• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcem araba almamı istemiyor

şahsen bu olaylardan sonra o arabayı almanız kadar yanlış birşey olamaz. belliki kp de istemeyerek verecek. yüzsüzlük olur alırsanız. gurursuzluk olur.
istemiyorum demelisiniz

Su koydugunuz baslikta bile fesatlik seziyorum ben, degil ki bir de gorumcenin yaninda nispet yapar gibi pur nese araba istemissiniz, hassasiyetini bildiginiz halde.
Gorumce araba almasini istemiyormus. Hadi canim sen de. Duyan da sanir ki kendi paranizla aliyorsunuz da kadin fitne fesat sokuyor. Oyle bir baslik atmissiniz ki kafadan gorumce kotulenmis zaten. Okuyan yanlis anliyor.
Gorumce babasinin kendine degil geline almasina ve ayrica sizin nispet yapan tavirlariniza kizmistir, hic akliniza geldi mi? Davranislariniz pek de gorgulu degil, kadin hakli. Araba diye adamin pesine gitmeniz, kadinin kirilacagini hic dusunmeden konusmaniz filan.

Vallahi ben de içlenirdim ya bu duruma kendi babam bana değil gelinine alıyorsa ne bileyim dokunurdu :)

Görümceniz alınmak da haklı... Sizde nispet yapma derdindesiniz sanki... Ayrıca konu başlıgınız çok yanlış... Görümcenin araba almamı istemiyor demeniz için o arabayı senin alman gerekir....
Kp araba istemenizde çok şaşırdım... Benim kp beni çok sever ilk geliniyim, adam yere bastıgımı gördüğünde ayagıma terlik getir giy kızım diye... Aramız iyidir ama ben kp bana bir çorap al dahi demem .... Siz nasıl arabayı istediniz şaşkınlıkla karşıladım... Bide bunu görümcenizin hassas oldugunu bildiginiz halde yanında sormanızda tuhaf .... Siz de pek iyi niyetli değilsiniz gibi geldi...
İş arabayı alınca bitmiyor bunu da bil... Adam sana arabayı karısının ve kendisinin işlerini yaptırmak içinde alıyor sanki... Kv şuraya gidecek götür, bizi şuraya bırak gibi sözlere hazırlıklı ol.... Şayet arabayı kabul ediyorsan bunları da yapmak zorundasın söylenmeye hakkın olmaz bana göre...

Siz o arabayı alıp bir de arka camına kayınpederim sağolsun.:nazar:kıskananlar çatlasın:nazar:, gibi şeyler yazıp ,görümcenin evinin önünden gelin alayı gibi geçersiniz de .:KK55:.O kapasiteyi gördüm ben sizde ..:KK59:

Ben ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
ama vercem dedi. Söz ağızdan çıktı dedi. Bugün gorumcem faceden yazı paylasmis allah kimseyi gorgusuz yapmasin amin yazmış bende mesaj attım hayırdır kim gorgusuz diye.. engellemiş beni ne olacak bilmiyorum sizce ne yapayim
keşke kızın yanında muhabbet açmasaydınız üzüldüğünü bile bile açmışsınız lafını ne bekliyordunuz ki:KK14: baba da suçlu madem alcaksın uluorta söyleme de kendi kızını üzme kusura bakmayında haketmişsiniz ne diyelim:KK14::cool:

Siz o arabayı alıp bir de arka camına kayınpederim sağolsun.:nazar:kıskananlar çatlasın:nazar:, gibi şeyler yazıp ,görümcenin evinin önünden gelin alayı gibi geçersiniz de .:KK55:.O kapasiteyi gördüm ben sizde ..:KK59:
kesin yapar bende gördüm o ışığı :KK14:allah kimseyi görgüsüz yapmasın amin:KK14:

Ben ehliyet e yazildigim zaman kayinbabam muteahit araba gelirse takas sana verecegim demişti. Bu arada gorumce 1 yıldır araba istio ama kayinbabam almıyor nedeni ise damatini pek sevmiyor damat alsın diyor ıstese alir yani. Neyse ben ehliyeti geçtim geçen gün Şakayla karışık baba hani arabam dedim tamam dedi bi araba var o senin olsun dedi kaynanida gezDir de kurtulayim dedi. O sıra gorumcem kalktı gitti. Bende sinirlendim tabi. Sonra bugün kayinbabami gördüm bizim kız üzülüyor bu duruma dedi
ama vercem dedi. Söz ağızdan çıktı dedi. Bugün gorumcem faceden yazı paylasmis allah kimseyi gorgusuz yapmasin amin yazmış bende mesaj attım hayırdır kim gorgusuz diye.. engellemiş beni ne olacak bilmiyorum sizce ne yapayim

çok normal alınması yani neticede öz kızı ...Ama size takındığı tavır yanlış tabii

Konu sahibi için yazmıyorum ( ilk konusundan dolayı) yorumlar için ;

Neden kp.gelinine araba alamasın ki sırf gorumcenin kıskançlığından? O gelinde onun kızı. Belliki kızının alabilecek durumu var ki baba ona araba almıyor. Alabilecek durumu yoksa da ilk sıra gorumcenin diye bir kaide mi var ?
Gelin dış kapının dış mandalı olarak mı görünüyor. Bende görümceyim bana araba alınmadı ama yengeme alındı. Çokta hoşuma gitti. Ben evliyim , yengemin daha çok hakkı var o arabada. Bana da alınacaksa kendimi kıyaslamam önce sonrayla. Ya da hiç alınmazsa bile.
İnsanların kıskançlıklarını, mala mülke duşkunluklerini anlayamıyorum.

Neden kp.gelinine araba alamasın ki sırf gorumcenin kıskançlığından? O gelinde onun kızı. Belliki kızının alabilecek durumu var ki baba ona araba almıyor. Alabilecek durumu varsa da ilk sıra gorumcenin diye bir kaide mi var ?
Gelin dış kapının dış mandalı olarak mı görünüyor. Bende görümceyim bana araba alınmadı ama yengeme alındı. Çokta hoşuma gitti. Ben evliyim , yengemin daha çok hakkı var o arabada. Bana da alınacaksa kendimi kıyaslamam önce sonrayla. Ya da hiç alınmazsa bile.
evet ilk sıra görümcenin. onun kızı kanı canı. babası.
Baba ya. onun babası. dılş kapının mandalı değil gelin ama evet önce kızıdır öncelikli olan

Neden kp.gelinine araba alamasın ki sırf gorumcenin kıskançlığından? O gelinde onun kızı. Belliki kızının alabilecek durumu var ki baba ona araba almıyor. Alabilecek durumu varsa da ilk sıra gorumcenin diye bir kaide mi var ?
canım baba damadı sevmediği için almıyormuş geline araba alınır orası dert değil de babanın hatası uluorta yerde kızının üzüleceğini bile bile bunu söylemesi gelin kızımızın hatası ise kızın yanında hani nerede arabam demesi çok ama çok itici :KK59:

Görümcen çok kıskanç biri seni çekemiyoo :KK66:
Sana kin besliyo sanki senin suçunmuş gibi..
Hiç üstüne gitme keşke yazmasaydın kim görgüsüz falan diye.
Boşver kendi haline bırak hiiç sataşma laf söyleme konuşma bile,
sonra kabak senin başına patlar mazallah..:KK12:

evet ilk sıra görümcenin. onun kızı kanı canı. babası.
Baba ya. onun babası. dılş kapının mandalı değil gelin ama evet önce kızıdır öncemli olan

Okypete, ben böyle düşünmüyorum, kızı canıysa gelinide kızı ve üstelik o aileye emanet. Sırf kızı kıskanıyor diye gelinine böyle bir jest yapamaması anlaşılır gibi değil.
Genel itibariyle bakıyorum; gelinin nispet yapmasını hesaba katmadan.

Neden kp.gelinine araba alamasın ki sırf gorumcenin kıskançlığından? O gelinde onun kızı. Belliki kızının alabilecek durumu var ki baba ona araba almıyor. Alabilecek durumu yoksa da ilk sıra gorumcenin diye bir kaide mi var ?

Alır tabii alsın da durumu varsa ama kızın damarına basa basa vıcık vıcık nerde benim arabam denir mi ? İnsan biraz ince düşünceli olur yahu ..Acaba kırılır mı ,üzülür mü ,gözü kalır mı diye sorgular .

canım baba damadı sevmediği için almıyormuş geline araba alınır orası dert değil de babanın hatası uluorta yerde kızının üzüleceğini bile bile bunu söylemesi gelin kızımızın hatası ise kızın yanında hani nerede arabam demesi çok ama çok itici :KK59:
minnakmimar, eğer kotu niyetli soyledıyse , sırf kıskandırmak için haklısınız elbette fakat tamamen iyi niyetle konuşulmuşta olabilir.
Karşında kıskanç biri olduğunu hesaba katamaz insan çoğunlukla.
Babayla kızının hesabı geline kesilmemeli.

İmkanı varsa gorumcenin eşi neden almıyor araba ? Benim gorumcelerim çok ıyı vr benden buyukler bunu baz alarak yazmıyorum ama görümce her yerde gorumceliğini gösteriyor.

Okypete, ben böyle düşünmüyorum, kızı canıysa gelinide kızı ve üstelik o aileye emanet. Sırf kızı kıskanıyor diye gelinine böyle bir jest yapamaması anlaşılır gibi değil.
Genel itibariyle bakıyorum; gelinin nispet yapmasını hesaba katmadan.
yok aile farklıdır. kan farklıdır. can farklıdır. gelinde sevilir ama kanı canı kızınıın yerini tutamaz. emanet ayrı. tabikki ezmeyecek. ona bir şey demem.kız kıskanmıyor zaten.
kız 1 senedir arabayı istiyormuş. ki bence adam öylesine dedi,iş ciddiye binince söz verdiği için yapmak zorunda kalmış .
ben olsam bende bozulurum .
.

Back
X