Görümcelerim yüzünden eşimle aram bozuldu :(

Eşinizle aranız gorumceler yüzünden mi yoksa bütün bunlar yaşanırken onun size olan tavrı yüzünden mi bozuldu bir daha düşünün derim.

Tamam başta eşiniz hatalı dengeyi sağlayamadığı için. Görümceleriniz de az şımarık değil yani..Terbiyesiz ve kötü niyetliler ayrıca..Ama siz de kafayı eşinize takmışsınız. Ne o öyle gelsin diye yolunu gözlemek falan. Kendinize başka meşgaleler bulun.

Eşinizle aranız gorumceler yüzünden mi yoksa bütün bunlar yaşanırken onun size olan tavrı yüzünden mi bozuldu bir daha düşünün derim.

Kesinlikle onun tavrı hepsinden önde üzücü ama hergün ağlayan iki tane kızdan bahsediyorum bunalttılar arada kaldı

Kesinlikle onun tavrı hepsinden önde üzücü ama hergün ağlayan iki tane kızdan bahsediyorum bunalttılar arada kaldı
Arada kalması sizi ezip geçmesi gerekiyor anlamina gelmez. Eğer hamile eşini uzup aglatabilecek kadar taraf seçmiş ise siz onu haklı görmek için bahane arıyorsunuz demektir

Yine evlenir evlenmez hamile kalan bir gelin faciası daha. Yaw bu adamlar evlenince hemen algılamıyor evlendiklerini biraz zaman. Evliliğe alışın. Yok hemen hamile kalın. Kocanla aranız bozuk. Düzelecek gibi değil. Hem aranız görümceler yüzünden değil kocanın basiretsizliği yüzünden bozuk...

Kocana diyeceksin misafir olarak gelip kalabilirler bir kaç gün hadi en çok 10 gün sonra kalamazlar
Madem iş bu raddeye geldi sende kararlı tavrından vazgeçme
Onlarla da ağız dalaşına girme ne yapacaksan eşinle hallet

Yolunu gözlemiyorum bilakis alttan almadan kendimi savunuyorum sadece. Onunla hala tartışıyorum bu daha da kötüye götürecek biliyorum
Arada kalması sizi ezip geçmesi gerekiyor anlamina gelmez. Eğer hamile eşini uzup aglatabilecek kadar taraf seçmiş ise siz onu haklı görmek için bahane arıyorsunuz demektir

Belki de haklısınız ben şoktayım aslında hala olayı sindiremedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Öncelikle evin hanımı benim modundan bi çık. O işler öyle halledilmez. Keşke hiç yüzgöz olmadaydın.
Şuan eve gelen misafire kötü davrandın diye sen suçlu olmuşsun. Haklıydın haksız duruma düşmüşsün. Yaş kaç?

26. Aynen öyle oldu kendime hakim olamadım.

Çok üzüldüm durumuna ama ailene bahsetmen gerek. Bunlarla yalnız başına baş edemezsin. Görümceler kaç yaşında?

Evin hanımı sizsiniz kuralları siz koyun ve bırakın onlar uysun. Evi terkedip meydani boş birakarak yapamazsınız bunu

Neyseki şiddete karşıyım ama bu görümceler fena eşin görümcelerden daha fena ama eşin yuvasını düşünmüyorsa görümcelerin hiç düşünmez babanın evine git bu halinle o saygısız insanlar baş edemezsin ayrıca evini geri kazanmak için bu tartışmalara girmene gerekte yok zaten

Anasını ,danasını ,bacısını bu kadar seven evlenmesin kardeşim bu ne ya!!!! Daha 3,5 aylık evlisiniz cicim aylarında sayılırsınız ama hepiniz birbiri izle mıç mıç olmuşsunuz.Eşiniz daha evlendiginin farkına varamamış ki üstünebirde bebek.Valla işiniz zor Allah yardımcınız olsun görumceleriniz de maşallah çok terbiyeliymiş.

Ne kadar kizsan da evindeki insanlara defolun demen hic olmamis.
Senin kardeslerini esin istemedigini belirtse incinirsin, evden kovsa sen de kayislari koparirsin. Dusuncesizlik ettiklerine kesinlikle katiliyorum ama sen de yanlistasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…