- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Gençtin derken??
Suç sende kusura bakma.. Sınır olayını unutmuş ve unutturmuşsun..simdi kilo aldım diye yaslılara benzetiyor beni
Esinizi kast etmedim.lutfen yanlis anlamayin.fakat yasi musait ve evlenmiyor diyorsunuz.esinize farkli duygular hissediyor olabilir.hastalik bu nasil emin oluyorsunuz doktorlar bile bir suru test yaparak tani koyabiliyor.cok tehlikeli bir durum aslinda
Senin gibi menepoza girmedim en azindan debu arada kilo aldım ilaçlardan vs gibi sebeplerden. simdi bu ara onu cok soylemeye basladı eskiden nasıl guzeldin tatlıydın. genctin . simdiki haline bak kendini kontrol et biraz diyor. 31 yasıma giriorum kilo aldım farkındayık ama esimden ziyade onların gozunde cirkin oldum
Suç sende kusura bakma.. Sınır olayını unutmuş ve unutturmuşsun..
Buna benzer bir olay okumustum.sonunda kadinin kardesine asik olma durumu vardi.ama tabii bu teshis konana kadar kardesinin karisini ve cocuklarini zehirlemisti kadin.konu sahibi asla diyor ama ben oyle dusunmuyorumBenimde aklima ensest geldi ilk
Senin gibi menepoza girmedim en azindan deya da ne biliyim canini yakacak baska seyler soyle
Iste bu hastalik.onu soylemek istiyorum.buna benzer gercek yasanmis bir vaka var.kardesinin karisini ve cocuklarini zehirliyor.bir tek kendisini sevmesini istiyor.ve sonunda ensest cikti.esime yukledigi anlam onun dedıgıne gore annelik gibi bsy. gorumcem diyorki onu annem degil ben buyuttum onu ben okuttum ben ıse yerlestirdim ben evlendirdim. kimse benim kadar onu sevemez. dedigi bu.
Insani zorla gunaha sokuyorlar. Deymez bunlar icin bos ver Allahindan bulsuninsanı ne kdr kötülüge zorluyorlar bazen degilmi ne acı . hic kendime yakıstıramadıgım seyler. bende aksine evlenmedi diye kendini kotu hıssetmesin diye ne guzelsin abla nazar degmesin diyorum hep
Iste bu hastalik.onu soylemek istiyorum.buna benzer gercek yasanmis bir vaka var.kardesinin karisini ve cocuklarini zehirliyor.bir tek kendisini sevmesini istiyor.ve sonunda ensest cikti.
Insani zorla gunaha sokuyorlar. Deymez bunlar icin bos ver Allahindan bulsun
Zamanında edepsizliklere susmuş, alttan alıp iyi niyetle çözebileceğini sanmış, en sonunda insanlıktan anlamadıklarını görüp delirmiş biri olarak yazıyorum bunları.. Söylemesi kolay diye düşünme hiç.. İnsanlıktan anlayacak olan zaten bunları yapmaz, madem öyle haddini aşana sınırı çizip haddini bildirmek gerekiyor.. Tepene binerler yoksa..bana biraz cesaret verdiniz cok sagolun
Iste bu hastalik.onu soylemek istiyorum.buna benzer gercek yasanmis bir vaka var.kardesinin karisini ve cocuklarini zehirliyor.bir tek kendisini sevmesini istiyor.ve sonunda ensest cikti.
Kadin yonetmekmi....cidden buyuk bir sorunun var konu sahibi.onlem almalisin.her cumlesi bir o cekinden daha kotu kadinin.Allah korusun. benim görümcem de su var . kendi soyluyor benim erkek kardeşlerim kadın agızlı karılarına cok duskun. kadın yönetmeyi bilmiyorlar.
Zamanında edepsizliklere susmuş, alttan alıp iyi niyetle çözebileceğini sanmış, en sonunda insanlıktan anlamadıklarını görüp delirmiş biri olarak yazıyorum bunları.. Söylemesi kolay diye düşünme hiç.. İnsanlıktan anlayacak olan zaten bunları yapmaz, madem öyle haddini aşana sınırı çizip haddini bildirmek gerekiyor.. Tepene binerler yoksa..
Ben bunu anca 25 yaşında anlayabildim (boşanma sonrası), 29 yaşındayım ve bazı çizgilerim esnek bazilari cok sert, gayet de mutluyum cok şükür, özgür ve güçlü hissediyorum..
İyi bakan zaten iyi görür, gerisi için de yırtınıp kendinden taviz verdiğine değmez..
Olsun boşverin bırakın kendi kendine kudursun kıskançlıktan, eğer çekemiyor ondan söylüyorsa bunları. Nihayetinde o adam sizin eşiniz, artık onun ailesi sizsiniz o değil.
Bu arada 13 yıllık dediniz sonra 9 hangisi doğru
Kendini kamufle ediyor iste.ayni ben onun annesi gibiyim derken yaptigi gibi.ama asli da asik olabilir.bunu soyle dusun.kelli felli pala biyikli adamlar var ama aslinda escinsel ve bir jigolo tutup ona hosgeldin kocacim diyorlar.anlatabiliyormuyum tehlikeyibiryandan da cifte kumrular sizi diyor seviyor
Amin, hepimizi inşaAllah canım..cok gecmis olsun hayatınız güzel olsun İNŞALLAH. Allahım mutlu etsin. hayat imtihanlarla dolu gercekten. sanırım once kilo verip tekrar özgüvenime kavusmalıyım
Kadin yonetmekmi....cidden buyuk bir sorunun var konu sahibi.onlem almalisin.her cumlesi bir o cekinden daha kotu kadinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?