini tanımadığım için yorumlayamıyorum kişiliğine saydırmak çok ayıp olur ama kendisini bir gün karşınıza alıp neden böyle olduğunu bu durumun sizi yorduğunu söyleyin işe yaramazsa siz de ailesinden biriyle görüşmek zorunda değilsiniz o da sizin ailenizden anlaşamadığı biriyle görüşmek zorunda değil. Yormaya gerek görmem.Keşke o da bu şekilde konuşşsa bilmece mübarek çözün beni diye bekliyor
Evliyse karşılaşmamak için elinden geleni yapEşim bi şey demiyor çünkü o da bunaldı .nişanımda başladı aksiliği taaa ki bu zamana kadar
Olur olmaz kavga çıkarıyorsa görüşmeyin.Zaten asla kavga etmedim bu zamana gri taştım ama annesiyle huzurumu bozuyor annesi olut olmaz kavga çıkatıyor
Gri taş metodu hic duydunuz mu? Onu uygulayin: Hic pas vermeyin, hic tepki vermeyin. Yani yok sayin. Cünkü dramdan beslenen insanlar icin her kipirdamaniz kavga cikartmak icin bahane olur. Cayda atladimi? Gidin kendi cayinizi kendiniz alin. Orda kavga cikartsaniz o tutulur, size laf söylerler Cünkü kimse dram prensesle ugrasmak istemiyor. Yok sayin.
EvliEvliyse karşılaşmamak için elinden geleni yap
Bekarsa birini bulun gitsin kendi görümcesiyle uğraşsın
Eyyyy görümceler!!!Evliyse karşılaşmamak için elinden geleni yap
Bekarsa birini bulun gitsin kendi görümcesiyle uğraşsın
Dedim gel bu işi gelin görümce olayından çıkaralım dedim sen bir arkadasına bana davrandığın gibi davranır mısın o sana nasıl yaklasır bu davranısın karsısında vs vs dediği laf şu abimi seviyorsan katlanmak zorundasın :)Ben bir görümce olarak yazıyorum . Bu iş görümce gelin elti işi değil maalesef iş insan olmada bitiyor. Görümcenin kötüsü var da gelinin yok mu ya da tam tersi farketmez anlaşamadığımız insanlara neden hemen zaten görümce zaten elti zaten diye devam ediyoruz ? Ben yengemi severim sayarım onun da bize anneme eşine bir saygısızlığı kusuru olmamıştır o öyle olunca biz de iyiyiz ona karşı o kötü olsa tabi ona göre tavrımız olurdu ama bazen iyi olunca karşıdakine yaranılmıyor sizin başınızda böyle bir durum varsa Allah yardımcınız olsun drrim mesafe koyun aranıza derim ama mesele görümce gelin işi değil böyle diyerek tüm gelin ve görümceleri zan altında bırakmak yanlış bana göre
Sana kocan katlansın de.Dedim gel bu işi gelin görümce olayından çıkaralım dedim sen bir arkadasına bana davrandığın gibi davranır mısın o sana nasıl yaklasır bu davranısın karsısında vs vs dediği laf şu abimi seviyorsan katlanmak zorundasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?