- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
-
bakın gerçekten ben anlamak için zorlanıyorum.Evlenmeden önce çalışan bir bayandım ama evlendikten sonra işi bıraktım ve şuan 2 tane dünyalar tatlısı evlatlara sahibim tamam kadının çalışması kendi parasını kazanması süper bişey ama ikisi bir arada olunca mutlaka bişeyler eksik kalıyo o bişeylerde genelde çocuklar oluyo malesef ve ev hanımlıgıda süper bişey en azından benim açımdam. Ben direk ne yazdıgını zorlanmadan anladım anlamayan arkadaşlar boşverin bu konuyu es geçin. Ben arkadaşın durduk yere kısaltarak yazmasını hoş karşılamadım ama dert başkayken kısa yazıyosun diye kaç sayfa aynı yorum olmasına üzüldüm yoksa avulkatı degilim. Bende bi konu açmıştım eşimin yaşını yanlış yazdm diye yok konu uydurma o bu diye saçma salak yorum yapan bi kaç kişi olmuştu komikk
A[/QUOTE]Bunu anlaymcksnz bu anlmynlrn aptal lgi ama neyse ya artk bdha bu knu haknda kmse bna bsy yazmasn cwp wrmycm maslh anlmym dynuz ama bisy yaznca pat dye hazir cevap gbsnz QUOTE="okypete, post: 37972355, member: 412920"]daha önceki konulara yazılarından biri. devamlı stres içinde mi peki. okuduğumuzu anlayamıyoruz.
Evlmdn once clsn br byandm amaevlndktn snra isi brktm ve suan 2 tan dunyalr tatlsi evlatlra shbm tamam kadinin clsmasí kndí parsni kazanmasi super bsy ama iksí bi arada olnca bsylr mtlaka eksk kalyo o bsylrd e gnld e cocuklar oluyo malsf ve ev hanimlgda super bisi en azndn bnim icn
evet yine anlamadım.[/QUOTE]
Haklsınızbakın gerçekten ben anlamak için zorlanıyorum.
ve 70 mesajına bakın. hepsi böyle. insan bir kere yazar ama devamlı olmamalı
2 tne grmcm war 2sndne nfrt edyrm bsndan bri bni istmdilr ve evlndktn snrda brnumdan gtrdlr ve en guzl gunum olan dgnumu mahfttlr ve dgunumd e rezlik ckrtp anemí dvdulr.,
En sonunda -mam- demiş.
Türkçe'si nedir bunun.
Ne amaymış arkadaşyine ama demek istemiş abla
A[/QUOTE]Bunu anlaymcksnz bu anlmynlrn aptal lgi ama neyse ya artk bdha bu knu haknda kmse bna bsy yazmasn cwp wrmycm maslh anlmym dynuz ama bisy yaznca pat dye hazir cevap gbsnz QUOTE="okypete, post: 37972355, member: 412920"]daha önceki konulara yazılarından biri. devamlı stres içinde mi peki. okuduğumuzu anlayamıyoruz.
Evlmdn once clsn br byandm amaevlndktn snra isi brktm ve suan 2 tan dunyalr tatlsi evlatlra shbm tamam kadinin clsmasí kndí parsni kazanmasi super bsy ama iksí bi arada olnca bsylr mtlaka eksk kalyo o bsylrd e gnld e cocuklar oluyo malsf ve ev hanimlgda super bisi en azndn bnim icn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?