- 24 Temmuz 2014
- 485
- 170
- 53
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Ben de senin gibiydim 11 ayda alistim. Bosver arkadasim, uzulme hic. Kocanla mutlu ol, gerisi hic onemli degil.Bunlar hep herkesle iyi olma dusuncem yuzunden geliyor.kusluklerden nefret ediyorum.ama beni zorluyolar buna resmen....sabir
Kadinlar evlendiginde o eşleri bir tek onlara ait saniyorlar. O adamin annesi, babasi, o yasa kadar birlikte yaşadığı kardeşleri yok sayiliyor. Neymis geline saygi yapacaksin yok kardesim gelin de yapacak yapmazsa da tabi ki dislanacak. Not:Ben de hem gelinim hem gorumceyim. Taraf tutmak değil derdim genel dusuncelerimi yazıyorum
bazen küsmek iyi oluyor evet..rahmetlik annemin vefatında 45 dakikalık yol ptobüsle gelmedi görümce..neden gelmedi bilmiyorum..hemde 6aylık evliydim..bir mevzu geçmemişti aramızdaKus kus bisey olmaz ben 3 yil kus durdum cok guzeldi.
neden görümcen öyle uzak durdu acabailk evlendiğim gunden beri onları hrp ben aradım oz kardeşimden ayırmadım hep merhametle sevgiyle yaklaştım..onlar bana hiç gelmedi hep ben gittim..anasına babasına anam babamdır dedim hurmet ettim hep vicdanlı oldum..gorumceme sen benim kardeşimsin bak derdin tasan olursa soyle bileyim sana yardım ederim içine atma dedim..hep guleryuzlu oldum..hiçbir ozel gunlerini atlamadım ama baktım değerim yok ben elimi eteğimi birden çekince anladım ki haaa bu insanlar ben mucadele edip kureği salladığım için benim kayıktalar..ben kurek sallamayı bıraktım hepsi kaçtı gitti kayıktan..ilişkiler tek taraflı olur mu? Hep ben mi çekecem kayığı karşı tarafta bana eşlik etmeli ..eşlik etmeyince insan yoruluyor tek başına..
benim bu durumum size gore ne oluyor merak ettim?
bilmiyorum bazıları yapıyor görümcelik..Kadinlar evlendiginde o eşleri bir tek onlara ait saniyorlar. O adamin annesi, babasi, o yasa kadar birlikte yaşadığı kardeşleri yok sayiliyor. Neymis geline saygi yapacaksin yok kardesim gelin de yapacak yapmazsa da tabi ki dislanacak. Not:Ben de hem gelinim hem gorumceyim. Taraf tutmak değil derdim genel dusuncelerimi yazıyorum
Kirildiklari birseyler olabilir. Uc kisi birden tavir aliyorsa bir sebebi olmali. Belki de hatalilar bilemem. Ama ben gelinlerin gereksiz trip ve kislancliklarindan daraldim. Hele surat yapanlar yok mu illet oluyorym. Sizin durumunuzu en iyi siz bilirsiniz bu kadar iyi bir geline bir gorumce neden tavir koyar anlamadim?ilk evlendiğim gunden beri onları hrp ben aradım oz kardeşimden ayırmadım hep merhametle sevgiyle yaklaştım..onlar bana hiç gelmedi hep ben gittim..anasına babasına anam babamdır dedim hurmet ettim hep vicdanlı oldum..gorumceme sen benim kardeşimsin bak derdin tasan olursa soyle bileyim sana yardım ederim içine atma dedim..hep guleryuzlu oldum..hiçbir ozel gunlerini atlamadım ama baktım değerim yok ben elimi eteğimi birden çekince anladım ki haaa bu insanlar ben mucadele edip kureği salladığım için benim kayıktalar..ben kurek sallamayı bıraktım hepsi kaçtı gitti kayıktan..ilişkiler tek taraflı olur mu? Hep ben mi çekecem kayığı karşı tarafta bana eşlik etmeli ..eşlik etmeyince insan yoruluyor tek başına..
benim bu durumum size gore ne oluyor merak ettim?
beğenmiyorlardır..ama eşi beğenmiş..erkek kardeşimin bulduğu kızları beğenmediklerimde oldu..ama evlenseydi tavrım iyi olurdu..önemli olan onun beğenmesi..Kirildiklari birseyler olabilir. Uc kisi birden tavir aliyorsa bir sebebi olmali. Belki de hatalilar bilemem. Ama ben gelinlerin gereksiz trip ve kislancliklarindan daraldim. Hele surat yapanlar yok mu illet oluyorym. Sizin durumunuzu en iyi siz bilirsiniz bu kadar iyi bir geline bir gorumce neden tavir koyar anlamadim?
bence yeni evliyken kafaya takılıyor..zamanla alışıyor insan..anlamiyorum kusur bakmayin
sizin icin nedne bu kadar önemliler
bu kadar kafaya takiyorsunuz ki
aramasinlar küssünler yada gelsinler canim cicim desinler
hepsine eyvallah deyin
keninize esinize bakin gerisini bosverin
Bende onu anlamadigim icin konu actim zaten..aramayan gorumcem sagolsun ne zaman isi dusse sak esimi arar..artik kayinvaldem bile farkinda...tuhaf kisilikler..gamsiz yetismisler..sadece kendi hayatlari onemliKirildiklari birseyler olabilir. Uc kisi birden tavir aliyorsa bir sebebi olmali. Belki de hatalilar bilemem. Ama ben gelinlerin gereksiz trip ve kislancliklarindan daraldim. Hele surat yapanlar yok mu illet oluyorym. Sizin durumunuzu en iyi siz bilirsiniz bu kadar iyi bir geline bir gorumce neden tavir koyar anlamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?