- 2 Nisan 2015
- 157
- 46
- 18
- Konu Sahibi middleburypink
-
O kadar rezilliğe inanın sizde verirdiniz.. her gün annemi arayip telefonda bağırıp ağliyordu artik dayanamadim lanet olsun hayrini gormesin diyip verdim..Altınları neden verdiniz ki. Hadi altınlar gitti ya bilezikler...
Görümcen boş gördüğü kaynana kontenjanını doldurmuş anlaşılan.
Git, baktın halen densiz konuşmadan dönersin.
Inanın nefret etmeme rağmen bazen oturup ağlıyorum. Iyi gecinen gelin gorumceleri gorunce. Benim bugune kadar tek kotu bir sozum olmamasina ragmen boyle oldu.
O kadar rezilliğe inanın sizde verirdiniz.. her gün annemi arayip telefonda bağırıp ağliyordu artik dayanamadim lanet olsun hayrini gormesin diyip verdim..
Nasıl kabul ettiniz? Üstüne de bilezikleri de götürmüş.. hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bi şey.. üstelik 5 kuruş katkısı da olnamış.. eşim de sıkıştığı dönemlerde ablasına yardımcı olmuş benim haberim bile yoktu bi 5 6 ay önce söylemişti bana 2 yıl oluyo borçlarını ödemediler dedi.. 2 bin mi 3 bin mi ne para vermiş.. geçenlerde ablası acil 5 bine ihtiyacımız var dedi bana.. eşime söyledim istersen yardım et ablandır dedim.. onlar önce borcçlarını ödesinler.. aldıkları geri gelmiyo.. extra kakıttıkları da var mecbur muyum ben onlara bakmaya hesaplarını bilsinler biraz dedi.. hiiçç seslenmedim... ki siz bi sürü altın vermişiniz eline kaç bin liralık... şaştım kaldım..Gelmedi tabii ki. Bileziklerde cabası elde avucta birsey bırakmadı.
Gorumcem kendi kendine annemi.muhatap aldi biz telefona cevap vermeyince. En son eşim arayip agzina geleni soyledi ablasina ondan sonra annemi aramaya basladiOnu eşinize havale edeceksiniz. Annen niye muhatap oldu ki..
Açikca soyledim zaten kucuk gorumceme. Sen gelmek istiyorsan buyur gel ama onun burda ne isi var ki dedimEsiniz tek basina gitsin.. ozur dilemedikce evinize davet etmeyeceginizi acikca kucuk gorumcenize iletin(bence ozur dilese de samimi olmaya gerek yok)...huzurunuzu bozmaniza gerek yok bos yere.. gelmeyiversinler..
Açikca soyledim zaten kucuk gorumceme. Sen gelmek istiyorsan buyur gel ama onun burda ne isi var ki dedim
Diyorum ya size inanin o kadar arayip telefonla tacize eve gelmelere inanin evi verirdiniz. Yuzunu seytan gorsun diyorum bazen,bazen de esim onun yyzunden uzuluyor diye bende uzuluyorunNasıl kabul ettiniz? Üstüne de bilezikleri de götürmüş.. hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bi şey.. üstelik 5 kuruş katkısı da olnamış.. eşim de sıkıştığı dönemlerde ablasına yardımcı olmuş benim haberim bile yoktu bi 5 6 ay önce söylemişti bana 2 yıl oluyo borçlarını ödemediler dedi.. 2 bin mi 3 bin mi ne para vermiş.. geçenlerde ablası acil 5 bine ihtiyacımız var dedi bana.. eşime söyledim istersen yardım et ablandır dedim.. onlar önce borcçlarını ödesinler.. aldıkları geri gelmiyo.. extra kakıttıkları da var mecbur muyum ben onlara bakmaya hesaplarını bilsinler biraz dedi.. hiiçç seslenmedim... ki siz bi sürü altın vermişiniz eline kaç bin liralık... şaştım kaldım..
Bence uzak dur eşin görüşsün.. onun burda olduğu süre içinde de annenlere falan gidip kal zaten eşin de anlayışlıymış..
Yanında bu anlayışlı koca varken de canını sıkma bebeğin de asabi olmasın.. o gebelik doğum sonrasını öyle bi etkiliyo ki bu söylediğimi bebeğin doğunca anlıycaksın..
Tesekkur ederim cevaplariniz icin :)Gerekeni zaten yapmissin.. otur keyfine bak esinle bebisinle kendinle ilgilen..
Şuanda aramizda Berlin duvari var ama yikmaya calisiyor kendince.Bence bu saat en sonra sana gelen gorumcen hayırlı bişey için gelmez.
Keza hemen hemen aynı şeyler bende de var kalın bir duvar ormelisin.gibi .
Muhattap bile olma.. seni yer bitirir.. bu tipler düzelmez de.. yokmuş varsayın öyke yaşayın.. dış kapının dış mandalı.. pess ya ben de görümceyim daha bi defa gık demedim gelinimize.. kendimi dış kapının mandalı olarak görüyorum gerçekten de.. aramız bozulcak diye aklım gidiyor.. o yüzden konduramıyorum bi abla bunu kardeşine nasıl yapar??Diyorum ya size inanin o kadar arayip telefonla tacize eve gelmelere inanin evi verirdiniz. Yuzunu seytan gorsun diyorum bazen,bazen de esim onun yyzunden uzuluyor diye bende uzuluyorun
Inanin bende bu kadarini hiiiiiicccc gormedim. Bir tane eltim var onunla cok iyi geciniyorlar cunku o da kendisi gibi ikiyuzlu. Milletin arkasindan konusup dedikodu yapiyorlar surekli. Sonrada yuzlerine guluyorlar. 1 yildir gormezden geliyorum zaten surekli kucuk gorumcem hep baristirmaya calisiyor artik onada cevabini vermem gerekiyor sanirim .Muhattap bile olma.. seni yer bitirir.. bu tipler düzelmez de.. yokmuş varsayın öyke yaşayın.. dış kapının dış mandalı.. pess ya ben de görümceyim daha bi defa gık demedim gelinimize.. kendimi dış kapının mandalı olarak görüyorum gerçekten de.. aramız bozulcak diye aklım gidiyor.. o yüzden konduramıyorum bi abla bunu kardeşine nasıl yapar??
Eşime gitmede demek istemiyorum ben onun kadar vicdansiz olamiyorum. Bende anne olucam yarin birgun ne biliyim uzuluyorumNe yanlisiymis hAyır bırak canim esin gitsin . Zaten gebesin 1 dk ni bile ziyan etme .
Esimede ne derlerse desinler şimdiye kadar yanındayım anladığım kadarıyla.
Ama sundu diycem ben olsam gondermem ki gondermedim buna benzer bi davette eşim de sağ olsun beni ezmemek için gitmedi .
Düğün salonunda istedi hadi dedik en guzel gunumuz rezillik cikmasin verdik. Sonra bileziklere goz dikti esim asla vermem dedi kavga ettiler telefonlarini acmadik eve geldi. Sonra benim annemi arayip rahatsiz etmeye basladi esim yine vermem dedi artik canima tak etti lanet olsun dedim verdim gitti.. Arsiz guclu olunca,hakli suclu olurmus... Tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallahAklım almadı nasıl altınlarınızı aldı.Niye kendinde böyle bi hak gördü.Eşiniz niye verdi.Kafamda deli sorular.Kesinlikle görüşmeyin.Kocanızıda göndermeyin.Hıc belli olmaz belki doldurur eşinizi,böyle hasta ruhlu insanlardan uzak durmak en güzeli.Bebişinede saglikli omurler dilerim.
Kararlı olduğunu göstermen iyi olur.. eşin de destekçin nasılsa.. işin içinde annen de var o yüzden sindiremedim içime.. baştan beri insan olsaydı da misafir gibi ağırlansaydı..Inanin bende bu kadarini hiiiiiicccc gormedim. Bir tane eltim var onunla cok iyi geciniyorlar cunku o da kendisi gibi ikiyuzlu. Milletin arkasindan konusup dedikodu yapiyorlar surekli. Sonrada yuzlerine guluyorlar. 1 yildir gormezden geliyorum zaten surekli kucuk gorumcem hep baristirmaya calisiyor artik onada cevabini vermem gerekiyor sanirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?