gorumcelerim..cok daraldim

Gorumce aradi az once uzunca konustuk..sorunlarimizi anlattik..cok iyi bi sekilde kapattik.sorun bitti..tesekkurler herkese

Peki dertleri bizimle paylaşırken ok de, sonuçları paylaşmada neden sıkıntı oluyor anlamadım. Açıkçası bir telefonla bu kadar kolay çözülecek sıkıntılarınızın olması güzel. Ben hiç öyle sıkıntı görmedim de.

yanlız deilsin arkadaşım aynıları benimde basımda ne bi ev görmeye geldiler ne bi çocuklarıma bi hediye aldılar küçük sinsi kalbi kara beni görgüsüz ve dengesiz etti hiç bi zararım olmadıgı halde büyükte içten pazarlıkcının teki acaip kıskançlar bende sen gibi yaklaştım ama olmuo onların anladıgı dilden konucan

Gorumce cay.kasigidir cnm.gelir ortaligi karistirir ve gider....

görümceler kendilerince mesafe koymuşlar,zararları olmadıktan sonra önemsenmemeli

Arasa nolur aramasa nolur tamam aramaliydi ama bu kadar sorun etmeye ne gerek var aramadi vs triplerine ? Cok mu ihtiyacin var ?

Olmuyorsa zorlamayin. Gorumcelerle iyi olmak bu kadar hayat memat meselesi mi?

Eşinle Aran iyise Gerisini.Düşünme.Hazımsızlık Kötüdür..Rahatsız eder..!!!

Hep bir beklenti içindesiniz. Geçmiş olsun desin, hayırlı olsun desin, şunu desin şunu yapsın. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Aramasalar ne olacak.

amaaaaaan bosverrrrrr bee gorumce uzak dursun daha iyi her zaman mesafeli olmak iyidir aramasin sormasin onami muhtacsin salla gitsin surekli gelip sik bogaz etse gorurdun bence umursama ya senin tatli canindan önemlimi

Aramiyo diye agliyosun ariyo acmiyosun. Sen de bi hossun

Bu durumun tipatip aynisini yasatan kardesimin esi var.kardesimle kavga ettigimiz birgun bana bagirip cagirdi .kendisi benden 10yas kucuk olur.bende benim seninle sorunum yok sen kardesimle arama niye giriyorsun diye bende ona bagirdim.2yil oluyo nekardesim ne ohanim arar sorar.birgun kardesimi aradim babamlar agliyolar bayramda bir araya gelelim 1.5yildir kusluk olmaz diye.beyefendi demezmi benim esim seni hayatindan cikardi diye.birak esini kendi 2yildir beni aramaz.saglik sorunlarim cikti aramadilar.bebekleri olcagini hic alakasI olmayan insanlardan duydum.ailemden sakliyorlar herkes duymus.4kere aradim yani 4kere adim attim.Anladimki birakin gelin hanimi benim kardesim yokmus.sizi okudum benim derdim geldi aklima.

Bende de var onlardan 3,tane alayına küsüm

Bi tanesi memleketlerinde yasiyo istanbula gelince laf sokar ânnesine gaz verir

Buyugu en fena olan ortalik karistirmakta uzerine yoktu
Kendi kaynansina bakmaz evlerine gelse evimi kirletiyolar diye arkalarindan konusur ama sen onlarin annesine bakma ortalik ayaga kalkar
Evine gelir her gelmesinde laf sokar gider
Kavga cikarir
Yuzun dusse bana yapiyo ben varim diye der ortalik karistirir
Esimden surekli para ister(gorusmeyi kestigimden beri msjlarla esimi rahatsiz ediyo cunku esimde tlf acmiyo. beddua edio bana ogluma)

Ortanca gorumcem almanyada yasiyo onlarla konusmiyorum diye o da benle konusmuo

Hepsi bi yanada huzur varmış kafam fazlaca rahat bi de ellerini cekerlerse uzerimden daha pozitif oliccciiimmmm

Gorusmeyi kessenizde sizi rahatsiz etmeye devam ediolar yani cunku arsizlar kavga etmek,kalp kırmak,insanlara zarar vermek,onları mutsuz etmek en buyuk hobileri

Allah mutsuz insanlardan korusun

gelip gelip seni bunaltmıyorlarsa, senden ilgi beklemiyorlarsa daha ne istiyorsun? Bende de var sürekli çağırmamı bekler, sürekli aramamı bekler, sürekli bir beklentiye girer o beklentiden hiç çıkmaz. değişelim mi? valla çok iyi olur beni de umursamayan bir görümcem olsa. Her şeye burnunu sokmasa, her şeye karışmasa!

bence sana karışmasın yeter daha ne istiyorsun

Ben de görümcem bana küssün de konuşmasın diye fırsat kolluyorum.
O aramadıkça asla arayıp konuşmam.
Zaten yılda 1 defa en fazla 1 aylığına gidiyoruz eşimin memleketine.
Kalan 11 ayda da 1 defa bile aramıyorum

vıcık vıcık olup hayatına müdahale etselerde zoruna gidecek..her türlü zoruna gidecekler yani..görümcelerinin varlığı bile zoruna gidecek düzeyde..bu kadar zorluğa ne denir ki şimdi bilemedim..umarım kardeşimin bir gün evleneceği kız benden nefret etmez görümcesiyim diye umarım..

demekki araya mesafe koymak istiyorlar niye ki bu ısrar? onlar seninle görüşmek istemediği halde hep arasınlar sorsunlar beklentisi içindesin kendini bu denli yıpratmana ne gerek var? ayrıca hatalar tek taraflı olmaz arasınlar isteyip de arayınca telefonu açmamak da çok garip bi davranış.

ahhh hormonlarrrr..
o aramamış diğeri fevriymiş bilmemne kendine sorun arama...
ne güzel hamlesin keyfine bak...
arasalar neoluuurrrr aramasalar ne yani...

insan sevdiği kişiyi arar, belli ki seni seviyolar veya umursamıyolar sen niye aramıyolar diye sitem ediyosun. ben bu tarz şeylerin görev gibi görülüp yapılmasına karşıyım, beni sevmiyosa aramasın ben de aramayım mutlu mesut yaşayalım oh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…