görümcem bana 3 gün sonra koca bulursun dedi

Bu kadin normal degil. Kendi icindeki huzursuzlugu da senin huzurunu bozarak cikartiyor. Bazilari boyledir. Huzursuzluktan nemalanir.
Kadin normal degil. Kardesine de yavrum demesi normal degil.
Ben olsam sen normal degilsin derdim. Ici pis kadinin.

Valla ben de erkek kardeşimi büyüttüm.Annem yorgun düşerdi nöbeti ben devralırdım,sabahlardım onunla.
Bazen şaka yollu derim,sus ablaya laf denmez taş olursun diye.
O da beni ayrı tutar fakat kapısını tıklatmadan asla odasına girmem,mesafemi aşmam,bazen fazla takılsam ABLAAA diye sesini yükseltir.
Hadsizlik etmemek başka,elinde oyuncak olmak başka.
Eşin elinde oyuncak olmuş,ama çare ne dersen bilemedim vallahi

Valla ben de erkek kardeşimi büyüttüm.Annem yorgun düşerdi nöbeti ben devralırdım,sabahlardım onunla.
Bazen şaka yollu derim,sus ablaya laf denmez taş olursun diye.
O da beni ayrı tutar fakat kapısını tıklatmadan asla odasına girmem,mesafemi aşmam,bazen fazla takılsam ABLAAA diye sesini yükseltir.
Hadsizlik etmemek başka,elinde oyuncak olmak başka.
Eşin elinde oyuncak olmuş,ama çare ne dersen bilemedim vallahi
ha tamam oyle yegen de benim anne de benim kardeslerde benim
Var ya Gülperi dizisinde,hala yeğenlerine,anneniz benim,benim daha çok emeğim var üstünüzde,o kim ki diyordu,o geldi aklıma.

Hic kaale bile alma kıskandığı bariz ortada bazi Kaynanalar vardir gelinini kuma olarak gorur sizinde gorumceniz sanırım o sekilde muhattap olmaya bile degmez esinizle iyi olun duymazlıktan gelin

Eşin ne DEDİ o anda
Kıskanıyor bariz belli
İnadına onun yanında sarıl öp kocanı

13 yıllık evliyim?
9 yıllık evliyim? Hangisi doğru?

Neden terslemiyorsunuz? Nasıl kendinde böyle bi hak bulur hadsiz.

Ben kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyor kim daha yakın tartışmayalım istersen de

Aman hic uzulme benimki de oyle gorumcen kaynim kv hepsi ayni beni dislamaya calisiyorlar. Guya kendileri bir aile ben dis kapinin mandali gibi hissettirmeye calisiyorlar ama hic sallamiyorum bile. Ben onlari dis kapinin mandali olarak gorup kendimi hic uzmuyorum.

Abla sen ne bicim konusuyosun boyle diye sorabilirsiniz.
Ya da o daha hafifi nasil yani anlamadim o ne demek
Lafin gelisine gore sertlese ya da yumusayabilirsiniz.
Bence tehlikeli bir kadin

Canım görümcen bariz kiskanmış seni. He he de geç .Amannn üç günlük dunyada bı üzülecegim ,kafama takacağım sen kaldiydin de ama içinden

Burda cevabı vermesi gereken eşinizdi bence. Siz en uygun şekilde cevap verseniz de çok etkisi olmaz aksine daha üstünüze gelebilirdi görümce iz. Oysa eşiniz sizin sevgi ve bağlılığınızdan emin olduğunu keskin bir şekilde belirtseydi ava giden avlanırdı.. Eşiniz bu tarz yorumlara suskun kaldığı sürece ablası devam edecektir aynı Rahatlıkla .

Densiz ve psikopat ruhlu görümce olmalıydı konunun ismi aaaah geldiler bana gene ..
Benimkide böyleydi şuanda kardeşiyle görüşmüyor ..
Bana sen el kızı dediğinde kahkahayı basıyordum hahahaha diye suratına baka baka abla unuttun herlde kardeşin benim eşim bizim çocuğumuz var kapıyı kapattığımızda sen dışarda kalan kesimsin diyordum ..
Suratı düştüğündede ayyy ablam şaka yaptım alındınmı
Yaaa sen bana alınmazsın ..
Durup durup suratına bakıp alınmadın dimi diyip ettiğim lafı aklına sokuyordum ohhh olsun.

.
Sen de onun kocasının yanında de birgün aynısını..Sen de 3 gün sonra koca bulurmus kadinlar deee

Anlaşılan görünce ne koca lazım evlense bu kadar uğraşmaz sizinle diğer kardeşlerine yakınlığı nasıl bende gorumceyim ama adimiz görümce yani sesimiz solugumuz çıkmaz sinir oluyorum böyle durumlarda adamlar evlenince bi rahat bıraksınlar ya sonuç ta evli indi ailesini kurmuş yani en yakını eşi herkes yerini bilse es başka anne başka kardeş başka kimse demez yani kardeşini sil at ama bu ne resmen seninle yarış içinde.

Sizin eşinize sevginizi kıskanmış ki böyle konuşabilmiş. Ne mutlu size ki sevginiz hissediliyor :) Ben olsam olaya böyle bakardım. Görümce böyle söyledi diye ben neden kendimi sorgulayım?...

Nasıl ki bazi kaynanalar kocaları hayata veda edince erkek cocuklarini kocaları gibi sahiplenip kocasından bekleyecegi ilgiyi bekliyor ve gelinden kiskaniyorsa gorumceniz de kendini sevecek bir karşı cinsle kuracağı yakinligi sembolik olarak eşinizle kurarak bir bakima karşı cins yoksunlugunu erkek kardesiyle telafi etmeye çalışıyor. Evlenmemeyi acinacak bir durum gibi gören bir çevrede yasiyorsaniz eşiniz de ablasina evlenemedigi için gereksiz hassasiyet gösteriyor olabilir. Benzer hikayeyi yaşayan bir arkadaşım vardi. Gorumcesi kardeşinden o kadar ilgi bekliyordu ki kadincagiz en özel anlarimizi bile beş dakikaya sığdırıp ablasının isteklerini yerine getirmek için kalkıp gidiyor derdi. Burada erkeğin merhameti somuruluyor aslında. Bir şekilde evlenmemis görümceye acıyan diğer aile fertleri de abla kardeş arasindaki buniliskiyi ablayi sagaltacagi dusuncesiyle onayliyor hatta teşvik ediyor. Özetle gorumceniz evlensin rahat edersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…