• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem bana tokat atmaya kalktı.

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Selam arkadaşlar 2 saat önce yaşadığım olayı sizinle Paylaşmak istiyorum. Bana görümcem geldi birşeyler yedik eşimde geldi muhabbet etmeye başladık bu görümcem benim yanımda yok biz kardeşime şu kızı alacaktık şu kız böyle güzeldi derdi boyum kısa biraz onu dile getirirdi nerdeyse her geldiğinde böyle konuşurdu ben bir iki kere bu konularin açılmasını istemiyorum desemde anlamadı neyse yine aynı şey oldu eşime önceden senin konuştugun kız ne güzeldi boyu uzundu hatırliyomusun demez mi ben birden delirdim sabır taşı değilim sonuçta o kadar beğendiysen kocana al diyiverdim bu kalkti yerinden sen ne diyosun dedi elini kaldırdı eşim geçti önüme abla napiyosun sen dedi görümcem apar topar çıktı eşimin beni koruması mı zoruna gitti hakettip yediği laf mı bilemedim.

çok iyi söylemişsin oh olsun ona.
eşinle daha sonra ne konuştunuz. tartışma falan yaşadınız mı

bence görümcenizin asıl derdi sizi sinir edip kocanızla aranızı bozmak.sizi eşinize huzursuzluk çıkaran,saygısız biri gibi göstermek.
size tavsiyem eğer görümceniz böyle laflar ederse karşısında gülümseyip,eşinize daha bir sokulup "yaa evet abla öyleymiş ama eşim beni tercih etti.demekki bende eşimi çeken daha güzel özellikler var.öyle değil mi aşkım" şeklinde eşinize de onaylatmak.böylelikle görümceniz sizi çıldırtamaz,istediğine de ulaşamaz.ardından da "abla eniştenin senden önceki sevgilileri nasılmış,sana hiç bahsetti mi" şeklinde daha bir yüzsüz davranırsanız inanın bir daha yapmayacaktır.
aklınızı kullanın derim ben

söylediğiniz lafı haketmiş ama sakin durarak daha da sinir edersiniz karşınızdakini bundan emin olun

Oh ne güzel demişsiniz, ne münasebet ya eski defterleri açması, inat nispet yapar gibi.. Helal olsun.

helal olsun ,yeterince uyarmışsın görümce diye kraliçe değil ya,saygı gösterileek ki saygı görülsün..eşinde hak veriyordur umarım:KK65::KK55::KK71::KK71:

Görümcen sağlam kaşınmış az bile yapmışsın densiz terbiyesize nasıl gıcık oldum atmaya kalktığı tokatı kendi haketmiş aslında bakma bir daha sakın onun sıfatına...

Selam arkadaşlar 2 saat önce yaşadığım olayı sizinle Paylaşmak istiyorum. Bana görümcem geldi birşeyler yedik eşimde geldi muhabbet etmeye başladık bu görümcem benim yanımda yok biz kardeşime şu kızı alacaktık şu kız böyle güzeldi derdi boyum kısa biraz onu dile getirirdi nerdeyse her geldiğinde böyle konuşurdu ben bir iki kere bu konularin açılmasını istemiyorum desemde anlamadı neyse yine aynı şey oldu eşime önceden senin konuştugun kız ne güzeldi boyu uzundu hatırliyomusun demez mi ben birden delirdim sabır taşı değilim sonuçta o kadar beğendiysen kocana al diyiverdim bu kalkti yerinden sen ne diyosun dedi elini kaldırdı eşim geçti önüme abla napiyosun sen dedi görümcem apar topar çıktı eşimin beni koruması mı zoruna gitti hakettip yediği laf mı bilemedim.
Ağzının payını vermişsin. Haketmiş. Kendisine söylenince tokat atmaya kalkıyor bir de...

Görümcen çok densizmiş.
Madem o kadar kızılacak bir mevzuymuş,kendisi açmasaymış.
Sakın zorla özür mözür dileme,o senden özür dilesin.

Back
X