gorumcem araba almamı istemiyor

hem konuyu aç hem facebookta kıme yazdın diye sor kaşınmışsın bence.kp nin yaptıgıda babalık degil bence.bide araba almamı kıskanıyor dıyosun.ciddi ciddi dayak ıstıyosun.ben olsam bu ıstegı gerı cevırmezdim :)

bende baska gorumce haksiz diyen olmamis
bendemi bi sorun var acaba : )))))))
iyide gorumce bekar deilki evli, babasi neden ona araba almak zorunda olsun
gelinede zorunda deil ama içinden gelmis
adam ne istiyorsa yapamazmi parasini, bende gelinim gorumceyim sizin bakdiginiz penreceden bakip goremedim bi turlu : ))

Yanlış başlık. Görümceniz sizin araba almanızı istemiyor değil. O sadece babasının size araba almasını istemiyor hatta kendinden önce size almasını. E haklı

Aynen değil mi? Görümcesine resmen nispet yapmış. Valla kayınpederime hayatta mihnet etmek istemem...
Evet bana çok itici geldi yani..Asla istemem gider kendim alırım ne istiyorsam...Kendisinin alabilecek durumu yoksada kocasıyla konuşmalı bu durumu,ondan istemeli..Kadının gözüne gözüne sokmuş inat yapar gibi..Kadın görgüsüz deyince sinirlenmesi gereksiz olmuş kadın herşeyi yazar yani o hareketten sonra..

Olay tamamen kıskançlık ve bence sacma sapan bir tutum gorumcede olan.

Cok merakliysa patilerini acsin az calissin bir yerde kendi alsin arabasini ama yemez genelde.

Aldirma diycem sorun buyur konus desem kendini asil seni gorgusuz ilan etmis bile.

Evet bana çok itici geldi yani..Asla istemem gider kendim alırım ne istiyorsam...Kendisinin alabilecek durumu yoksada kocasıyla konuşmalı bu durumu,ondan istemeli..Kadının gözüne gözüne sokmuş inat yapar gibi..Kadın görgüsüz deyince sinirlenmesi gereksiz olmuş kadın herşeyi yazar yani o hareketten sonra..

Aynen. Bu yorumun altına imzamı atıyorum..

Bu arkadaşın konuları hep boyle sert biraz ve kavgacı önceki konulardan hatırlıyorum.

Kp veya görünceye nasıl bir üslupta soylevde bulundun da gorumceyi kkızdırıp engeli koydurdun bilemiyecegim.

Arkadaşlar demiş hatalisin.her sekilde

Ben olsam sonradan gorme yazardım Gorumcenin :)

Çok üstüne gitme kendisine nispet yapıldığını zanneder.
Bence kız haklı babasının da halt etmesi afedersin.
Şahsen benim babam böyle bir şey yapsa bende çok üzülürüm ama babama kızar tavır alırım geline bişi demem yani.
Sende alttan al kıza destek ol hatta kayınpederinle konuş ona da al lütfen de

Valla ben delirirdim be kız gene bisey yapmamış. Ogluna alsa bi nebze anlarim da geline alacakmismis pehh..

Anne ya da baba istediği evladına araba da alır ev de alır. Kimseye hesap vermek zorunda değil belki bilemiyorum ama bunu diğerlerinin gözüne sokmamalı. Kimseye duyurmadan araba işini halledebilirdiniz. Görümcenin yerinde olsam kendi babam da olsa araya kocaman bir mesafe koyardım.

ben görümcenin face ten laf sokmasını hatalı buldum ...ne gerek var çocuk gibi ...ancak babasına kırılmakta haklı adam müteahhitmiş belliki durumu var damadını sevmiyor diye kızından da vazgeçecek değil ya...bir liram olsa kızımın olsun isterim. eğer gönlünden kopup gelinine alıcaksa kızını üzmemek adına onada almalıydı bence...

Senin de kocan alsın..Damadını sevmiyor diye sizi öz kızından önde görüyor olması büyük problem.Az bile yapmış kızcağız.

Bence görumceniz haksız babası gelinine alıyorsa gelinin ne suçu var? Tavrını babasına yapmalı tavır yapmaya hakkı yok ama kırıldığını babasına belirtmeli. Babası da kızını uzecegini bile bile gelinine alıyorsa yine sorun babadan kaynaklı. Gelinin hevesini kırmaya gerek yok. Hırsını kimden çıkaracağını bilememis.

Back
X