Görümcem bakıcı olmalı mı

Tamam canı kanı güzel bakar belki ama ınan söz hakkın olmaz bi de anlattigin gibi bi tipse allah sabır versin çocuğa da geçer huyu şimdi ayna gibi onlar ne görse onu alacak ele soylersin kendinden olana lafta söylenmez kendi kendini yersin valla

Bence en mantıklısı kres bakici tanidik oldu mu illa bir gun tatsizlik yasarsiniz

Zaten nuyugunuze soyle yap boyle yap diyemessiniz

Ben ablamin bakmasini isterdim. Asla bakici istemezdim. Daha gecen gun bakici baktigi cocugun kafasini kesmis sokakta elinde salliyordu.
Allah korusun. Neler neler duyuyoruz. Insan kendi canından olana daha iyi bakar, kiyamaz..
Kanım dondu resmen
Kaçırmışım o haberi şimdi yazdığınızı görünce baktım
Geçen günde anne öz kızına daha 2 yasındaki bebeğe şiddet uyguluyordu görmüşsünüzdür hemde ne şiddet..
Kana cana bakmıyor vicdan meselesi..

Bir ay gorumcem bakicinin başında durması için gelmişti.hayatımın hatası...

Tabiki oyle ama yakinin hic olmazsa biliyorsundur. Yere düşen cocugu hemen kaldiriyorsa bence vicdanlidir. Bi hala yegenine kiyamaz. Digerleri istisna..

akrabadan bakici olmaz
Hele hele gorumceden hic hic olmaz

Tam da bu konuyu deneyimlemiş biri olarak öncelikle mümkünse taşınma. Kesinlikle taşınma. Mecbursan gittiğin yerde iyi güvenilir bir bakıcı bul sen sağ onlar selamet herkes kendi işine baksın mis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…