görümcem bana 3 gün sonra koca bulursun dedi

ay birlikte mi yasıyor cok zor dimi. iyi olsalar ben bakardım aslında ama olmadı
Birlikte yaşıyorlar bile sayılmaz,görümce evin kadını rolünde,çocukları annesinden kıskanıyor,kadın çocuğunu okula giderken başını okşadı diye hemen atılıp kendine çekmiş sarılmış yüzsüz

teşekkür ederim yorumlarınız için

canım esi yok daha dogrusu evllik istemiyor dusunmuyor yoksa aslında cok guzel bir bayan ama varsa yoksa kardeşi baska bisey yok
acil psikoloğa götürülsün ortada başka kardeşler varken kocanıza sapkın gibi takıntılı olması da normal değil, bunu onun sağlığı için birileri yapmalı

Yine bir gün laf attığında gülerek "ah ah ne hasetlendin be abla, 13 yıldır geçmedi şu kıskançlığın. Enerjine hayranım. Ama fesatlık, nefret yorar insanı. Erken kırışırsın bak demedi deme" de. Ondan sonra gör nasıl kuduruyor.
Sonra da otur karşısında çayını yudumla..

Üzülme keyfini çıkar bu durumun. Eşinle aran iyiymiş işte bırak kudursun. Onun yanında birbirinize iltifat edin. O yokmuş gibi elele oturun, kafanı eşinin omzuna koy

Görümcenin bu durumu dile getirmesi çok yersiz ve kırıcı öncelikle ( ama söyledikleri haklı bence eşin ölse başka birini bulursun ama kardeş bulunmuyor ( Senin içinde geçerli sana bir şey olsa eşin hemen evlenecek dünyanın kaderi bu

Dogru ama:)) kardes anne baba bulunmaz.. kari koca bulunur:)) amaaa onunki terbiyesizlik tanamen iyi niyetli bi durum yok:)) cevabini sak sak vermezsen daha cok ezer seni bu kadin haberin olsun

Abartmissin patavatsiz belli illaki dertmi ariyosum esinle.iyi ol yeter

Demek ki kendisi 3 gün içinde koca bulur kocası ölünce, o yüzden sizide kendisi gibi sanmış

teşekkür ederim yorumlarınız için

canım esi yok daha dogrusu evllik istemiyor dusunmuyor yoksa aslında cok guzel bir bayan ama varsa yoksa kardeşi baska bisey yok
Birşey diyeyim mi okuyunca kendi teyzem canlandı gözümde o da aynı sizin görümceniz gibi biri ve böyleleri ile uğraşmak onu haklı çıkarıyor, siz eşinize sarılın eşinizin huzur kaynağı olun en iyi çözüm bu o görümcede olduğu yerde patlıyor böyle olunca. muhtelemen görmcenizin isteği eşinizin onu yüceltmesi özellikle sizin yanınuzda ve herşeyde ona danışması ama öyle bir dünya yok işte.

canim orda neden vermedin ki cevabini. cok iyi olmayacaksin bu dünyada. şerli insanlardan uzak duracaksin, yanasirsa mesafeli olacaksin bu isler boyle. deseydin ya hadsiz haddini bil. ben esimede tavir alirdim bu cumlenin iyi niyetimi olur. Ayrica sen esinle iyi ol yeter. baktin bir ettiler iki ettiler seni uzmelerine, ezmelerine firsat vermeyeceksin hiiic uzulme seni sevmediler yok saymadilar. herkese ederi kadar deger.

Bu ne kadar arabesk bı anlatım ya. Byrada teeselli arayacağınıza kendinizi ifade etmeyi öğrenin.gerçek hayatta.sanalda değil..kac yasında insansınız ona mı dusmus ewlılıgınıze dair konusmak.insanlara nasıl bu kadar imtiyaz verırsınız anlamam. Ağzıma gelenı soylerim inceldiği yerden kopar.cok merakkıysa kocam kardeşine onu alsın koynuna.eş baska kardeş baska.sız sacmalıyorsunuxö

Abla bile demem. Biraz dişli olun. Kadın size pat pat konuşuyor siz' ama niye öyle diyorsun abla' . Çocuk gibi durmayın karşısında, verin cevabini. Esinize de iyi niyetimi biliyorsun diyin.

Birazcık tepkilerini belli etmelisin.Herkes yerini bilecek.Size el kızı muamelesi yapıyor bir bütün olduğunuzu kabullenemiyor.Sizi bilincli üzerek ego tatmini yapıyor.Hafif hafif sessizliğini boz seninle oynuyor

M e g g seni buraya alalım sinsi prenses
Göster bakalım sinsiliğini,sen anlarlarsın bu işlerden
Ben bu konuyu okumuştum cano
Ama yorum yapmadım çünkü o laftan sonra ne diyorsun abla diyebilmiş sadece
Yapması gereken "hayırdır ya sen ne sandın beni de böyle bi cümle kurabiliyorsun haddini bil! Beni kendinle karıştırma!" Diyip yıkardım aradaki köprüleri bir daha da görüşmezdim eşim hele bi laf etsin valla canavarlaşırdım bir daha o kadınla asla görüşmem tepemi attırma benim derdim. O pasif cevaptan sonra toparlayamaz daha.

Boşboğaz kadınmıs
Keşke eşin orda ablanı susturabilseymiş belliki eşin bu gibi durumlarda pasif kalıyor ablasıda cıktıkca üste cıkıyor
Eşin değişmez kadın hic değişmez
Birlikteyken eşin değerini biliyormus en azından görümcene he he de gec yapacak bişey yok

Evet ya,hani nispeten sessiz kalınsa sırf ezik görülebilecek durumlar vardır,fakat bu bambaşka bir şey.
O anda mermi gibi cevap verdin verdin
"Baban tekrar evlenirse kardeşin niye olmasın,sürüsüne bereket olur hemde"deseydi olurdu sanki.
Senden de varmış ya,sinsi 1 sinsi 2,zor buldum seni çizgili sinsi

Görümcenizin sizi kıskandığını anlamak için üstün zekalı olmaya gerek yok zaten bu duyguları her görümce hisseder. Ama haddini aşmasının nedeni kocanızın ona verdiği istediğini söyleme ve istediği gibi davranma özgürlüğü. Bana kalırsa suç tamamen kocanızda. Bu ne biçim koca ki kadın neler diyor ablasına çıkışacağına bir de size ablasını aklamaya çalışıyor. Başka koca bulur lafını bile sindirebiliyorsa ne denebilir ki. Kocanız, biraz koca olduğunun farkına varmalı.

esimde yine o kotu nıyetli degil bakma sen dedi konu kapandı.
Görümcene bu yüzü veren eşin kusura bakma.
Ne demek o kötü niyetli değil boşver falan.
Sen 9 senedir çok göz yummuşsun bu saçma sapan ilişkiye ama artık son vermenin tam da zamanı.
Eğer para verdiyse dükkana ya ortağıdır resmen ya da değildir. Vermeseydi para, verdiyse de siz onun beslemesi değilsiniz ne münasebet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…