Görümcelerim yüzünden eşimle aram bozuldu :(

Anasını, danasını, bacısını sevmesinde sorun yok ama iki tarafı da birbirine ezdirmeyecek şekilde denge kursunlar.

Ben olsam evimi bırakıp gitmezdim. Sakinleşir ve biraz aklımı toparlardım. Sonra eşimle yalnız kalıp herşeyi konuşurdum bağırmadan çağırmadan. Onun ne düşündüğünü öğrenirdim. Yapacağı suçlamaları cevaplardım. Eğer görümcelerin onu doldurmuş ve hatta sana iftira atmışlarsa hep beraber oturup konuşmak isterdim. Odanı karıştırmalarını kapıyı dinlemelerini falan tek tek sorardım hesabını.

Verdiğin cevaplara rağmen kocan seni anlamıyorsa ve suçlamaya devam ediyorsa ağzını sıktığı için(dövmek için sıkmadığını sadece susturmak için ağzını kapamaya çalıştığını varsayıyorum)de pişman değilse işte o zaman kovardım hepsini evden.
İlk başta biraz kendinizi kaybetmişsiniz gibi sanki.. O yüzden sizde de suç var.

İşiniz çok zor. Fazlasıyla yüzgöz olmussunuz. Terbiyesiz görümcen birde sana küfür etmiş. Aranızın düzelmesi zor zaman gerekir. Ama eşin olayları bu raddeye getirmiş misafirliğinde bir usulu var. Sakince konuş eşinle kendinden uzaklaştırma ama anlamıyorsa tercihi ona bırakma çek git o evden.

Anasını, danasını, bacısını sevmesinde sorun yok ama iki tarafı da birbirine ezdirmeyecek şekilde denge kursunlar.
elbetteki sevmesinde sakınca yok bu hemcinslerim içinde geçerli ama vay benim anam vay benim kardeşim diyip eşinin hakkına girip evinin huzurunu bozanlara lafım

elbetteki sevmesinde sakınca yok bu hemcinslerim içinde geçerli ama vay benim anam vay benim kardeşim diyip eşinin hakkına girip evinin huzurunu bozanlara lafım
Benim bahsettiğin tipte erkekler için söylediğim bir söz var, bunları olgunlaşmadan dalından kopartmayın diye, o hesap...

Benim bahsettiğin tipte erkekler için söylediğim bir söz var, bunları olgunlaşmadan dalından kopartmayın diye, o hesap...
Çok haklısınız bazıları sadece evlat ve kardeş abi sıfatının yanında evlendikten sonra koca sıfatının da geldiğini idrak edemiyor maalesef

Mune lutfen yardimci olurmusun konuyu acip yazdiklarini silmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…