Görüşünüze katılıyorum. Sadece can canan a takıldım.yani iki yetişkin insan sorun yaşamışsınız aranızda çözün ya da çözmeyin naparsanız artık.sülalece örgütlensinler mi iki koca kadının arasındaki anlaşmazlık içinadam da kardeşini mi atsın şimdi.siz canan ama o can.hem olayı da bilmiyoruz ki.
Aynen bak bu doğru. Gelin olmak = haksız olmak.Beklentiniz çok yüksek, haklı da olsanız eşinizin ailesi " sen haklısın" demez.
Gelinler her zaman haksızdır :)
Haksizsin esin senin kardesinle sorun yaşasa donup kardesinemi kızarsın yoksa esinemi alttan al dersin herkes kendi sorunuyla ilgilenmeli sen öcünü alamamissin ustune bide esinin fircalamasini istiyorsun baska bisey degil bu sorunu yaşayan sensin esin degilHerkese merhaba. Canımı sıkan ve nasıl davranacağımı bilmediğim bi durum var. Eşimin kardeşi (görümcem yani) gereksiz bir alınganlıkla beni tamamen yanlış anlayarak bana küstü, açıklamama rağmen geri adım atmadı. Eşim de beni haklı buldu, kardeşinin çocukça davrandığını, huyunun böyle olduğunu, kimseyle anlaşamadığını söyledi. Ama hiçbir tepki vermedi, tamam sorun onun sorunu değil ( mi acaba?) ama arkamda durmalıydı, hiçbir şey olmamış gibi davranmamalıydı diye düşünüyorum. Aileden kimse bu konuyu açmıyor, bilmiyorum belki de ondan dinleyip beni haksız buluyorlar. Halbuki dinleseler bunun için insan o kadar laf eder mi derlerdi yani. Bir yanım o da kardeşi canım napsın derken, bir yanım, ahh o yanım, ama bana sahip çıksın, geçsin karşısına eşim haklı desin istiyorum. Ama o kardeşiyle ben yokmuşum gibi gidip görüşecek, gülüp eğlenecekmiş. Bütün ailesiyle gezilere gidecek, ben evde oturup bekleyecekmişim. Sen de git demeyin, hatasını anlamadıkça gitmem. Sizce eşimin tepki göstermesini istemekte haksız mıyım? Aileden kimsenin bu konuyu açmamasına, haklısın gereksiz yere alınmış dememesine bozulmakta haksız mıyım?
anlıyorum seni senin için zor olsada mecbur canım onlar kardeşler ne onun için seninle ne senin için onunla kötü olmamalı olması gerekende bu zaten sen görümceni ara konuş içini dök ondan sonrada görüşmelere gezilere eşinle snde git baktın konuşmana ragmen aynı yüz vermeden devam etHerkese merhaba. Canımı sıkan ve nasıl davranacağımı bilmediğim bi durum var. Eşimin kardeşi (görümcem yani) gereksiz bir alınganlıkla beni tamamen yanlış anlayarak bana küstü, açıklamama rağmen geri adım atmadı. Eşim de beni haklı buldu, kardeşinin çocukça davrandığını, huyunun böyle olduğunu, kimseyle anlaşamadığını söyledi. Ama hiçbir tepki vermedi, tamam sorun onun sorunu değil ( mi acaba?) ama arkamda durmalıydı, hiçbir şey olmamış gibi davranmamalıydı diye düşünüyorum. Aileden kimse bu konuyu açmıyor, bilmiyorum belki de ondan dinleyip beni haksız buluyorlar. Halbuki dinleseler bunun için insan o kadar laf eder mi derlerdi yani. Bir yanım o da kardeşi canım napsın derken, bir yanım, ahh o yanım, ama bana sahip çıksın, geçsin karşısına eşim haklı desin istiyorum. Ama o kardeşiyle ben yokmuşum gibi gidip görüşecek, gülüp eğlenecekmiş. Bütün ailesiyle gezilere gidecek, ben evde oturup bekleyecekmişim. Sen de git demeyin, hatasını anlamadıkça gitmem. Sizce eşimin tepki göstermesini istemekte haksız mıyım? Aileden kimsenin bu konuyu açmamasına, haklısın gereksiz yere alınmış dememesine bozulmakta haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?