• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem aşırı pasaklı, lütfen bana bi akıl verin!!!

Sizin yorumunuzun konu dışı olup olmadığı bana düşmez ki, ben farklı bir şeyi vurgulamak istedim.Kendi kendime 18-20 yaş arası olduğunuzu düşnmüştüm yanılmamışım.Benim yaşımda olanlar ve daha büyükler kastettiğimi daha iyi anlayacaktır.Burda yapılan bir yoruma hakaret ya da rencide etmeden başka bir fikirle yaklaşmak polemik değildir diye düşünüyorum.Sonuçta ben bi açıklama yaptım bu duruma, aramızdaki yaklaşım farkı bi 10 yıllık yaş farkından doğuyor demek ki...Herneyse iyi akşamlar...

Amacim karsilik vermek de degildi.Sadece tuhaf geldi ilk gordugumde.Siz de haklisiniz tabiki bi ablam yasindasiniz.Yasadigimiz donem gormus gecirmisliginiz daha fazla tabi.Hala da cok alisagelmis bisey degildi anlattigim.Amacim dalga gecmek de degildi yanlis anlasildiysam da ozur dilerim.Size de iyi aksamlar.

Aklıma geldi.Bizim de bir komşu evinde tuvalet kağıdı kullanmazdı bezler dikerdi böyle silmek için :53: Bi gün yıkamış ipe asmış sıra sıra sorunca kendisi demişti.Hala bazı köylerde kullanılırmış.Tabiii gitmedik evine mevine.Daha ne tür alışkanlıkları vardı bilmiyorum ama imza toplayıp çıkarmışlardı apartman sakinleri.

tuvalet kağıdının olmadığı zamanlarda afedersiniz silmek için değil de kurulamak için kullanılırmış diye duymuştum

Aklıma geldi.Bizim de bir komşu evinde tuvalet kağıdı kullanmazdı bezler dikerdi böyle silmek için :53: Bi gün yıkamış ipe asmış sıra sıra sorunca kendisi demişti.Hala bazı köylerde kullanılırmış.Tabiii gitmedik evine mevine.Daha ne tür alışkanlıkları vardı bilmiyorum ama imza toplayıp çıkarmışlardı apartman sakinleri.

evet çevremdeki yaşlılar kurulanmak için hala yapıyorlar bunu..sonuçta taharetlendikten sonra kurulama amaçlı yapılıyor bence abartılacak bir durum yok..

konuşmak zorundasınız eşinizle, işe yaramazsa da görümcenizle. hem bu sayede kırgınlık olur belki gelmezler bir daha. Çünkü o çocukların büyüyene kadar değişeceğini sanmıyorum. Bir kadın da 4 çocuğun peşinden koşturamaz zaten, yani pisliğe aynen devam. Tek çözüm eve sokmamak:)
Sonuçta bu hayat sizin, ve sizin evinizde sizin sınırlarınız var, bunu da kimse aşamaz, Aşacaksa gelemez.

:52: zengin olmak için kitap yazıp sayfalarca fikir vermek boşunaymış :26: demek ki aynı bezi heryere kullanmak lazımmış hatta daha üst düzeye erişmek için taharet bezi yerinede kullanılmalı mı acaba ?????????????? :53: o kadarına daha şahit olamadım ama arkadaşınız bayağı pişkinmiş :34:
sorma cnm birde piskinligi bosver kimseyide begenmez ee nede olsa becerikli hanim:52:

sorma cnm birde piskinligi bosver kimseyide begenmez ee nede olsa becerikli hanim:52:
Ne yazık ki............... böyleleri kendine toz kondurmaz gözünle görsen pisliğini bahane bulur :) şu işleri yaptım diye anlatr tesadüf gidersin yaptığı iş yok hani yapmıştın dersin yooo demedim der sende yersin :52: yersem tabiiiiiiii:52::51:

Back
X