görümcem bana 3 gün sonra koca bulursun dedi

13 yillik mi evlisin 9 yillikmi. 40 gune mi koca bulur dedi 3 gune mi.
Kafamda deli sorular..

büyütmüşse araya girmeye hakkı mı vardi..
kendi mutlu olamadığından oğlan kardeşinin mutluluğu kıskanan klasik görümce..
gelinine 3 gün sonra koca bulursun diyen görümce..
bence eşini el koyun görümcenize teslim etmeyin... büyütmüşse büyütmüş.. adam seninle evli.. hayati seninle yaşıyor.

13 yıllık mi 9 yıllık mi anlamadim ..
Gorumceye gelince eşiniz bisey demiyor mu o bu lafları sayarken ?

esim o an sen diger kardesine sarılır ama o kime sarılsın dedi. ama tabi görümcem tınmadı simdi yine kardes kardese ballı börekler.

Ben gorumcenizden cok kac yillik evli oldugunuza takildim. Bir yerde 13, bir yerde 9 demissiniz

yanlıs yazmısım 9 yıllık evllilik 4 yıl flört

Tamda bu iste gerckten artk esimizi kendimize uzak hisediyoruz

evet aynen aslında hata bizde öyle hissediyoruz işte

Sen de ona"kardeş kardeşi atmışta 'YAR' başında tutmuş"de

bu sözü ilk defa duydum aslında asla derdim kardeşi kardeşten ayırmak degil haddime de degil. ama kimsenin de beni dışlamaması

Siz de abla ona birşey olsa benim evimin direği çocuklarımın babası ömrüm gider sana ne olur kocanla çocuklarınla hayatını gün edersin diyemediniz mi,

evli degil evlilik gibi bişeyi aklının ucundan gecirmedigi gibi önemsemiyor

evet bende ablayım 12 yas var aramda kardeşimle emegim var ama kalkıp kız arkadasına dahi sen kimsin demeyi yakıstıramam kendime

evet dıs kapının dıs mandali gibi hissettirmeye calısıyorlar

keşke evlense gercekten kalbimle istiyorum yalnızlıgına ben bile üzülüyorum

13 yillik mi evlisin 9 yillikmi. 40 gune mi koca bulur dedi 3 gune mi.
Kafamda deli sorular..

40 gün 3 gün sayısı o an bende de silindi hatırlamıyorum bile oan şok oldugum için.
9 yıllık evliyim 4 yıllık flört yanlıs yazmısım

o ne hadsız bır söz
kısı kendınden bılır işi fıkrı o kı zikri bu olmus
demek kı kendısı oyle bır ınsan sızı oyle sandıgına gore

terbıyesız. cıddıye alıp adam yerıne koymayın he deyıp gecın bence .

he deyip gecicem evet takmamaya calıscam benim baska hayat gayelerim olmalı .

hepinize çok teşekkür ederim

Bulurum tabi fistik gibi kadinim senin gibi kuruyup gitmedim diyemedin mi peki

Yaaa nasıl beğendim yorumunuzu. Oturduğum yerden yağlarım eridi resmen

Yalnızlığına üzülme,öyleleri bunu kendi seçiyor.
Eşimin bir tanıdığı eşiyle ablasını aynı evde yaşatıyor.
Görümcelere önyargılı değilim,ben de olacağım nasipse,kadın resmen psikopat,tüm taliplerini geri çevirdi,kardeşinin ailesine çullandı
Ha eş çok büyük etken tabii,pasifliği en büyük etken

benim 15 yaş küçük kardeşim var annem çalışıyordu ben büyüttüm çok seviyorum başına bir iş gelse uçarak giderim ama o belli bir yaşa geldikten sonra (istediğin kadar çok sev ) artık bir birey kendi seçimleri ve tercihleri olacak yatağına hayatına aldığı kadına böyle bir saygısızlık yapmazdım yaptırmazdım da kerdeşim birini seçtiyse saygı duyarım başkaları da duymak zorunda...netice kardeşsen kardeşsin neyin kıskançlığı bu kardeş başka eş başka napsın çocuk yatağına ablasını mı soksun ne salak görümceler var ya arkadaş keni kendini mutlu etmeyi becerememiş sana sarmış manyak

önünde saygıyla eğiliyorum henüz evli değilim ama bunu ezberlicem ilerde başıma gelirse çaatttt vurucam suratına

Muhtemelen kendi eşiyle sizinki gibi bir aşk bir muhabbet içinde değil, sizi de kıskanıyor. Hiç takma.. 10 yıldan fazla olmuş o ailenin bir ferdi olmak söz konusu olamaz o ailenin bir bireyisiniz...
Not : Eşi olmadığını şimdi okudum.Tatlim yalnızlık başa vurmuş.Hehe de geç.

Net kıskanıyo sizi üzülmeyin siz kimse 3 gün sonra koca bulmak için evlenmiyor. Saçmalamış keşke eşin ölse sen öyle yapıcaksın heralde deseydiniz

cekemedigi gelin sizsiniz demekki
bendede var aynisindan bitane birde tek gelinim allahtan 3 5 tane degilmis
cevap vermeyip duymadan muhabbete devam edince cildiriyolar tavsiye ederim :)

ay birlikte mi yasıyor cok zor dimi. iyi olsalar ben bakardım aslında ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…