Eşinizle aranız gorumceler yüzünden mi yoksa bütün bunlar yaşanırken onun size olan tavrı yüzünden mi bozuldu bir daha düşünün derim.
Arada kalması sizi ezip geçmesi gerekiyor anlamina gelmez. Eğer hamile eşini uzup aglatabilecek kadar taraf seçmiş ise siz onu haklı görmek için bahane arıyorsunuz demektirKesinlikle onun tavrı hepsinden önde üzücü ama hergün ağlayan iki tane kızdan bahsediyorumbunalttılar arada kaldı
Tamam başta eşiniz hatalı dengeyi sağlayamadığı için. Görümceleriniz de az şımarık değil yani..Terbiyesiz ve kötü niyetliler ayrıca..Ama siz de kafayı eşinize takmışsınız. Ne o öyle gelsin diye yolunu gözlemek falan. Kendinize başka meşgaleler bulun.
Arada kalması sizi ezip geçmesi gerekiyor anlamina gelmez. Eğer hamile eşini uzup aglatabilecek kadar taraf seçmiş ise siz onu haklı görmek için bahane arıyorsunuz demektir
Öncelikle evin hanımı benim modundan bi çık. O işler öyle halledilmez. Keşke hiç yüzgöz olmadaydın.
Şuan eve gelen misafire kötü davrandın diye sen suçlu olmuşsun. Haklıydın haksız duruma düşmüşsün. Yaş kaç?
Evin hanımı sizsiniz kuralları siz koyun ve bırakın onlar uysun. Evi terkedip meydani boş birakarak yapamazsınız bunuYolunu gözlemiyorum bilakis alttan almadan kendimi savunuyorum sadece. Onunla hala tartışıyorum bu daha da kötüye götürecek biliyorum
Belki de haklısınızben şoktayım aslında hala olayı sindiremedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim
Çok üzüldüm durumuna ama ailene bahsetmen gerek. Bunlarla yalnız başına baş edemezsin. Görümceler kaç yaşında?
Evin hanımı sizsiniz kuralları siz koyun ve bırakın onlar uysun. Evi terkedip meydani boş birakarak yapamazsınız bunu
Ooo ben ergen falan diye düşündüm. İşin çok zor. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?