gorumcelrndn cekenler ve nfrt ednlr

[QUOTE="Limonsarisi,masayı. .37972249y: 51757ence ama yazmak istedi ama onu bile kısalttı :)[/QUOTE]

Keşke o kelimeyi yazmasaydi.mesela m yazsaydi biz anlardık .anlamazsak bile anliyanlar anlardi.

evveeeet İngiliz pipomu attım ağzıma Fransız beremi çektim sağıma ellerim düşünen adam gibi başımda değil (korkma korma totomda da değil) burnumun üstünde..ağzımda gevelediğim üç harf t g ve k hmmmm
TDK mıkine
anindeyooo anindeyooo upppss ı didnt know ,oo think türkish mean TÜRK DİL KURUMU

Tgk ne ya

annemi dövecek görümceler daha anasının karnından çıkmadı
bırak görümceyi anneme kimse laf edemez
yolarım saçını başını
annen dayak yerken sende evlendin mi

GERÇekten şok bir durum.annenizi gerçekten dövdüler mi?
yani sizde böyle ablaları olan adamla evlendiniz
kusura bakmayın ama suç sizde haddinden fazla sessiz kalmışsınız

Bunu anlaymcksnz bu anlmynlrn aptal lgi ama neyse ya artk bdha bu knu haknda kmse bna bsy yazmasn cwp wrmycm maslh anlmym dynuz ama bisy yaznca pat dye hazir cevap gbsnz QUOTE="okypete, post: 37972355, member: 412920"]daha önceki konulara yazılarından biri. devamlı stres içinde mi peki. okuduğumuzu anlayamıyoruz.
Evlmdn once clsn br byandm amaevlndktn snra isi brktm ve suan 2 tan dunyalr tatlsi evlatlra shbm tamam kadinin clsmasí kndí parsni kazanmasi super bsy ama iksí bi arada olnca bsylr mtlaka eksk kalyo o bsylrd e gnld e cocuklar oluyo malsf ve ev hanimlgda super bisi en azndn bnim icn[/QUOTE]
A

bu yazıyı anlamayanlara "APTAL" dediniz ya tebrik ediyorum sizi!!

A[/QUOTE]
Hop! Kimmiş aptal? Ne oluyor böyle, yanlışın söylendi diye, hakaret etmek de nedir?
Burası mahalle değil, nezih, kuralları olan bir forumdur, bilin ona göre hareket edin.
Hem Türkçeyi katledin, hem de üzerine üyelere hakaret edin. Oh iyi valla!
Ha bir de benim anam dayak yiyecek ben de kuzu kuzu evleneceğim! Vay babam vay, böyle evladı benim annem reddederdi. Siz de pek masum değilsiniz, kasap et derdinde koyun can derdinde hesabı gibi, siz de evleniyorsunuz.

Mam[/QUOTE]

Seviye en tepede maşallah :)

Öptm cnm, kib bye.

Evlenmeden önce çalışan bir bayandım ama evlendikten sonra işi bıraktım ve şuan 2 tane dünyalar tatlısı evlatlara sahibim tamam kadının çalışması kendi parasını kazanması süper bişey ama ikisi bir arada olunca mutlaka bişeyler eksik kalıyo o bişeylerde genelde çocuklar oluyo malesef ve ev hanımlıgıda süper bişey en azından benim açımdam. Ben direk ne yazdıgını zorlanmadan anladım anlamayan arkadaşlar boşverin bu konuyu es geçin. Ben arkadaşın durduk yere kısaltarak yazmasını hoş karşılamadım ama dert başkayken kısa yazıyosun diye kaç sayfa aynı yorum olmasına üzüldüm yoksa avulkatı degilim. Bende bi konu açmıştım eşimin yaşını yanlış yazdm diye yok konu uydurma o bu diye saçma salak yorum yapan bi kaç kişi olmuştu komikk

Mam[/QUOTE]
Ya sen iyi misin arkadaşım. Beddualar, hakaretler havada uçuşuyor. Görümceye yapamadığını burdakilerden mi çıkarmaya çalışıyosun. Günlük hayatta pısırık pısırık dolaşanlar burda kaplan oluyor maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…