Gorumcelerim

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Slm herkese iyi pazarlar esimle olan sikintilarimi az cok biliyorsunuzdur bu aralar düzeldi gibi aramiz ama simdi sorunum gorumcerim ikiside benden konusmuyor surat asiyorlar kardesim izine geldigi icin iki günlüğüne annemlere gitmistim dondugumde bir suru arkamdan konusmuslar simdide ben sucluymussum gibi bana surat asiyorlar sizce soruyum mu neden konusmadiklari yada hic birsey olmamis gibimi davransam o zamanda hep icimde kalacak onlara karsi hep soguk olacam bumu dert diyenler olacaktir aranizda ama cok kafama takiyorum dun gecede bu yuzden agladim sizce ne yapsam

Ne münasebet neden soracaksınız? Annenize gitmeniz için izin mi isteyecektiniz bir de. Bırakın ağzı olan konuşsun onlara ne oluyor ya. Allah'ım sen bana çöpsüz üzüm ver lütfenn amiiiin. :21:
Ne yapiyim onlarin konusmasini bekleyim

Allah aşkına kendi dertleriniz yetmezmiş gibi şimdi görümcelerinizi mi takacaksınız?
Neden surat asıyorlarsa asıyorlar, biraz vurdumduymaz ol.
Herşeye bu kadar çok takarsan daha çook yıpranırsın.
Şimdi sen bu olayı kurcalasan yine eşinle sana yansıyacak yine sorunlar yaşayacaksınız yine gidemem diyeceksin vs vs.
Hiç tepki verme kendi evliliğine bak.

Allah aşkına kendi dertleriniz yetmezmiş gibi şimdi görümcelerinizi mi takacaksınız?
Neden surat asıyorlarsa asıyorlar, biraz vurdumduymaz ol.
Herşeye bu kadar çok takarsan daha çook yıpranırsın.
Şimdi sen bu olayı kurcalasan yine eşinle sana yansıyacak yine sorunlar yaşayacaksınız yine gidemem diyeceksin vs vs.
Hiç tepki verme kendi evliliğine bak.
Aslinda bende öyle dusunuyorum sadece esimle kizimla ilgileniyim diyorum ama onlar oyle yapincada zoruma gidiyor

Samire hanim ya gozunuzde buyuttugunuz kadar onemli kisiler degillerdir emin olun.ne takiyosunuz?kafaya taka taka buyutmussunuz o insanlari gozunuzde...

Sen eşinle mutlu olmana bak onları da hiç takma. Durduk yere konuşmayan onlar ne diye gidip sorucaksın boşver kurcalamayıp şımartma.
Hem böylesi daha iyi konuşuncada sinir ediyorlar zaten :KK66:

Sen eşinle mutlu olmana bak onları da hiç takma. Durduk yere konuşmayan onlar ne diye gidip sorucaksın boşver kurcalamayıp şımartma.
Hem böylesi daha iyi konuşuncada sinir ediyorlar zaten :KK66:
Evet annemde oyle diyor zaten konusunca cokmu iyu oluyor moralini bozup gönderiyorlar dedi bilmiyorum hep birlikte oldugumuz icin konusmamasi zoruma gitti

Suratınız hiç çekilmiyor, de.
Döksünler ne dertleri varsa seninle.
Ya onlar benden kac yas buyuk ama gelip beni tesellu etmeleri gerekirken beni sucluyorlar bana surat asiyorlar bende hic konuşmuyorum ama yinede acaba haksizlik mi ettim bende de suc olabilir diyorum

Bosverin.

Konusmazlarsa konusmasinlar.

Konustuklari zaman iyi seyler mi soyluyorlar sanki..

Benim gorumce de nisanimda onunla ilgilenmedim diye kırılmıs. 1 Kere baska bir konuyla ilgili mesaj attim cevap vermedi. Ben de biraktim gitsin, cani nasil isterse. :63:

Cok da tın cok da fıs:KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
tavsan daga kusmus dagin haberi yok !!!!
onlara gerekse onlar gelip soylesinler niye konusmadiklarini, konussalar ne olacak Allah askina karisikliktan baska, cokta fifi !

Boşver Samire keyifleri bilir de geç. Sanki gülyüzlerine bayılıyormuş gibi niye dertleniyorsun.
Boşver sen kendi hayatına bak.
Sorsan kalkıp birşey deseler ,sende birşey diyeceksin sonra olaylar büyüyecek ,eşinle ilişkine yansıyacak.

Back
X