Görümcem bana mikrop mu dedi?

Söyleyim mi ? söylemiyem mi ?

• söyle

OY: 29 100,0%
  • söyleme

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .
Aşırı ayrıntıya girmişsin
Al dedi git dedi onu dedi getir dedi gibi olmuş

Anında neden tepki vermedin
O an tepkini belli etmeliydin
Sonradan eşine söylemenin bir faydası olacağını sanmıyorum
Eşler işin içine girince gereksiz büyüyor
Görümcene yaz
Dediğini duydum bu senin terbiyesizliğin huzursuzluk çıkmasın diye orada tepki vermedim ama bundan sonra haddini bil de
eşim haksızlığa hiç gelemez eğer söylesem bidaha hiç konuşmicklarını düşünüp söylemedim zaten daha yeni barşmışlardı

Görümcem kvdemle konuşurken mikrop nie gelmio yapmıo dedi bende yanında oturuyordum ve telefon höperlördeydi
Numarasi bile yok sizde boşverin bazen insan laf arasında saka ile soyleyebiliyor. Eger ciddiyse de daha da mesafe koyun. Eşinize sikayet eder gibi değil. Hayal kırıklığı gibi anlatin nasil bir insan nasil bir tavır gibisinden bana mikrop diyor deyin . bence soylemeseniz daha da iyi olabilir bazı şeyleri uzatmamak gerek aninda cevap verdin ver vermediysen unut bir daha ki hamleye cevap ver ki boyle dert etme

Numarasi bile yok sizde boşverin bazen insan laf arasında saka ile soyleyebiliyor. Eger ciddiyse de daha da mesafe koyun. Eşinize sikayet eder gibi değil. Hayal kırıklığı gibi anlatin nasil bir insan nasil bir tavır gibisinden bana mikrop diyor deyin .
yani onu bende düşündüm ama eşim normalde bana çok sakin ama haksızlık olduğu zaman arar hesap sorar yüzleştrir fln korkunç kötü gelin olmak istemiorm ara bozucu gibi

Ya eşiniz göndermiyorsa adam yokken niye gidiyorsunuz zaten? Onunla arada gider gelirsiniz.

Sana alışamadım nedir? Alışamadım ama gel temizliğimi yap. :D

siz bana alışamadıysanız bnde size alışmak zorunda değilim , istenmediğim yere de gitme mecburiyetim yok , artık sizin benim gibi gelininiz yok , herkes kendi evinde hzurlu olsun diyip telefonu kapatsaydın keşke

Ya eşiniz göndermiyorsa adam yokken niye gidiyorsunuz zaten? Onunla arada gider gelirsiniz.

Sana alışamadım nedir? Alışamadım ama gel temizliğimi yap. :KK70:
Araları bozukken göndermiodu bnmde işime geliodu ama önemli bşy olup gittgmde kvdem bana düşman gibi bakıodu bende kocamla konuştum artık barış diye ama mikrop oldum bide kaynvalideme ben aralasam aramıyosun dedim alışamadık sana varmısın yokmusun bilmioruz sanki rüyamda gördüm senin gelin geldi fln laf sokuyor

yapamıyorum işte keşke yapablsem
bazen bazı durumlarda gerekiyor , eğer konuşursak olay çok büyüyecekmiş gibi geliyor ama öyle değil , hiç olmazsa konuşunda çekiniyorlar , konuşmazsan asıl sonra bomba gibi geliyor ve olay patlıyor sende dahil.

Ne olacak evdekilere? Siz hizmetçi ya da bakıcı mısınız? 7/24 orada mısınuz da siz sorumlusunuz? Bir şey olursa çocukları varken suç size mi kalıyor?
7 aylık evliyim ilk yıl yeme içme bir olması gerekior burda biz çok gitmedik çünkü eşimi dinlemiyerek bşyler yaptılar büyük kaynım çok borçlu sürekli borçlarını ödüyorlar eşimde artık arkasında olmaynki yapmasın dedi ama dinlemediler şimdi oraya abisi veya eşi geliosa beni göndermiodu ve gitmiodu hlada öyle 2 eltim kp ümredeyken bnm vicdansız olduğumu ve kvdemn yanına gelmediğini söylemişlerdi eğer bşy olursa suçlusu sensin fln bende korktum

Yazi dili ile konusma dili farklidir
Karsimda olsaniz konusarak anlatsaniz anlarim da yazi diliyle kendinizi boyle ifade edemezsiniz
Bundan sonraki konularinizda lutfrn okuyacak olanlara birazcik saygi gosterip anlasilir sekilde anlatin
Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla gorusmeyin kv ile , neden gorusmek istiyorsunuz ki ? Onu da anlamadim hic

Back
X