- 25 Eylül 2011
- 7.511
- 11.369
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Bunlar hep herkesle iyi olma dusuncem yuzunden geliyor.kusluklerden nefret ediyorum.ama beni zorluyolar buna resmen....sabirBosver ya aramasinlar, gelmesinler, kitmesinler... Daha ne istiyosun?
Sen kocanla mutlu ol, gerisni takma.
esin sende kusur gorup onlari savunmuyosa dert etme..Bir degil uc tane...evlendigimden bu yana ne evime hayirli olsuna geldiler ne dogru duzgun ilgilendiler.buna ragmen saygida kusur etmedim.iyi anlasmaya calistim hep.ozetle cidden iyi biri oldum hep onlara.gel gelelim en kucuk gorumcemin fevriligi yuzunden konusmuyoruz artik.oysa beni seviyor saniyordum.sosyal hesaplardan silip engellemis .boyle kin dolu olmasi beni yordu.ayni ortamlara girmemekte yordu beni..ona yaptiklarmi dusundukce bu saygszligina cok ofkeleniyorum.
GElelim diger evli gorumceme.surekli yogun oldugunu soyle.yanyanayken iyidir ama o kadar.iyigun kotu gun bilmez.mudahelesi yoktur.ne faydasi vardir ne zarari..
Gelelim konuya ben hamileyim ilk bebegime..esim o gorumcemi arayip haber verdi fakat beni isteyipte tebrik etmedi sonrada aramadi...sonra dustum ayagimicatlattim
Ayagim uzun sure alcida kaldi.hamile halimle cok zor gunler gecirdim.fakat gorumceler arayip gecmis olsun dahi demedi.
Esimim.teline baktimesimle gorusmus.esime sitem ettim
Beni.aramiyorda seninlemi konusuyor diye.oda kardedini azarladgni beni aramasi gerektgini soylemis.o gorusmeden tam.ucgun sonra gormcem.aradi.oyle dargindmki o an acmadim.
Ertesi gun yine aradi budefa duymamistim.yoksa acardim.
Sonra ben aradim.bu defa o acmadi...bende tekrar aramadim..
Kirilmasi gereken benken birde o trip atyor.inanin boyle gamsiz insanlar gormedim.haksizmiyim?
Kus kus bisey olmaz ben 3 yil kus durdum cok guzeldi.Bunlar hep herkesle iyi olma dusuncem yuzunden geliyor.kusluklerden nefret ediyorum.ama beni zorluyolar buna resmen....sabir
Tam tersi kardeslerinin ilgiszlgnden cok mahcup..cidden tuhaf insanlaresin sende kusur gorup onlari savunmuyosa dert etme..
Cok zor zamanlar atlatmissin..ama konusmaman isabet olmus.bence artik salla.boyle kafan rahatsa gerisi bosiki gorumcede universite mezunu kucuk olan memur hatta suan..hani kör cahilde değiller..çok iyide tanıyorlar beni çunku birkere byk gorumce " sana bir gelene sen bin adım gidiyorsun biz seni tanıyoruz merhametlisin" dedi..ama bunu bildiği halde bana hiç gelmediler herşey lafta..hep yeşil ışık yaktım samimi olalım abla kardeş olalım dedim istedim ama yok olmadı olmuyor...zorlamanın manası yok ben onları yaşamıyor farz ediyorum çocuklarımında halaları yok..bitti gitti...
bende 3 halam var hiç hayır gormedim çocuklarımın kaderide bu sanırım..
canım sende takma uzulme. Seni yok sayanı sende umursama eşin yanında ise sorun etme bende yorumları onuyacağım seninle aynı dertten muzdaribiz çunku...
burda anlatmadığım yazmaya yorulacağım neler var daha..ama ellerimi yormama değmezler..Cok zor zamanlar atlatmissin..ama konusmaman isabet olmus.bence artik salla.boyle kafan rahatsa gerisi bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?