- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.082
- 598
- Konu Sahibi cennetyarim
-
13 yillik mi evlisin 9 yillikmi. 40 gune mi koca bulur dedi 3 gune mi.arkadaşlar hayırlı günler....
13 yıldır evliyim ve aralıklarla görümcemden el oldugumu hatırlatan cumleler duyuyorum.
eşimin 4 ablası 2 abisi var ancak bir tane görümcemle ilişkisi çok farklı. aşkım canım yavrumdan asagı konusmazlar o derece. bunda tabi bisey yok sadece baglarını soylemek ıcın yazdım.
ancak 9 yıldır evliyim bende istiyorumki bir aile ferdi olarak görüleyim . esim çok seviyor beni ne dersem yapar ama görümcem domınantlıgı sayesinde beni cok baskılıyor ve ben artık cok uzulmeye basladım.
dukkanımız var esime para verdi alırken cok . habire onu soyluyor ben büyüttüm onu diyor. hayyatta kardesten daha kıymetlı kimse olamaz diyor. ben de bu dukkanın ortagıyım ben herkes degilim diyor.
ve en son yıne bana eşim ona degil bana ilaç içerigini sordu diye... '' ona niye soruyorsun sana bisey olsa 40 gun aglar sonra KOCA BULUR ben baska kardeş bulamam '' dedi. hala ıcım acıyor niye boyle dıyorsun abla diyebildim sadece. esimde yine o kotu nıyetli degil bakma sen dedi konu kapandı.
gercekten ben esime bu kadar el miyim..... onu deli gibi severken...... her namazlarımda ona dualar ederken....
topu topu 3 gün içinde koca bulacak kadar degersiz miyim...
13 yıllık mi 9 yıllık mi anlamadim ..
Gorumceye gelince eşiniz bisey demiyor mu o bu lafları sayarken ?
Ben gorumcenizden cok kac yillik evli oldugunuza takildim. Bir yerde 13, bir yerde 9 demissiniz
Tamda bu iste gerckten artk esimizi kendimize uzak hisediyoruz
Sen de ona"kardeş kardeşi atmışta 'YAR' başında tutmuş"de
Siz de abla ona birşey olsa benim evimin direği çocuklarımın babası ömrüm gider sana ne olur kocanla çocuklarınla hayatını gün edersin diyemediniz mi,
Valla ben de erkek kardeşimi büyüttüm.Annem yorgun düşerdi nöbeti ben devralırdım,sabahlardım onunla.
Bazen şaka yollu derim,sus ablaya laf denmez taş olursun diye.
O da beni ayrı tutar fakat kapısını tıklatmadan asla odasına girmem,mesafemi aşmam,bazen fazla takılsam ABLAAA diye sesini yükseltir.
Hadsizlik etmemek başka,elinde oyuncak olmak başka.
Eşin elinde oyuncak olmuş,ama çare ne dersen bilemedim vallahi
Var ya Gülperi dizisinde,hala yeğenlerine,anneniz benim,benim daha çok emeğim var üstünüzde,o kim ki diyordu,o geldi aklıma.
Aman hic uzulme benimki de oyle gorumcen kaynim kv hepsi ayni beni dislamaya calisiyorlar. Guya kendileri bir aile ben dis kapinin mandali gibi hissettirmeye calisiyorlar ama hic sallamiyorum bile. Ben onlari dis kapinin mandali olarak gorup kendimi hic uzmuyorum.
Nasıl ki bazi kaynanalar kocaları hayata veda edince erkek cocuklarini kocaları gibi sahiplenip kocasından bekleyecegi ilgiyi bekliyor ve gelinden kiskaniyorsa gorumceniz de kendini sevecek bir karşı cinsle kuracağı yakinligi sembolik olarak eşinizle kurarak bir bakima karşı cins yoksunlugunu erkek kardesiyle telafi etmeye çalışıyor. Evlenmemeyi acinacak bir durum gibi gören bir çevrede yasiyorsaniz eşiniz de ablasina evlenemedigi için gereksiz hassasiyet gösteriyor olabilir. Benzer hikayeyi yaşayan bir arkadaşım vardi. Gorumcesi kardeşinden o kadar ilgi bekliyordu ki kadincagiz en özel anlarimizi bile beş dakikaya sığdırıp ablasının isteklerini yerine getirmek için kalkıp gidiyor derdi. Burada erkeğin merhameti somuruluyor aslında. Bir şekilde evlenmemis görümceye acıyan diğer aile fertleri de abla kardeş arasindaki buniliskiyi ablayi sagaltacagi dusuncesiyle onayliyor hatta teşvik ediyor. Özetle gorumceniz evlensin rahat edersiniz :)
13 yillik mi evlisin 9 yillikmi. 40 gune mi koca bulur dedi 3 gune mi.
Kafamda deli sorular..
o ne hadsız bır söz
kısı kendınden bılır işi fıkrı o kı zikri bu olmus
demek kı kendısı oyle bır ınsan sızı oyle sandıgına gore
terbıyesız. cıddıye alıp adam yerıne koymayın he deyıp gecın bence .
Bulurum tabi fistik gibi kadinim senin gibi kuruyup gitmedim diyemedin mi pekiesim o an sen diger kardesine sarılır ama o kime sarılsın dedi. ama tabi görümcem tınmadı simdi yine kardes kardese ballı börekler.
yanlıs yazmısım 9 yıllık evllilik 4 yıl flört
evet aynen aslında hata bizde öyle hissediyoruz işte
bu sözü ilk defa duydum aslında asla derdim kardeşi kardeşten ayırmak degil haddime de degil. ama kimsenin de beni dışlamaması
evli degil evlilik gibi bişeyi aklının ucundan gecirmedigi gibi önemsemiyor
evet bende ablayım 12 yas var aramda kardeşimle emegim var ama kalkıp kız arkadasına dahi sen kimsin demeyi yakıstıramam kendime
evet dıs kapının dıs mandali gibi hissettirmeye calısıyorlar
keşke evlense gercekten kalbimle istiyorum yalnızlıgına ben bile üzülüyorum
40 gün 3 gün sayısı o an bende de silindi hatırlamıyorum bile oan şok oldugum için.
9 yıllık evliyim 4 yıllık flört yanlıs yazmısım
Yaaa nasıl beğendim yorumunuzu. Oturduğum yerden yağlarım eridi resmenKocasının yanında de ki enişte ben el kızıymışım sen de el oğlu. Sana bir şey olsa 3 gün sonra yeni koca bulurmuş ablam ama kardeş bulamazmış öyle diyor. Öyle demedim derse aynı kapıya çıktığını söyle. Kişi kendinden bilirmiş, ben bulursam sen haydi haydi bulursun de. Bırak karı koca halletsinler sonra.
Yalnızlığına üzülme,öyleleri bunu kendi seçiyor.esim o an sen diger kardesine sarılır ama o kime sarılsın dedi. ama tabi görümcem tınmadı simdi yine kardes kardese ballı börekler.
yanlıs yazmısım 9 yıllık evllilik 4 yıl flört
evet aynen aslında hata bizde öyle hissediyoruz işte
bu sözü ilk defa duydum aslında asla derdim kardeşi kardeşten ayırmak degil haddime de degil. ama kimsenin de beni dışlamaması
evli degil evlilik gibi bişeyi aklının ucundan gecirmedigi gibi önemsemiyor
evet bende ablayım 12 yas var aramda kardeşimle emegim var ama kalkıp kız arkadasına dahi sen kimsin demeyi yakıstıramam kendime
evet dıs kapının dıs mandali gibi hissettirmeye calısıyorlar
keşke evlense gercekten kalbimle istiyorum yalnızlıgına ben bile üzülüyorum
40 gün 3 gün sayısı o an bende de silindi hatırlamıyorum bile oan şok oldugum için.
9 yıllık evliyim 4 yıllık flört yanlıs yazmısım
önünde saygıyla eğiliyorum henüz evli değilim ama bunu ezberlicem ilerde başıma gelirse çaatttt vurucam suratınaDensiz ve psikopat ruhlu görümce olmalıydı konunun ismi aaaah geldiler bana gene ..
Benimkide böyleydi şuanda kardeşiyle görüşmüyor ..
Bana sen el kızı dediğinde kahkahayı basıyordum hahahaha diye suratına baka baka abla unuttun herlde kardeşin benim eşim bizim çocuğumuz var kapıyı kapattığımızda sen dışarda kalan kesimsin diyordum ..
Suratı düştüğündede ayyy ablam şaka yaptım alındınmı
Yaaa sen bana alınmazsın ..
Durup durup suratına bakıp alınmadın dimi diyip ettiğim lafı aklına sokuyordum ohhh olsun.
Net kıskanıyo sizi üzülmeyin siz kimse 3 gün sonra koca bulmak için evlenmiyor. Saçmalamış keşke eşin ölse sen öyle yapıcaksın heralde deseydinizarkadaşlar hayırlı günler....
9 yıldır evliyim 4 yıldır da flört dönemi var. ve aralıklarla görümcemden el oldugumu hatırlatan cumleler duyuyorum.
eşimin 4 ablası 2 abisi var ancak bir tane görümcemle ilişkisi çok farklı. aşkım canım yavrumdan asagı konusmazlar o derece. bunda tabi bisey yok sadece baglarını soylemek ıcın yazdım.
ancak 9 yıldır evliyim bende istiyorumki bir aile ferdi olarak görüleyim . esim çok seviyor beni ne dersem yapar ama görümcem domınantlıgı sayesinde beni cok baskılıyor ve ben artık cok uzulmeye basladım.
dukkanımız var esime para verdi alırken cok . habire onu soyluyor ben büyüttüm onu diyor. hayyatta kardesten daha kıymetlı kimse olamaz diyor. ben de bu dukkanın ortagıyım ben herkes degilim diyor.
ve en son yıne bana eşim ona degil bana ilaç içerigini sordu diye... '' ona niye soruyorsun sana bisey olsa 40 gun aglar sonra KOCA BULUR ben baska kardeş bulamam '' dedi. hala ıcım acıyor niye boyle dıyorsun abla diyebildim sadece. esimde yine o kotu nıyetli degil bakma sen dedi konu kapandı.
gercekten ben esime bu kadar el miyim..... onu deli gibi severken...... her namazlarımda ona dualar ederken....
topu topu 3 gün içinde koca bulacak kadar degersiz miyim...
Yalnızlığına üzülme,öyleleri bunu kendi seçiyor.
Eşimin bir tanıdığı eşiyle ablasını aynı evde yaşatıyor.
Görümcelere önyargılı değilim,ben de olacağım nasipse,kadın resmen psikopat,tüm taliplerini geri çevirdi,kardeşinin ailesine çullandı
Ha eş çok büyük etken tabii,pasifliği en büyük etken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?