- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Takık ya. Bi gazını alcak evlilik yapsa rahatlar. Kocan ne dedi ?teşekkür ederim yorumlarınız için
canım esi yok daha dogrusu evllik istemiyor dusunmuyor yoksa aslında cok guzel bir bayan ama varsa yoksa kardeşi baska bisey yok
Tam tersini düşünün bence eşinizin en özeli zaten sizsiniz fırsat vermeyin lütfen ben de görümceyim onlar yeter ki mutlu olsun diyoruz herşeyde her normal insan gibi görümceniz normal değil.bir iki sert çıkın anlar bence hoş öyle insanları delirtmek daha hoş olur ben olsam yanında eşimle daha samimi olur onu görmemesini sağlardım(öyle insanlar dedim yanlış anlaşılmasın kadın bildiğin kıskanıyor sizi)artık kendimi esime en yakın degil de cok uzaklarda hissetmeye basladım
Neden "ne biçim konuşuyorsun sen" diye sert çıkmadın? O cümleye tepki yumuşak olamaz! İyi sindirmisler seni..
kendi suçun neden katlanuyorsun ki bu saçmalığa yok eşim iyle dedi yok eşim takma dedi kadin sana hakaret ediyor ne demek 3 gun sonra koca bulursun o ağzına islak terlikle bi yapistirsan bk bakalım agzini acar mi bi daha ama bulmuş seni ağzına geleni soyluyor ha kocana gelince o da ayri bir sorun bu lafi eden bir hadsize cevap vermeyip kalbi kotu degil demesi bence bunlari bi düşün
Kocasının yanında de ki enişte ben el kızıymışım sen de el oğlu. Sana bir şey olsa 3 gün sonra yeni koca bulurmuş ablam ama kardeş bulamazmış öyle diyor. Öyle demedim derse aynı kapıya çıktığını söyle. Kişi kendinden bilirmiş, ben bulursam sen haydi haydi bulursun de. Bırak karı koca halletsinler sonra.
İste gorumcenizin amacı da bu zaten.artık kendimi esime en yakın degil de cok uzaklarda hissetmeye basladım
İste gorumcenizin amacı da bu zaten.
Takık ya. Bi gazını alcak evlilik yapsa rahatlar. Kocan ne dedi ?
tamam iste o kadar demek ki ciddiye almiyor dediğini meseleyi senin cozmen lazim bu kadar hadsiz olmamali sen ne diyorsun ya agzindan cikani duyuyor musun deyip ortaligi bi ayaga kaldırsan cesareti kirilir ama sen sustukça daha da ileri gider terbiyesiz ben sinirlendim burdan vallahiesim ona cevaben yalnızca sen diger kardesine sarılırsın ama o kime sarılacak dedi. sonra unuttular devam ettiler sıcacık ilişkilerine
Sen ne biçim bir laf ettiğinin farkında mısın diye olayı köpürtüp onu suçlu konumuna iyice oturtman gerekirdi.. Sessiz sakin, kibar ve sinmiş tepkiler olunca büsbütün üste çıkar boyleler.. Cirkeflik yapıp olay çıkar demiyorum ama sert ve net olmalıydın..sana ne kadar kolay geliyor abla ya böyle dedim. herkes böyledir hayat bu dedi. bende beni herkesle karıstırma dedim. hepsi bu kadar.
Eşiniz borç olarak mı aldı ortak etme amacıyla mı? Sadece borç olarak aldıysa ortağım demesi saçma. Borcunuzu bir an önce ödeyin de kendine herşeyi hak görmesin bari.arkadaşlar en önemlisi de simdi dukkanımıza para verdi diye hep dukkana gelmeye basladı ve ortagıyım ben buranın ben herkes degilim diyor. bende esime dedimki o gelirse ben calısmam. asıl olay sımdı baslıyor galiba
tamam iste o kadar demek ki ciddiye almiyor dediğini meseleyi senin cozmen lazim bu kadar hadsiz olmamali sen ne diyorsun ya agzindan cikani duyuyor musun deyip ortaligi bi ayaga kaldırsan cesareti kirilir ama sen sustukça daha da ileri gider terbiyesiz ben sinirlendim burdan vallahi
Sen ne biçim bir laf ettiğinin farkında mısın diye olayı köpürtüp onu suçlu konumuna iyice oturtman gerekirdi.. Sessiz sakin, kibar ve sinmiş tepkiler olunca büsbütün üste çıkar boyleler.. Cirkeflik yapıp olay çıkar demiyorum ama sert ve net olmalıydın..
Eşiniz borç olarak mı aldı ortak etme amacıyla mı? Sadece borç olarak aldıysa ortağım demesi saçma. Borcunuzu bir an önce ödeyin de kendine herşeyi hak görmesin bari.
Bekarmış malesef. :)) ama devran döner elbet evlenecek bu lafı zamanı geldiğinde kullanır artık.Öyle lafa böyle muamele gerek. Bayıldım süper fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?