- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Kimimkiben82
Yeter işteKocam bana uygun. Onlarla Alakası yok.
Kimisinin kocası bile uygun olmuyo
Diğerlerine de merhaba de geç, niye ille arkadaş olmaya çalışıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeter işteKocam bana uygun. Onlarla Alakası yok.
Bence de ayrıntı lazım, örnek ya dabiraz daha ayrıntı vermeye ne dersin??
Valla haklisinN'oldu kızlar
Herkes pek dertli
Bende kızlarımıza diyorum ki sevgililerinizi iyi tanıyın, sorumluluk sahibi olsun. Emin değilseniz banka gibi bordro dökümü isteyin, kredi verilmeyen adama kız da verilmesin bence
Kaç konu okudum hepsi karısının maaşına göz dikmiş, kendisi evde yatarken hemde
Az önce bi konu okudumValla haklisin
Adamlarin maddi manevi hic birseyleri yok kalkip bir de evleniyorlar yuzsuz yuzsuz
Bir tek biseyleri var cok afedersin anlamissindir
Onla da evlilik o kadar yuruyor iste
Evet ben de okudum onuAz önce bi konu okudum
Kadın askere yollamaya kıyamamış, bedellisini ödemiş. Şimdi doğum yapınca izne ayrılmış
Evde yatmaktan fazla aylaklığa alışan adam 2 gün çalıştı diye sinirlenip lohusa kadına yansıtıyormuş
Bunlara kıymaycaksın ne 15 ayı gitsin ömür boyu askerlik yapsın hatta, evde yatınca şımarmış
Ya da ailesi kimi kimsesi olmayanla evlenin
Daha temiz
Cöpsüz üzüm
İşte herkesin yaptığı en büyük hata. Tabii ki o ailede doğup büyüdüğü o terbiyeyi aldığı için kocan=görümce=kv=kp....Sadece aşkın gözü kör...Kocam bana uygun. Onlarla Alakası yok.
kuzum konuya bir elatıver hadi.....hiç okuyup yorulmayayımBence de ayrıntı lazım, örnek ya da
Bu ara nickinizi görünce aklıma Ebru Şallı geliyo ( :
Değildir. Herbiri ayrı ayrı bireydir. Ama adam kişiliğini oluşturamadıysa annesinin babasının veya diğer aile bireylerinin etkisi altında kalıp onlar gibi hareket eder. Zaten o senin bahsettiğin koca=görümce=kv=kp.... sağlıksız bir aile tipidir.İşte herkesin yaptığı en büyük hata. Tabii ki o ailede doğup büyüdüğü o terbiyeyi aldığı için kocan=görümce=kv=kp....Sadece aşkın gözü kör...
Öhöm öhömmmkuzum konuya bir elatıver hadi.....hiç okuyup yorulmayayım![]()
hımmmmm peki başka sorun yokmuymuşÖhöm öhömmm
Diyo ki ; Siz siz olun kültür farkı varsa evlenmeyin
Hadi ben yaptım bi hata ve günümü gördüm
Abidik gubidik şakalar yapıyorlar
Hiç uyuşmuyoruz, arkadaş olmak isterdim ama tarzlarımız kel alaka
Ondan sonracıma bi kocam iyi diyor
Bende yeter işte, kimisinin kocası da nanay çıkıyo. Diğerlerine de merhaba de geç dedim
Örnek yok yalnız. Sulu şaklar var tek bildiğim
Sorduk ama daha gelmedi konu sahibi görürse yazarhımmmmm peki başka sorun yokmuymuş![]()
Yemek yeme tarzı, temizlik konuları, kısacası hayat tarzı. Hitap şekli.Sorduk ama daha gelmedi konu sahibi görürse yazar
Kültür farkı ve boşboğazlıktan bahsetti, şimdilik bu kadar
Yani herşey sorun diyosunYemek yeme tarzı, temizlik konuları, kısacası hayat tarzı. Hitap şekli.
Şunu demek istiyorum ama ısrarla anlamıyorsunuz. Kayınvalide ve görümce cahil kaba eğitimsiz görgüsüzse (ki bu forumda yazanlara göre hepsi öyle), senin kocan da isterse en iyi okullarda olsun bu ailede bu anneyle yetiştiği için o da bu durumdan faydasını alır fazlasıyla. Ama sizler için kocalar muhteşem ya o yüzden kocanızın öküzlükleri gözünüze batmaz ama görümcenin veya kayınvaldenin en ufak bir kabalığı gözünüze batar. Aile=çocuk bu kadar basit.Değildir. Herbiri ayrı ayrı bireydir. Ama adam kişiliğini oluşturamadıysa annesinin babasının veya diğer aile bireylerinin etkisi altında kalıp onlar gibi hareket eder. Zaten o senin bahsettiğin koca=görümce=kv=kp.... sağlıksız bir aile tipidir.