- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Konu sahibininde kayınpederine hani arabam diye sormasıda çok abes o ne öyle ya..Git kendin al yani adam niye alsınValla herkes de demiş. Görümcen çok haklı. İnsan kendi evladına almayıp da gelinine alırsa çok kırılır..
Konu sahibininde kayınpederine hani arabam diye sormasıda çok abes o ne öyle ya..Git kendin al yani adam niye alsın
Evet bana çok itici geldi yani..Asla istemem gider kendim alırım ne istiyorsam...Kendisinin alabilecek durumu yoksada kocasıyla konuşmalı bu durumu,ondan istemeli..Kadının gözüne gözüne sokmuş inat yapar gibi..Kadın görgüsüz deyince sinirlenmesi gereksiz olmuş kadın herşeyi yazar yani o hareketten sonra..Aynen değil mi? Görümcesine resmen nispet yapmış. Valla kayınpederime hayatta mihnet etmek istemem...
Evet bana çok itici geldi yani..Asla istemem gider kendim alırım ne istiyorsam...Kendisinin alabilecek durumu yoksada kocasıyla konuşmalı bu durumu,ondan istemeli..Kadının gözüne gözüne sokmuş inat yapar gibi..Kadın görgüsüz deyince sinirlenmesi gereksiz olmuş kadın herşeyi yazar yani o hareketten sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?