- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Birlikte yaşıyorlar bile sayılmaz,görümce evin kadını rolünde,çocukları annesinden kıskanıyor,kadın çocuğunu okula giderken başını okşadı diye hemen atılıp kendine çekmiş sarılmış yüzsüzay birlikte mi yasıyor cok zor dimi. iyi olsalar ben bakardım aslında ama olmadı
acil psikoloğa götürülsün ortada başka kardeşler varken kocanıza sapkın gibi takıntılı olması da normal değil, bunu onun sağlığı için birileri yapmalıteşekkür ederim yorumlarınız için
canım esi yok daha dogrusu evllik istemiyor dusunmuyor yoksa aslında cok guzel bir bayan ama varsa yoksa kardeşi baska bisey yok
Görümcenin bu durumu dile getirmesi çok yersiz ve kırıcı önceliklearkadaşlar hayırlı günler....
9 yıldır evliyim 4 yıldır da flört dönemi var. ve aralıklarla görümcemden el oldugumu hatırlatan cumleler duyuyorum.
eşimin 4 ablası 2 abisi var ancak bir tane görümcemle ilişkisi çok farklı. aşkım canım yavrumdan asagı konusmazlar o derece. bunda tabi bisey yok sadece baglarını soylemek ıcın yazdım.
ancak 9 yıldır evliyim bende istiyorumki bir aile ferdi olarak görüleyim . esim çok seviyor beni ne dersem yapar ama görümcem domınantlıgı sayesinde beni cok baskılıyor ve ben artık cok uzulmeye basladım.
dukkanımız var esime para verdi alırken cok . habire onu soyluyor ben büyüttüm onu diyor. hayyatta kardesten daha kıymetlı kimse olamaz diyor. ben de bu dukkanın ortagıyım ben herkes degilim diyor.
ve en son yıne bana eşim ona degil bana ilaç içerigini sordu diye... '' ona niye soruyorsun sana bisey olsa 40 gun aglar sonra KOCA BULUR ben baska kardeş bulamam '' dedi. hala ıcım acıyor niye boyle dıyorsun abla diyebildim sadece. esimde yine o kotu nıyetli degil bakma sen dedi konu kapandı.
gercekten ben esime bu kadar el miyim..... onu deli gibi severken...... her namazlarımda ona dualar ederken....
topu topu 3 gün içinde koca bulacak kadar degersiz miyim...
Birşey diyeyim mi okuyunca kendi teyzem canlandı gözümde o da aynı sizin görümceniz gibi biri ve böyleleri ile uğraşmak onu haklı çıkarıyor, siz eşinize sarılın eşinizin huzur kaynağı olun en iyi çözüm bu o görümcede olduğu yerde patlıyor böyle olunca. muhtelemen görmcenizin isteği eşinizin onu yüceltmesi özellikle sizin yanınuzda ve herşeyde ona danışması ama öyle bir dünya yok işte.teşekkür ederim yorumlarınız için
canım esi yok daha dogrusu evllik istemiyor dusunmuyor yoksa aslında cok guzel bir bayan ama varsa yoksa kardeşi baska bisey yok
Bu ne kadar arabesk bı anlatım ya. Byrada teeselli arayacağınıza kendinizi ifade etmeyi öğrenin.gerçek hayatta.sanalda değil..kac yasında insansınız ona mı dusmus ewlılıgınıze dair konusmak.insanlara nasıl bu kadar imtiyaz verırsınız anlamam. Ağzıma gelenı soylerim inceldiği yerden kopar.cok merakkıysa kocam kardeşine onu alsın koynuna.eş baska kardeş baska.sız sacmalıyorsunuxöarkadaşlar hayırlı günler....
9 yıldır evliyim 4 yıldır da flört dönemi var. ve aralıklarla görümcemden el oldugumu hatırlatan cumleler duyuyorum.
eşimin 4 ablası 2 abisi var ancak bir tane görümcemle ilişkisi çok farklı. aşkım canım yavrumdan asagı konusmazlar o derece. bunda tabi bisey yok sadece baglarını soylemek ıcın yazdım.
ancak 9 yıldır evliyim bende istiyorumki bir aile ferdi olarak görüleyim . esim çok seviyor beni ne dersem yapar ama görümcem domınantlıgı sayesinde beni cok baskılıyor ve ben artık cok uzulmeye basladım.
dukkanımız var esime para verdi alırken cok . habire onu soyluyor ben büyüttüm onu diyor. hayyatta kardesten daha kıymetlı kimse olamaz diyor. ben de bu dukkanın ortagıyım ben herkes degilim diyor.
ve en son yıne bana eşim ona degil bana ilaç içerigini sordu diye... '' ona niye soruyorsun sana bisey olsa 40 gun aglar sonra KOCA BULUR ben baska kardeş bulamam '' dedi. hala ıcım acıyor niye boyle dıyorsun abla diyebildim sadece. esimde yine o kotu nıyetli degil bakma sen dedi konu kapandı.
gercekten ben esime bu kadar el miyim..... onu deli gibi severken...... her namazlarımda ona dualar ederken....
topu topu 3 gün içinde koca bulacak kadar degersiz miyim...
Ben bu konuyu okumuştum cano
Evet ya,hani nispeten sessiz kalınsa sırf ezik görülebilecek durumlar vardır,fakat bu bambaşka bir şey.Ben bu konuyu okumuştum cano
Ama yorum yapmadım çünkü o laftan sonra ne diyorsun abla diyebilmiş sadece
Yapması gereken "hayırdır ya sen ne sandın beni de böyle bi cümle kurabiliyorsun haddini bil! Beni kendinle karıştırma!" Diyip yıkardım aradaki köprüleri bir daha da görüşmezdim eşim hele bi laf etsin valla canavarlaşırdım bir daha o kadınla asla görüşmem tepemi attırma benim derdim. O pasif cevaptan sonra toparlayamaz daha.
Görümcene bu yüzü veren eşin kusura bakma.esimde yine o kotu nıyetli degil bakma sen dedi konu kapandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?