- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.857
- 798
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Onlardan baskın çıkmadığın için suç bastırmışlar işte.. Eşini, evini sahiplenip net bir tavır al, kıskanç derlerse de desinler..ıste evliligim ilk yıllarında da böyle oluyordu. evlat nedir ki belden dusuyor karı nedir ki her yerden bulunur ama kardeş öylemi hicbiryerde bulunmaz diyordu. ben tepki gösterdim diye tüm aile beni kıskanc gelin yaptı
Bekarmış malesef. :)) ama devran döner elbet evlenecek bu lafı zamanı geldiğinde kullanır artık.
9 yıllık mı evlisiniz 13 yıllık mı anlamadım
Söyledikleri aklı selim bir hanımın söyliyeceği türden değil. Belliki eşi ile huzurlu bi insan değil senide aynı kefeye koymaya çalışıyor.Takma ciddiye alma araya mesafe koyabiliyosan koy ve eşine rahatsız olduğunu bildir gerekiyorsa seni muhattap etmeden ablasını paylasın. Ne ayıp eşinin daha fazla alınması lazım bu duruma ablası da olsa haddini aşamaz.arkadaşlar hayırlı günler....
13 yıldır evliyim ve aralıklarla görümcemden el oldugumu hatırlatan cumleler duyuyorum.
eşimin 4 ablası 2 abisi var ancak bir tane görümcemle ilişkisi çok farklı. aşkım canım yavrumdan asagı konusmazlar o derece. bunda tabi bisey yok sadece baglarını soylemek ıcın yazdım.
ancak 9 yıldır evliyim bende istiyorumki bir aile ferdi olarak görüleyim . esim çok seviyor beni ne dersem yapar ama görümcem domınantlıgı sayesinde beni cok baskılıyor ve ben artık cok uzulmeye basladım.
dukkanımız var esime para verdi alırken cok . habire onu soyluyor ben büyüttüm onu diyor. hayyatta kardesten daha kıymetlı kimse olamaz diyor. ben de bu dukkanın ortagıyım ben herkes degilim diyor.
ve en son yıne bana eşim ona degil bana ilaç içerigini sordu diye... '' ona niye soruyorsun sana bisey olsa 40 gun aglar sonra KOCA BULUR ben baska kardeş bulamam '' dedi. hala ıcım acıyor niye boyle dıyorsun abla diyebildim sadece. esimde yine o kotu nıyetli degil bakma sen dedi konu kapandı.
gercekten ben esime bu kadar el miyim..... onu deli gibi severken...... her namazlarımda ona dualar ederken....
topu topu 3 gün içinde koca bulacak kadar degersiz miyim...
Ağız payı verdiginde eşin arkanda duracak bi tiptir inşaAllah..
aaa kıskanç yılan dilli.inadına daha samimi dur eşinle gözüne sokarcasına.lafını da esirgeme, o yılan dilliyse senin de elin armut toplamasın.
Ensest olabilirmi acabateşekkür ederim yorumlarınız için
canım esi yok daha dogrusu evllik istemiyor dusunmuyor yoksa aslında cok guzel bir bayan ama varsa yoksa kardeşi baska bisey yok
Ensest olabilirmi acaba
Hasta ayol buıste evliligim ilk yıllarında da böyle oluyordu. evlat nedir ki belden dusuyor karı nedir ki her yerden bulunur ama kardeş öylemi hicbiryerde bulunmaz diyordu. ben tepki gösterdim diye tüm aile beni kıskanc gelin yaptı
Benimde aklima ensest geldi ilkEnsest olabilirmi acaba
O zaman burada önce eşinizin durumu farketmesi gerekiyor. Görümceniz borç vermiş ama sizden parayı istemediği için hayatınıza müdahil olma hakkını kendinde görüyor demek ki. Eşiniz de ablasının niyetinden şüphe etmek istemiyordur tabi ama ben hiçbir iyiniyet göremedim görümcede. Eşinize empati yapmasını sağlayacak şekilde derdinizi anlatırsanız daha kolay farkedecektir. Erkekler çoğu zaman empati yapmakta kadınlar kadar başarılı değil malesef.iste en yaram burası. birbirlleri ile sanki keseleri bir gibi davranıyorlar esime nolur parayı odeyelim geri diyorum o benden para istemiyor bisey olmaz diyor. ortak olarak vermedi direkt parayı ama kendini işte bu sekilde sultan falan sanıyor.
Kadın ciddi ciddi evlilik birliğine inanmıyor demekki. Yapacak bir şey yok tersle gitsin. Kardeşin annenin babanın eşin hepsi yeri ayrı. Evet ayrıldığında eşler el oluyor ama kardeşlik ilişkisi çok mu sağlam Allah aşkına. Miras yüzünden birbirini gırtlaklayan kardeşler var. Eşler arasında çok güçlü ortak bağlar var. En önemlisi de evlat. O bağı bekar olduğu için görümcen anlamıyor. Eşin gerekli cevabı vermiş. Boşver görümceyi.canım galiba evlenmez en ufak niyeti dahi yok. zaten yası cok buyudu. annemle yasıtlar nerdeyse . eskiden beri evlilik cok uzak ona
Sen dik duracaksın o zaman, kendine böyle ağır laflar söyletmeyeceksin..Bazı şeyler idare edilebilir ama edepsizlik, terbiyesizlik asla.. Alttan aldıkça beterini duyarsın.. Meydanı açmışlar, at koşturuyor kadın, oh ne iyi.. Sen kendi sınırını çiz, cirkefe yatarsa da korkma, dik dur..esimi çözemedim ablasına cok zaaflı oldugu ıcın kendini tutuyor onun hep iyiliklerle dolu oldugunu zerre kdr kötü dusunce icine girmeyecegini dusunuyor butun ailesi kötü ama tek o bulunmaz biri. bana cok duskun olmasa esım beni o kadar bile tutmaz.
Gençtin derken??bu arada kilo aldım ilaçlardan vs gibi sebeplerden. simdi bu ara onu cok soylemeye basladı eskiden nasıl guzeldin tatlıydın. genctin . simdiki haline bak kendini kontrol et biraz diyor. 31 yasıma giriorum kilo aldım farkındayık ama esimden ziyade onların gozunde cirkin oldum
Esinizi kast etmedim.lutfen yanlis anlamayin.fakat yasi musait ve evlenmiyor diyorsunuz.esinize farkli duygular hissediyor olabilir.hastalik bu nasil emin oluyorsunuz doktorlar bile bir suru test yaparak tani koyabiliyor.cok tehlikeli bir durum aslindayok asla o konuda asla ihtimal yok.
Sen dik duracaksın o zaman, kendine böyle ağır laflar söyletmeyeceksin..Bazı şeyler idare edilebilir ama edepsizlik, terbiyesizlik asla.. Alttan aldıkça beterini duyarsın.. Meydanı açmışlar, at koşturuyor kadın, oh ne iyi.. Sen kendi sınırını çiz, cirkefe yatarsa da korkma, dik dur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?