görümcem bana 3 gün sonra koca bulursun dedi

Onlardan baskın çıkmadığın için suç bastırmışlar işte.. Eşini, evini sahiplenip net bir tavır al, kıskanç derlerse de desinler..
 
esime ne kadar kırıldıgımı soyluyorum napalım herkesi oldugu gıbı kabullencez diyor.

bir ablası arayınca esas durusa geciyor sanki
 
aaa kıskanç yılan dilli.inadına daha samimi dur eşinle gözüne sokarcasına.lafını da esirgeme, o yılan dilliyse senin de elin armut toplamasın.
 
Söyledikleri aklı selim bir hanımın söyliyeceği türden değil. Belliki eşi ile huzurlu bi insan değil senide aynı kefeye koymaya çalışıyor.Takma ciddiye alma araya mesafe koyabiliyosan koy ve eşine rahatsız olduğunu bildir gerekiyorsa seni muhattap etmeden ablasını paylasın. Ne ayıp eşinin daha fazla alınması lazım bu duruma ablası da olsa haddini aşamaz.
 
Ağız payı verdiginde eşin arkanda duracak bi tiptir inşaAllah..

esimi çözemedim ablasına cok zaaflı oldugu ıcın kendini tutuyor onun hep iyiliklerle dolu oldugunu zerre kdr kötü dusunce icine girmeyecegini dusunuyor butun ailesi kötü ama tek o bulunmaz biri. bana cok duskun olmasa esım beni o kadar bile tutmaz.
 
O zaman burada önce eşinizin durumu farketmesi gerekiyor. Görümceniz borç vermiş ama sizden parayı istemediği için hayatınıza müdahil olma hakkını kendinde görüyor demek ki. Eşiniz de ablasının niyetinden şüphe etmek istemiyordur tabi ama ben hiçbir iyiniyet göremedim görümcede. Eşinize empati yapmasını sağlayacak şekilde derdinizi anlatırsanız daha kolay farkedecektir. Erkekler çoğu zaman empati yapmakta kadınlar kadar başarılı değil malesef.
 
canım galiba evlenmez en ufak niyeti dahi yok. zaten yası cok buyudu. annemle yasıtlar nerdeyse . eskiden beri evlilik cok uzak ona
Kadın ciddi ciddi evlilik birliğine inanmıyor demekki. Yapacak bir şey yok tersle gitsin. Kardeşin annenin babanın eşin hepsi yeri ayrı. Evet ayrıldığında eşler el oluyor ama kardeşlik ilişkisi çok mu sağlam Allah aşkına. Miras yüzünden birbirini gırtlaklayan kardeşler var. Eşler arasında çok güçlü ortak bağlar var. En önemlisi de evlat. O bağı bekar olduğu için görümcen anlamıyor. Eşin gerekli cevabı vermiş. Boşver görümceyi.
 
bu arada kilo aldım ilaçlardan vs gibi sebeplerden. simdi bu ara onu cok soylemeye basladı eskiden nasıl guzeldin tatlıydın. genctin . simdiki haline bak kendini kontrol et biraz diyor. 31 yasıma giriorum kilo aldım farkındayık ama esimden ziyade onların gozunde cirkin oldum
 
Sen dik duracaksın o zaman, kendine böyle ağır laflar söyletmeyeceksin..Bazı şeyler idare edilebilir ama edepsizlik, terbiyesizlik asla.. Alttan aldıkça beterini duyarsın.. Meydanı açmışlar, at koşturuyor kadın, oh ne iyi.. Sen kendi sınırını çiz, cirkefe yatarsa da korkma, dik dur..
 
Gençtin derken??
 
yok asla o konuda asla ihtimal yok.
Esinizi kast etmedim.lutfen yanlis anlamayin.fakat yasi musait ve evlenmiyor diyorsunuz.esinize farkli duygular hissediyor olabilir.hastalik bu nasil emin oluyorsunuz doktorlar bile bir suru test yaparak tani koyabiliyor.cok tehlikeli bir durum aslinda
 

bana biraz cesaret verdiniz cok sagolun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…