gorumcelerim..cok daraldim

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.511
11.369
498
Bir degil uc tane...evlendigimden bu yana ne evime hayirli olsuna geldiler ne dogru duzgun ilgilendiler.buna ragmen saygida kusur etmedim.iyi anlasmaya calistim hep.ozetle cidden iyi biri oldum hep onlara.gel gelelim en kucuk gorumcemin fevriligi yuzunden konusmuyoruz artik.oysa beni seviyor saniyordum.sosyal hesaplardan silip engellemis .boyle kin dolu olmasi beni yordu.ayni ortamlara girmemekte yordu beni..ona yaptiklarmi dusundukce bu saygszligina cok ofkeleniyorum.

GElelim diger evli gorumceme.surekli yogun oldugunu soyle.yanyanayken iyidir ama o kadar.iyigun kotu gun bilmez.mudahelesi yoktur.ne faydasi vardir ne zarari..
Gelelim konuya ben hamileyim ilk bebegime..esim o gorumcemi arayip haber verdi fakat beni isteyipte tebrik etmedi sonrada aramadi...sonra dustum ayagimicatlattim
Ayagim uzun sure alcida kaldi.hamile halimle cok zor gunler gecirdim.fakat gorumceler arayip gecmis olsun dahi demedi.
Esimim.teline baktimesimle gorusmus.esime sitem ettim
Beni.aramiyorda seninlemi konusuyor diye.oda kardedini azarladgni beni aramasi gerektgini soylemis.o gorusmeden tam.ucgun sonra gormcem.aradi.oyle dargindmki o an acmadim.
Ertesi gun yine aradi budefa duymamistim.yoksa acardim.
Sonra ben aradim.bu defa o acmadi...bende tekrar aramadim..
Kirilmasi gereken benken birde o trip atyor.inanin boyle gamsiz insanlar gormedim.haksizmiyim?

çok haklısın tabiki . bu kadar düşüncesiz olunmazki .siz saygılı davrandığınız halde böyle mesafeli davranıyorlar tuhaf . üstelemeyin .

esin sende kusur gorup onlari savunmuyosa dert etme..

tavşan daga küsmüş dağın haberi olmamış. aramıyor yakınıyorsun . arayınca açmıyorsun sonra yine arıyor yok duymadım aramış daha ne istiyorsun . illla bi kinliğinizi göstereceksiniz yoksa olmaz yani. karşı taraf hatalıysa sende öyle olmak durumunda değilsin. mesafeni koru . aramadı şunu yapmadı diye de yakınma . ben hiç bir şeyin tek taraflı olduğunu düşünmüyorum . sizde de hatalar vardır yazdığınız gibi

canım 2 tanede benim hayatımda var..ilk evlendiğim gunden beri beni kabullenemediler. İstemediler. Hep kıskandılar çekemediler beni. Hiç bir derdimi sorunumu paylaşmadılar asla yanımda olmadılar. Biz eşimle tartışırdık kavgamız olurdu kv de den duydukları halde çunku annelerine anlatırdım bazen sorunu asla birgun aramadılar yakamoz uzulme canını sıkm demediler..beni hep yok saydılar. İlk evlendiğiz yıllarda eşimi arayıp bayramını kutlar beni adam yerine koymaz istemezlerdi ben sitem edip uzuluncede eşim onların haksız old.bilği halde onlara tek laf etmez gelip bana vururdu..tabi bunu yıllar sonra kaynanaya dedi "senin kızların yuzunden vurdum ben eşime" dedi...yeğenlerini doğum gunude dahil asla aramazlar sormazlar..hele kucuk gorumce tam bir sinsi ıkıyuzlu. Kv nin zoruyla bizi arar bu sefer ben çok kırgın olduğum için tele bakmam..en son beni faceden sildi durup dururken çocuğum bir kaza atlattı asla aramadı yeğenim nasıl demedi..

kadın benden nefret ediyor ben bunu biliyorum..de ki ne yaptın sen? Allahıma dinime yemin ederim ki hiçbir kotuluğum olmamıştır onlara..tek istediğim sevvgi olsun birliktelik olsun..inanılmaz saygılı oldum onların hiçbir zaman umurunda olmadık ne ben ne çocuklarım..abilerinide hiçe saymışlar

bende artık konuşmama goruşmeme kararı aldım son 1 yıldır ama inanki bu kararım bile işlerine geldi ben aramadıkça onlarda aramadı birgun de demiyorlar ki bu gelin niye bize uzaklaştı acaba kalbinimi kırdık? Şimdilerde de bizi duzenli olarak arayan kv de de aramaz oldu yızde yuz eminim ki gorumceler bırakmıyor..kv ile aramda hep bir saygı vardı ama o kadınıda dolduruyorlar belli.. Ben kv aramıyorum çunku kırgınım ona en son yaptığı hareketten dolayı konu açmıştım..
eşimde goruyor herşeyi biliyor onları haksız buluyor
bize değer vermeyeni yok sayanı bizde tanımayız artık diyor..

senle aynı şeyleri yaşıyoruz canım..ben ne yaptıysam olmadı mesafeyi onlar istedi bende koydum ..

Taktigin seye bak..
Aramasinlar sende arama, ne guzel iste bosver gitsin..
Gercekten takilacak bir mevzu degil . Muhatap olma ucuylede....

iki gorumcede universite mezunu kucuk olan memur hatta suan..hani kör cahilde değiller..çok iyide tanıyorlar beni çunku birkere byk gorumce " sana bir gelene sen bin adım gidiyorsun biz seni tanıyoruz merhametlisin" dedi..ama bunu bildiği halde bana hiç gelmediler herşey lafta..hep yeşil ışık yaktım samimi olalım abla kardeş olalım dedim istedim ama yok olmadı olmuyor...zorlamanın manası yok ben onları yaşamıyor farz ediyorum çocuklarımında halaları yok..bitti gitti...
bende 3 halam var hiç hayır gormedim çocuklarımın kaderide bu sanırım..

canım sende takma uzulme. Seni yok sayanı sende umursama eşin yanında ise sorun etme bende yorumları onuyacağım seninle aynı dertten muzdaribiz çunku...

Cok zor zamanlar atlatmissin..ama konusmaman isabet olmus.bence artik salla.boyle kafan rahatsa gerisi bos

Cok zor zamanlar atlatmissin..ama konusmaman isabet olmus.bence artik salla.boyle kafan rahatsa gerisi bos
burda anlatmadığım yazmaya yorulacağım neler var daha..ama ellerimi yormama değmezler..
kv kp çıkıpda bana diyemezler kızlarımla niye boylesin ? Birgun olsun demedilerde çunku onlar biliyorki bu mesafeyi aslında kızları koyuyor banada uygulamak duşer..

kendi keyifleri bilir umurumda bile değil ama Allah sorsun hakkımı..hergun duacıyım yaradana..

Ya bu erkek tarafininda hiç arası yok ya evden çıkmaz huzur birakmazlar yada hiç arayıp sormazlar bir faydaları görülmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…