Görümcelerim 1,2,3!!!

Sağol canım deneyecegim inş .

Aynen dediğin gibi oluyor canım.acilen kafamdan atmam lazım bunları.yoksa sadece ben yipraniyorum.

Aile birliginize zarar vermiyorlarsa yilda iki uc defa gorusmek yeterli diye dusunuyorum canim
Ben de bana yapilan pek cok seyi unutmadim mesela ama esimin hatiri icin o kadarcik gorusebilirim ailesi ile, sen esine sakin dirdir edip de kafasina kakma birak bacilarinin yanlislarini kendi gorsun tavir almayi cani istiyorsa da kendi alsin sen karisma

Çift maaş ama sonuçta memur maaşı, ikimizin toplam maaşı özelde çalışan bir müdür maaşı bile etmiyor de, sen de acındır kendini...

Mesafe de uzakmış ne kadar çok bir araya geliyorsunuz ki?

Hadi piknik diyelim 250 tl tuttu, 5-6 ay da bir böyle bir para eşinizden çıkıyor diye sakın meseleyi uzatmayın.

senede 1-2 kez,piknik parasının lafı olmamalı,kardeşler arasında.ayrıca onlar size hiç gelmiyorlarmış.ekstra bir masrafları yok yani size.hani her sen 1-2 ay gelirler.hiç masraf yapmadan,yer içer kalırlar,o zaman şikayet edersiniz.

dün de böle bi konu vardı.. yeni nesil erkekler ana baba abla abilerine para yedirmekten çok hazzediolar belli ki.. ya da pek pısırık oldular seslerini çıkaramıolar..

Ay bence sorun 250 tl değil de, onların yaptıkları. Bence çok ayıp. Ben olsam söylerdim valla. Herhalde bu pintilikle bu kadar zengin oldunuz diye. Bi kere de eşiniz ödemeyiversin param yok diye.

canım benim sen onların iç görüşmelerini bilemezsin belkide aralarında bu mevzuyu konuşup kapattılar, kardeş onlar yeri gelir birgün o verir yeri gelir diğeri.. hatta hep eşiniz verse ne olur ki sanki paranın gittiği yer kendi kanından canından bir yer. allah askına şu kısacık ömrümüzde tatlı bir hayat takıntısız bir hayat yaşayın yahu, onu tak bunu tak böyle hayat mı geçer allesen...

E gelmemeleri daha iyi işte süper.siz de hiç çağırmayın davet etmeyin.yılda 2kez de katlanılır yani.hesap konusunda siz de geri çekilin tuvalete falan gidin belki siz öne çıkıyorsunuz diye ödemiyorlardır.
Soğuk ve mesafeli olun.

Onlar misafirlerini iyi ağırlayamamış olabilirlirler. Ayrıca özellikle lütfen belirtin çünkü herkes görümceleri eşinizi tırtıklayan asalak olarak anlamış. Konunuzda böyle bir şey yok. Sadece misafirlerine para ödetmişler o kadar. Bazı yorumlar varki kardeşi kardeşe kırdıracak nitelikte.
Sizinde evlatlarınız olacak. Lütfen bırakın kardeşler aralarında halletsinler siz karışmayın. Ayrıca daima sizden istekdikleri bir para falan yok. Sadece bir kereliğine olmuş. İçinizdeki sese kulak vermeyin.

bence ek para yollamıyorsa sorun edecek bişey yok.
siz 2 maaşsınız bir yemek, yol masrafı sizi çok da etkilemez. (ha biz de iki maaşız ve millet k.çını devirip yatarken sen çalışıyorsun ona diyecek bişey yok).
arada bir gidince harcanıyor zaten. kendini doldurup, boşuna tartışma çıkarmaya gerek yok.

canım hiç boşuna kıvranma kocan salak onun için daha çok hesap ödersiniz.

kardeşleri için yılda bir kere masraf yapması neden sorun ki? şahsen ben kardeşlerimle bir yere gitsem doyasıya harcarım eşimde hiç birşey diyemez.

sinir olmakta haklısın. olay eşinde bitiyo. o böyle davrandıkça daha çok ezilirsiniz

Çok cimri gördüm sizi...
Yılda iki kez 500 erden 1000 tl ailesine yedirmiş çokmuu....
Okutmuşlar ne güzel.
Başka beklenti de yok.
Oğlumun evi kardeşimin evi deyip aylarca gelip kalan da yok.
Bence biraz geniş gönüllü olun ve lütfen Eşinizin aile ilişkilerine dahil olmayın.

dün de böle bi konu vardı.. yeni nesil erkekler ana baba abla abilerine para yedirmekten çok hazzediolar belli ki.. ya da pek pısırık oldular seslerini çıkaramıolar..

Yorumunuz çok rahatsız etti beni, yıllarca ona emek vermiş, sıkıntılı zamanında yanında olmuş ailesine bir erkeğin yardımcı olmaya çalışması bence gayet normal. Siz böyle düşünürken belki de karşı taraf "biz emek verdik, biz büyüttük buralara getirdik elin kızı yiyor oğlumuzun parası" şeklindedir. Hoş bence her iki bakış açısı da çok yanlış...

Bir insanın kadın yada erkek fark etmez, senede 1 kere gördüğü kardeşiyle vakit geçirirken biraz para harcaması bence bu kadar göze batmamalı. Bence asıl düşüncesizlik hem 1 haftalığına yatılı gidip, hemde bu süre içinde elini cebine sokmayacağını düşünen misafirde.

Yatılı misafir olarak gittiğimiz akrabamız yada aile dostlarımız vardır. 1-2 gün kalıp döneriz, illa ki bir akşam yemeğini dışarıda ısmarlamaya, kahvaltı için ekstra birşeyler almaya gayret gösteririm. Yatılı misafir demek, gittiğim yerde yiyip içeyim yatayım ohh tek kuruş harcamadan döneyim demek değildir.

Bu arada erkek kardeşim yok, görümce değilim. :)

Yanlış anladınız sanırım benim derdim 1 hafta yiyip içip insanlara yük olup rahat etmek değil. Ki zaten giderken elimiz boş asla gitmiyoruz. Beni rahatsız eden tavırlar. Sonuçta biz 10 saatlik yoldan sayıp gidiyoruz onların da bunu düşünmesi gerekmez mi?yılda 2 defa kardeşleri geliyor üstelik evli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…