Gorumcelerim

Tamam oyle yapacam bunlar oyle insanlar ki insanin mutlulugunu hic cekemiyorlar esimde hemen birsey olsun sinirlenen birisi onlari guldurmek istemiyorum
Benim.görümcelrrimde kvdemde bizi cok kiskanir o yuzden hiccc takmiyorum hatta esim bile konusmuyor ama baska sebeplerden dolayi hic yag sürme ekmeklerine sem keyfine bak ben böyle yaptikca daha cok kudurdular kendileri mutsuz okadar.mutsuz insan baskalaryla ugrasir

Yok kotu davranmiyorda yani benide hakli bulmuyor bende ne yapacagimi sasirdim
Benim.esim annesninde kiz kardesleirnin nsil olduklarini bildigi icin söylemem bile gerek yok biliyor ztn huylarini en iyisi uzak durmak bukadar ondan sonra amaclarina.ulusamadiklari icin dahada sinir oluyorlar

Benim.görümcelrrimde kvdemde bizi cok kiskanir o yuzden hiccc takmiyorum hatta esim bile konusmuyor ama baska sebeplerden dolayi hic yag sürme ekmeklerine sem keyfine bak ben böyle yaptikca daha cok kudurdular kendileri mutsuz okadar.mutsuz insan baskalaryla ugrasir
Aynen zaten iyi olunca herkes iyi onemli olan kotuyken arkasindan atip tutmamak en nefret ettigim seydir hemen kotuyken sen boylesin sen soylesin diyenlerden hemen aninda sogurum

Samire sana söyleyeceğim tek şey :
MUTSUZ OLMAYI SEVİYORSUN
YAŞAM TARZI HALİNE GETİRMİŞSİN...
konuşmasınlar Ohh ne güzel, benim görümcemde bana geldi 4 gündür toplasan yüz kelime konuşmadım..
Ne küsüm ne barışığım fazla muhabbete gerek yok.
Ben yeminle kafayı dinledim...

Back
X