gorumcem araba almamı istemiyor

miray2626

deniyordum seni, sen seversin bunu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
181
63
38
37
Ben ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
ama vercem dedi. Söz ağızdan çıktı dedi. Bugün gorumcem faceden yazı paylasmis allah kimseyi gorgusuz yapmasin amin yazmış bende mesaj attım hayırdır kim gorgusuz diye.. engellemiş beni ne olacak bilmiyorum sizce ne yapayim

Kasanız bir sanırım kp le
Kızınada alsa iyi olurmuş haksızlık olmus cunki aynı durumu yasıyorum babam mutahıt erkek kardeşimle birlikte yapıyor karfesımın evi var bana almadı eşimi sevmedıgı için.çok koydu bana gorumcenı anlayabılıyorum yani.

kp damadi sevmiyor ama oglunu ve seni seviyor
kiz hakli falan deil, adamin kendi arabasi paarsi kime isterse ona verir, verecek olsa zaten verirdi bi yildir
ben simdi niye kalkip babamdan araba isteyimki ( kardesime araba aldiginida varsaysak ) hiç mantikli deil
kendiliginden alirsa o ayri tabi , ha kp soz vermis olsa onada hatirlatirim bu sozunu o kesin : ))

Arabayı zaten kayınpeder alacakmış,araba almanızı değil,babasının size almasını istemiyor.
Haklı da.Herkesin kesesi ayrı,kimse mecbur değil ki.

Gorumcen hakli damadini istedigi kadar sevmesin arabayi kizina alir alirsa damadina degil hem isterse yoluda var araba kayin babanin adina olur kizina verir zaten Allah isi oldugunda butun mallari cocuklarina kalacak damat ve gelinlerine degil haksizlik yapmis,gorumcene kizma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…