- 2 Nisan 2015
- 157
- 46
- 18
- Konu Sahibi middleburypink
-
Yok eşim dolduruşa gelen bir tip değil benide çok sevip sayar Allah razı olsun. Birde şöyle birşey var kucuk gorumcemde orada olacak o bize gelecek pesine ablasini takip getirirse kizilca kiyamet o zaman kopar diye dusunuyorum.Esin doldurusa gelmeyecek bir tipse yalniz gitsin bence.
Siz bide beni düşünün sinir krizleri geçiriyorum 3 gündür o değil bebeğimden olucam diye korkuyorum.Böyle görümce evlerden ırak densizlikte zirve yapmış resmen
Kayınvalidem ayri bir problem zaten ona burada değinmedim bile. Öz değil üvey kayinvalidem eşimin üvey annesi yani. Hakkini verenlerden olamadi maalesef kendisi eşimin eline bavulunu verip evinden atti eşimin babasi vefat edince. Bende sizin gibi dusunmekteyim ama gorumcemle gorusuyorken ki huzursuzlugumuzu hatirladikca hic gidesim gelmiyor.Belki barışmaktır niyeti. Bayram geldi tam Zaman'ı. Aralarında ne konuşuyorlar bilemezsiniz. Özür dilese iyi olur. Ama sizin istemeniz de işi yokuşa sürmek oluyor. Belki o dönemler cahilliğine geldi. Uzatırsanız Kv'nin gözünde siz suçlu olursunuz. Ben gidin derim. Padişahların bile arkasından konuşulmuş. Belki çok samimi olmasa da normal bir ilişkiniz olur.
Bir de kendisi büyük olduğu için hatalarini kabul etmiyor. Yapip yapip birsey yokmus gibi davraniyor barismaya calisiyor. Beni gectim annemi arayip bagirip cagirip telefonu surekli yuzune kapatmasi en cok sinirimi bozan oBelki barışmaktır niyeti. Bayram geldi tam Zaman'ı. Aralarında ne konuşuyorlar bilemezsiniz. Özür dilese iyi olur. Ama sizin istemeniz de işi yokuşa sürmek oluyor. Belki o dönemler cahilliğine geldi. Uzatırsanız Kv'nin gözünde siz suçlu olursunuz. Ben gidin derim. Padişahların bile arkasından konuşulmuş. Belki çok samimi olmasa da normal bir ilişkiniz olur.
Kayınvalidem ayri bir problem zaten ona burada değinmedim bile. Öz değil üvey kayinvalidem eşimin üvey annesi yani. Hakkini verenlerden olamadi maalesef kendisi eşimin eline bavulunu verip evinden atti eşimin babasi vefat edince. Bende sizin gibi dusunmekteyim ama gorumcemle gorusuyorken ki huzursuzlugumuzu hatirladikca hic gidesim gelmiyor.
Güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün bilemiyorum çok kararsızım.Küsmek çok kolay. Barışmak zor. Gidin bakın ortama görümceniz biraz alttan alıyorsa hatasını anlamıştır. Değilse yine küsersiniz.
Güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün bilemiyorum çok kararsızım.
Gelmedi tabii ki. Bileziklerde cabası elde avucta birsey bırakmadı.O altınlar geri gelmedi mi yoksa?? Şoktayım şu an
Değilse yine küsersiniz kısmına güldüm yalnızca yanlis anlamayin :)Aslında çok ciddi yazmıştım.
Inanın nefret etmeme rağmen bazen oturup ağlıyorum. Iyi gecinen gelin gorumceleri gorunce. Benim bugune kadar tek kotu bir sozum olmamasina ragmen boyle oldu.Bu ne saçmalık ya çocukmu bu yada çokmu şımarık ne sanıyor kendisinide annenizi arayıp abuk sabuk konuşuyor. Yerinizde olsam hiç taviz vermem hakettiği neyse onu yapın böyle insanlara anlayacağı dildn konuşn çünkü ne asaletten ne insanlıktan anlarlar
Bende öyle düsünüyorum ...Bence sizde gitmeyin eşinizide göndermeyin. Yapıcı olmayı severim ama bu tipler asla düzelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?