görümcem bana 3 gün sonra koca bulursun dedi

esime yukledigi anlam onun dedıgıne gore annelik gibi bsy. gorumcem diyorki onu annem degil ben buyuttum onu ben okuttum ben ıse yerlestirdim ben evlendirdim. kimse benim kadar onu sevemez. dedigi bu.

Senin gibi menepoza girmedim en azindan de ya da ne biliyim canini yakacak baska seyler soyle

Senin gibi menepoza girmedim en azindan de ya da ne biliyim canini yakacak baska seyler soyle

insanı ne kdr kötülüge zorluyorlar bazen degilmi ne acı . hic kendime yakıstıramadıgım seyler. bende aksine evlenmedi diye kendini kotu hıssetmesin diye ne guzelsin abla nazar degmesin diyorum hep

esime yukledigi anlam onun dedıgıne gore annelik gibi bsy. gorumcem diyorki onu annem degil ben buyuttum onu ben okuttum ben ıse yerlestirdim ben evlendirdim. kimse benim kadar onu sevemez. dedigi bu.
Iste bu hastalik.onu soylemek istiyorum.buna benzer gercek yasanmis bir vaka var.kardesinin karisini ve cocuklarini zehirliyor.bir tek kendisini sevmesini istiyor.ve sonunda ensest cikti.

Iste bu hastalik.onu soylemek istiyorum.buna benzer gercek yasanmis bir vaka var.kardesinin karisini ve cocuklarini zehirliyor.bir tek kendisini sevmesini istiyor.ve sonunda ensest cikti.

Allah korusun. benim görümcem de su var . kendi soyluyor benim erkek kardeşlerim kadın agızlı karılarına cok duskun. kadın yönetmeyi bilmiyorlar.

bana biraz cesaret verdiniz cok sagolun
Zamanında edepsizliklere susmuş, alttan alıp iyi niyetle çözebileceğini sanmış, en sonunda insanlıktan anlamadıklarını görüp delirmiş biri olarak yazıyorum bunları.. Söylemesi kolay diye düşünme hiç.. İnsanlıktan anlayacak olan zaten bunları yapmaz, madem öyle haddini aşana sınırı çizip haddini bildirmek gerekiyor.. Tepene binerler yoksa..
Ben bunu anca 25 yaşında anlayabildim (boşanma sonrası), 29 yaşındayım ve bazı çizgilerim esnek bazilari cok sert, gayet de mutluyum cok şükür, özgür ve güçlü hissediyorum..
İyi bakan zaten iyi görür, gerisi için de yırtınıp kendinden taviz verdiğine değmez..

Olsun boşverin bırakın kendi kendine kudursun kıskançlıktan, eğer çekemiyor ondan söylüyorsa bunları. Nihayetinde o adam sizin eşiniz, artık onun ailesi sizsiniz o değil.
Bu arada 13 yıllık dediniz sonra 9 hangisi doğru

Allah korusun. benim görümcem de su var . kendi soyluyor benim erkek kardeşlerim kadın agızlı karılarına cok duskun. kadın yönetmeyi bilmiyorlar.
Kadin yonetmekmi....cidden buyuk bir sorunun var konu sahibi.onlem almalisin.her cumlesi bir o cekinden daha kotu kadinin.

cok gecmis olsun hayatınız güzel olsun İNŞALLAH. Allahım mutlu etsin. hayat imtihanlarla dolu gercekten. sanırım once kilo verip tekrar özgüvenime kavusmalıyım

orda bi yanlıs yazmısım canım 9 yıllık evlilik 4 yıl flört. 17 yasında tanımıstım onu daha sırtımda canta vardı lise cantası bende esime bir ömür verdim bu kdr degersiz gibi görülmesi canımı acıtıyor

biryandan da cifte kumrular sizi diyor seviyor
Kendini kamufle ediyor iste.ayni ben onun annesi gibiyim derken yaptigi gibi.ama asli da asik olabilir.bunu soyle dusun.kelli felli pala biyikli adamlar var ama aslinda escinsel ve bir jigolo tutup ona hosgeldin kocacim diyorlar.anlatabiliyormuyum tehlikeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…