- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
-
ancak böyle mi anlıyor?
iyi ettin de hala yok ortadaAnladığı dilden konuşmakta fayda var dedim. Sırf daha kolay anlaşalım diye böyle yazdım ama canım çıktı resmen
Soyle ozetlemem gerekirse ben esimle kcrak evlndim ve 2 ay snra da dugunum oldu ama bu 2ay ícnde gorumcelermin bana etmdgi kalmadi ve snunda dugun gunu olay patlak verdi byuk bi tartsma ckti gorumcem uzrme yurudu o sirada annemde yanima gelnce aneme saldrdlar
Soyle ozetlemem gerekirse ben esimle kcrak evlndim ve 2 ay snra da dugunum oldu ama bu 2ay ícnde gorumcelermin bana etmdgi kalmadi ve snunda dugun gunu olay patlak verdi byuk bi tartsma ckti gorumcem uzrme yurudu o sirada annemde yanima gelnce aneme saldrdlar
sen hangi ülkede yaşıyorsun? Klavyen farklı mı senin?Soyle ozetlemem gerekirse ben esimle kcrak evlndim ve 2 ay snra da dugunum oldu ama bu 2ay ícnde gorumcelermin bana etmdgi kalmadi ve snunda dugun gunu olay patlak verdi byuk bi tartsma ckti gorumcem uzrme yurudu o sirada annemde yanima gelnce aneme saldrdlar
Pki, bişi srcm. Ndn dvdülr?? Arnzdki prblm tm olrk ne?
arkadaslar buyrun usenmedim düzelttim :) :) :)
2 tane gorumcem var 2sinden de nefret ediyorum basindan beri beni istemediler ve evlendikten sonra da burnumdan getirdiler. ve en guzel gunum olan dogum gunumde rezillik çıkartıp annemi dövduler
arkadaslar buyrun usenmedim düzelttim :) :) :)
2 tane gorumcem var 2sinden de nefret ediyorum basindan beri beni istemediler ve evlendikten sonra da burnumdan getirdiler. ve en guzel gunum olan dogum gunumde rezillik çıkartıp annemi dövduler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?