Görümcelerim Yüzünden Ayrılığı Düşünüyorum

Eşiniz yurtta büyüdüğü için aile kavramını pek öğrenememiş, rol model alacağı bir erkek olmayınca karşı cinsle ilşkilerini nasıl yürüteceğini bilmemesi normal. Ailesinin tüm itirazlarına ve herşeye rağmen sizinle evlenmiş. Bu zaten sizin yanınızda durduğunu gösteriyor.

Bir de erkeklerin geneli böyle; uyarmak lazım, başka pencereden bakmayı öğretmek lazım, duygusal konularda yetiştirmek lazım. Sanıyor musunuz ki paketin içinden bütün özellikler yüklü çıkıyor? Sürekli güncellemek gerekiyor malesef.
Evet aile ilişkileri zayıf ne mezun olurken gitmişler ne bir şey. Adamı huzursuz ediyorum aklımdan çıkaramıyorum böyle insanlar hiç görmedim belki ondan

Çok sinir bozucu bir durum ama ayrılığı bu kadar kolay düşünmeyin. Cahil insanlarla muhattap olmayın olsun bitsin. Görüşmeyin. Telefonunuzdan engelleyin. Eşinize söyleyin onlar hakkında sizinle konusmasın. Onlar yokmuş gibi davranın.

4 tane düşman başına görümcem var. Ben de sessiz biri değilim bu bir gerçek ama ben durup dururken onlara sataşmayan biriyim. 20 yıl aramasalar aramam merak etmem. Ama onlar beni sürekli huzursuz ediyorlar durduk yere.
İlk başlarda eşimi bana karşı dolduruyorlardı. Niye hasta oldun o sana bakmıyor mu demiyor mu doktora git filan diye. Ben öğretmenim ve yemek yapip yapmama kadar en başlarda konuştular eşim benim zorumla da olsa kızdı. O zamanlar eşim çok yüz vermişti maaşına kadar soruyorlardı her şeyi soruyorlardı halbuki eşim yurtlarda büyümüş ortaokuldan sonra. Abi bize kontör at para at sınav paramızı yatır... Neyse eşim evli olana gitmişti bir kere getirmiş eşimin yanında kocasının ayağını yıkamış. Yani cahillik hat safhada.
Eşim de artık bunaldı ve ben hiç muhatap olmuyorum. Evlenirken bana mesaj atmıştı senin gelinlik niye hala olmadı çok zayıfsın diye mi demişti. Dedikleri değil bunları diyebilmeleri zoruma gidiyor. Eşime diyorum sen abi gibi olmamışsın oğlan kardeş gibi olmuşsun. Biz yengemize şştt diyemeyiz korkudan.
En son ipleri koparan olay bunların bir kardeşinin çocuğu oldu. Ve eşime ulaşamamış bana ulaştı ve yazdığı mesaj şu : " git koş abime söyle...... Doğum yaptı abime ulaşamadım hemen söyle." eşim de kardeşine niye selam sabah yazmadan emir veriyorsun ve ne acelesi var dedi. O da ben onunla muhatap olmuyorum ondan nasılsın demedim dedi. Eşim de olmuyorsan hiç yazma konuşmayı bilmiyorsan dedi. Bu olayın üstüne görümcem kv ye şikayet etti. O da kızına hak verdi ne olmuş muş bana bunu dediyse o görümceymiş dermiş. Ona şişko diyorlarmış o bir şey demiyormuş. Ve kız kardeşlerin çocuğun olunca gelmeyecekler diye tehdit etti.

eşimden niye ayrılmak istiyorum?
Çünkü hep ben ona dersem yapar. Yani uyaracaksın öğreteceksin. Annesi öyle demiş diye hemen 180 derece döndü ve biz insanları kırdık vs dedi sonrs konuştuk yine kardeşlerini suçladı gelmezlerse gelmesinler ben bir şey demedim dedi. Öğrenecekler seninle uğraşmamayı dedi. Ama ben korkuyorum annesiyle konuşup hemen etkilenen bir erkekle nereye kadar mutlu olabilirim? Kardeşlerine kızmaları da zamanla normal hal alırsa.... Onlar bana söyler abileri kızar olan bana olursa. Eşim devam ederlerse ilişkimi keserim diyor.. Bilmiyorum ben mi çok şey istiyorum. Yoksa eşim benim yanımda mı gerçekten.... Cahil insanlarla uğraşmaktan bıktım bunları kafaya takmaktan adamı huzursuz ediyorum.
Görümce ve kv nin yaptıklarını yaşadığınız zorlukları eşinize yansıtmayın yani sürekli şikayet eden taraf siz olmayın azıcık kendinizi geri çekin bırakın o görsün yapılanları bazı insanlar sürekli dürtülmekten hoşlanmazlar onu yap bunu yap derseniz ters teper mağdur olan sizsiniz adaletli ve eşine sahip çıkmayı bilen biriyse siz sustukça o konuşur merak etmeyin

Back
X